esfahanhesab95
عضو جدید
[h=2]اشتباهات عکاسی منظره و چگونگی جلوگیری از آنها
[/h]چه چیزی یک عکس را خوب میکند؟ این سوالی است که میتوان در موردش روزها بحث کرد اما چه چیزی عکس را بد میکند؟ این به مراتب مهمتر است! مایکل لگرو در این رابطه میگوید:
[/h]چه چیزی یک عکس را خوب میکند؟ این سوالی است که میتوان در موردش روزها بحث کرد اما چه چیزی عکس را بد میکند؟ این به مراتب مهمتر است! مایکل لگرو در این رابطه میگوید:
در این فهرست، من اصلیترین اشتباهات عکاسی منظره را که در طول ۲۰ سال آموختهام، بیان میکنم؛ اشتباهاتی که من، خود بارها مرتکب شدم و بعد از سالها آنها را فهمیدم. امیدوارم این توصیهها برای گرفتن عکسهای بهتر به شما کمک کند، به خصوص اگر عکاسی منظره را تازه شروع کردهاید. البته، بدانید که هنر ذهنی است؛ اشتباه من ممکن است شاهکار شما باشد، پس طور دیگر به این موضوع بنگرید. همیشه به یاد داشته باشد که شکستن قوانین، به ایجاد خلاقیت بیشتر منجر خواهد شد.
[h=2]۱- افق کج[/h]هیچ چیز بدتر از خط افقی کج در عکس نیست! دوربین را صاف نگه دارید. به همین منظور اغلب دوربینها، دارای خطوط راهنمای مشبک هستند که به وسیله آن میتوان مرتکب این اشتباه نشد و یا عکسهایی که دارای افقی کج هستند، میشود در بخش پایانی ویرایش عکس، آن را تصحیح کرد. البته در این روش، باید بخشی از تصویر را کراپ کنید که ممکن است با حذف برخی از جزئیات همراه شود، پس بهتر است از همان ابتدای عکاسی، حواستان به افق کج باشد تا در پایان مجبور نشوید عکس را ویرایش کنید.