.•خنده وطنز•.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

YASAMAN.D

عضو جدید
کاربر ممتاز

pcbrain

عضو جدید
با سلام
عکسای واقعا خنده داری بود
ممنون

من به تازيگي يک سايت در زمينه خريد بازي
وخريد بازي کامپيوتر زدم.من تمامي بازي هاي کامپيوتري اورجينال
را تهيه کردم وبه صورت
خريد اينترنتي بازي وخريد پستي بازي دارم ارائه ميکنم.
اگه در زمينه بالا بردن کيفيت وچهره سايتم مرو راهنمايي کنيد واقعا ممنون ميشم
راستي کسايي که ذکر کنند از بچه هاي انجمن هستند 20 درصد تخفيف دارند
خريد بازي
خريد پستي بازي
خريد اينترنتي بازيي

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
رای به هابیل دسته بیل!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بابایی حرکت کن دیگه!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینم واسه دخترا!

خوب بود؟

*تندیس*

عضو جدید

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

وضعیت
موضوع بسته شده است.