یک سوال ساده!!!!!!!!!

یک سوال ساده!!!!!!!!!

• مجموع رای دهندگان
    4
  • نظرسنجی بسته .

melisa_shr

عضو جدید
:):D:)سلام دوستان میشه بهم بگید واسه ترم اول من چه درسایی را بردارم بهتره؟:que::redface::que:

p_sh

عضو جدید
سلام ،اول تبريك بخاطر قبولي تو دانشگاه :w23:
اولا اينكه ترم اول دانشگاه خودش برات انتخاب واحد ميكنه بعدشم درمورد وضعيتت توضيح ندادي اينكه درس پيشنياز خوردي يا نه ولي به هر حال بايد دروس رياضي1وفيزيك1را ترم اول پاس كني بقيشم بستگي به دانشگاهتون داره كه چه درسايي ارائه بده كه معمولا زبان برنامه نويسيC،نقشه كشي صنعتي،زبان عمومي،كارگاه عمومي و درسهاي عمومي جز چارت درسي ترم اوله ...
موفق باشي

melisa_shr

عضو جدید
سلام دوست عزیز.متشکرم بابت اطلاعا:redface:تی که در اختیارم قرار دادی.من ریاضی پیش نیاز خوردم.

p_sh

عضو جدید
سلام دوست عزیز.متشکرم بابت اطلاعا:redface:تی که در اختیارم قرار دادی.من ریاضی پیش نیاز خوردم.
سلام،فكر كنم تا الان انتخاب واحد كرده باشي و بيشتر از 18 واحد هم بهت ندادن ولي اگه بخواي ميتوني تو حذف و اظافه بيشترش كني رياضي پيش راحته ولي رياضي 1 درست و حسابي بخون چون معمولا اساتيد اين درسو يكم سخت مي گيرن تا دانشجو از خواب زمستوني بپره و بدونه كه اينجا دانشگاهه و با مدرسه فرق ميكنه،موفق باشي

AmooSaeid

عضو جدید
خوب واسه ترم اول بهتره رياضي مهندسي و الكترووحشت رو با هم بگيري و بيوفتي كه پايت قوي شه تا بتوني بعد از 3 4 ترم كه گرفتي و افتادي بلاخره با 10 پاس كني و خوشحال باشي ! :)
شوخي بود!‌ پا نشي بري آمورش بگي
يالا من رياضي مهندسي ميخواما همين ترم اول !
------------
ترم اول كه خودشون انتخاب واحد مي كنن برات ! معمولا" درسايي كه پيش خوردي رو ميدن كه ميگي فقط رياضي پيش خوردي ! اگه تونستي رياضي 1 رو هم توي حذف اضافه بردار كه
ترم بعد دستت باز باشه رياضي 2 و معادلات بتوني برداري ! اصولا" بايد نگاه كني ببيني چه درسايي پيش نياز درساي زيادتريه و پاس كردنشون در ترماي بعد دستت رو بازتر مي كنه واسه انتخاب واحد ! اونا رو تو حذف اضافه بردار ! 20 واحدو كامل كن اگه تونستي

آخرین ویرایش:

melisa_shr

عضو جدید
خوب واسه ترم اول بهتره رياضي مهندسي و الكترووحشت رو با هم بگيري و بيوفتي كه پايت قوي شه تا بتوني بعد از 3 4 ترم كه گرفتي و افتادي بلاخره با 10 پاس كني و خوشحال باشي ! :)
شوخي بود!‌ پا نشي بري آمورش بگي
يالا من رياضي مهندسي ميخواما همين ترم اول !
------------
ترم اول كه خودشون انتخاب واحد مي كنن برات ! معمولا" درسايي كه پيش خوردي رو ميدن كه ميگي فقط رياضي پيش خوردي ! اگه تونستي رياضي 1 رو هم توي حذف اضافه بردار كه
ترم بعد دستت باز باشه رياضي 2 و معادلات بتوني برداري ! اصولا" بايد نگاه كني ببيني چه درسايي پيش نياز درساي زيادتريه و پاس كردنشون در ترماي بعد دستت رو بازتر مي كنه واسه انتخاب واحد ! اونا رو تو حذف اضافه بردار ! 20 واحدو كامل كن اگه تونستي
سلام برای من ریاضی 1 رو گذاشتن ولی کلا 18 واحد شده میخوام ادبیات هم بگیرم خوبه؟

p_sh

عضو جدید
سلام برای من ریاضی 1 رو گذاشتن ولی کلا 18 واحد شده میخوام ادبیات هم بگیرم خوبه؟
ادبيات 3 واحده با 18 واحد ميشي 21 واحد اخه:surprised:
شما فقط ميتوني 20 واحد اخذ كني عزيزم بهتره دنبال يه درس 2 واحدي يا 1 واحدي باشي