ی راهنمایی میخوام

*ABER*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
سلام
من ی مقاله راجع به میکروکانالها میخوام راستش کلی مقاله در این باره وجود داره ک از نظر سیالاتی و حرارتی توضیح میده اما من برای مقدمه ی مقاله میخوام ک فقط ی تعریف کلی از میکروکانال داشته باشه و کاربردشو توضیح بده...باور کنید خیلی گشتم اما ندیدم:redface:
[h=2]science direct این سایتم گشتم اما چیز به درد بخوری پیدا نکردم شایدم من چشمم نخورده:w09:[/h]میشه لطفا اگه اطلاعی در این مورد دارید کمکم کنید:gol:

alimec

عضو جدید
سلام
من ی مقاله راجع به میکروکانالها میخوام راستش کلی مقاله در این باره وجود داره ک از نظر سیالاتی و حرارتی توضیح میده اما من برای مقدمه ی مقاله میخوام ک فقط ی تعریف کلی از میکروکانال داشته باشه و کاربردشو توضیح بده...باور کنید خیلی گشتم اما ندیدم:redface:
science direct این سایتم گشتم اما چیز به درد بخوری پیدا نکردم شایدم من چشمم نخورده:w09:

میشه لطفا اگه اطلاعی در این مورد دارید کمکم کنید:gol:
درود
پس شما نیاز به مقاله در فرمت مرسوم ندارید باید مطلب یا پروژه بگیرید البت در هر مقاله ای(کنفرانسی داخلی خارجی..) مختصر توضیحی در مورد موضوع داده..
فعلا:
تقسیم بندی جریان در میکروکانالها

*ABER*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
درود
پس شما نیاز به مقاله در فرمت مرسوم ندارید باید مطلب یا پروژه بگیرید البت در ه مقاله ای(کنفرانسی داخلی خارجی..) مختصر توضیحی در مورد موضوع داده فعلا:
تقسیم بندی جریان در میکروکانالها:
http://www.laminar.blogfa.com/post-533.aspx

ممنون.ولی اتفاقا میخوام فرمتش مرسوم باشه:D
باید یه مقاله پیدا کنم و بعد ترجمش کنم اما استادم گفته فقط برای مقدمه باید تو مقالت تعاریف و کاربرد های میکروکانال باشه ولی من هر چه میگردم نمی یابم:(

alimec

عضو جدید
ممنون.ولی اتفاقا میخوام فرمتش مرسوم باشه:D
باید یه مقاله پیدا کنم و بعد ترجمش کنم اما استادم گفته فقط برای مقدمه باید تو مقالت تعاریف و کاربرد های میکروکانال باشه ولی من هر چه میگردم نمی یابم:(
اوهوم
باید یه مقاله پیدای کنی که رو میکروکانال فوکوس کنه. من مثلا الان یه مقاله دان کردم در مورد کابرد نانوفلوید در میکرو کانالها بود.. منتها چون بحث بیشتر در مورد نانوفلوید بود، مقدمه هم کاربرد کلی نانوفلوید بود. نشد که برات بفرستم:w01:
سرچ کن حتما پیدا میکنی دنبال یه مقاله ای که بخواد فول در مورد میکروکانال توضیح بده نباش. بگرد بچه ها هستن منم باز می آم..

*ABER*

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
اوهوم
باید یه مقاله پیدای کنی که رو میکروکانال فوکوس کنه. من مثلا الان یه مقاله دان کردم در مورد کابرد نانوفلوید در میکرو کانالها بود.. منتها چون بحث بیشتر در مورد نانوفلوید بود، مقدمه هم کاربرد کلی نانوفلوید بود. نشد که برات بفرستم:w01:
سرچ کن حتما پیدا میکنی دنبال یه مقاله ای که بخواد فول در مورد میکروکانال توضیح بده نباش. بگرد بچه ها هستن منم باز می آم..

باشه...نگردم چ کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:razz:
خدا کنه زودتر پیدا بشه....این فوکوس لعنتی مشکل ساز شده دیگه:D
ممنون