یکی محض رضای خدا جواب بده!!!!

THE SECRET

عضو جدید
:w04::w04::cry::cry::cry:
یعنی از بین این همه عضو یکی پیدا نمیشه جواب منو بده؟؟؟
آی تی رشته خوب و آینده داری هس یا نه؟
با چه درصدهایی میتونم این رشته رو تو علم وصنعت قبول شم؟:):):)

آخرین ویرایش:

salam_khan

عضو جدید
سلام دوست عزيز
من رشتم آي تي نيست اما در مورد اين رشته اطلاعات اندكي دارم كه در اختيارت قرار ميدم.
اين رشته رو براي اولين بار تو ايران دانشگاه پلي تكنيك(امير كبير)تاسيس كرد و انصافا سال اولش رتبه هاي خوبي در حد زير 1000كشوري مي رفتن.اما با ظهور اين رشته در آزاد و حتي پيام نور واحد هاي نه چندان معروف ابهت اسم اين رشته كم كم داره از بين ميره و با توجه به مشتركات زيادي كه اين رشته با كامپوتر داره(نرم افزار)دانشجويانش در بازار كار بيشتر تمايل دارن به اسم مهندس كامپيوتر برن سره كار البته ناگفته نماند كه از لحاظ بيس درساي كامپيوتر به پاي مهندساي كامپيوتر هم نميرسن اما در كل چون در ساي مديريتي هم در خلال واحداشون پاس مي كنن و كشور ما هم روبه جهان مجازي در حال صعود مي باشه به نظر من آينده داره البته به عرضه خود طرف هم بستگي داره.

THE SECRET

عضو جدید
ممنون از کمکتون!

ممنون از کمکتون!

خیلی ممنونم از لطفتون!
راستش من برادرم که برق مخابرات خونده اولش منو مسخره کرد که چرا این رشته رو هدفم قرار دادم ولی بعدش که یه مطلب از اینترنت گرفتم و دیدیم که چه واحدهایی رو توش باید پاس کرد نظرش نسبت به این رشته کاملا عوض شد!!! به قول معروف یه نوک به همه رشته ها زده و میشه گفت کاربرد گسترده ای هم داره
ولی چون تو مملکت ما رشته نوپاییه هنوز جای خودش رو تو بازار کار خوب باز نکرده
از اینش میترسم!!!!:warn::sweatdrop::sweatdrop::crying::crying:

هیچ وقت چشمانت را برای کسی که معنی نگاهت را نمی فهمد گریان مکن:gol::gol::gol:

salam_khan

عضو جدید
اصولا هر رشته ای ک تو دانشگاه ها میاد اولش باید یه کار کارشناسانه در موردش انجام بدن که در مور آی تی دانشگاه امیر کبیر که به حق قطب علمی کشوره این کارو کرده که این رشته رو گذاشته و اگه به اینم نگاه کنید که الان خیلی از خرید ها و ثبت نام ها با اینترنت در کشورمون داره انجام میشه نشون دهنده پروسه ی رو به پیشرفت این علمه!!!
در حالت کلی هم توی انتخاب رشته زیاد عجله نکنید فقط درسای دبیرستان رو بخونید تا موقعش که انتخاب رشته دارید چون این موضوع و اصرار من بر رسیدن به مهندسی نفت باعث شد یک سال پشت کنکور بمونم که الان که تمام کردم درسم رو می بینم توی بازار کار اکثر رشته های مهندسی بازار خوبی واس کار دارن و بیشتر به تفکر انسان برمی گرده تا نوع رشته!!!!;)

mahan 2

عضو جدید
:w04::w04::cry::cry::cry:
یعنی از بین این همه عضو یکی پیدا نمیشه جواب منو بده؟؟؟
آی تی رشته خوب و آینده داری هس یا نه؟
با چه درصدهایی میتونم این رشته رو تو علم وصنعت قبول شم؟:):):)
ببین عزیزم هر سال با سال قبل متفاوته در کنکور. در ضمن قبولی در یه رشته به چند عامل بستگی داره مثلا سهمیه .ببین مثلا امثال بچه های بجز تهران(شهرستانی ها) (قصد توهین ندارم) رتبه های خیلی بهتری رو اوردن درنیتجه باعث شد ... ببین حوصله توضیح ندارم چون زیاد میشه . کلا خوب درستو بخون اینا چرت و پرته .هرچی رتبه بهتر انتخاب هاتم بیشتر میشه. در ضمن ای تی مثل کامپیوتره .کلا کامپیوتر و ای تی رو برای راهاندازی شبکه و برنامه نویسی میخوان .حداقل میتونی برا خودت مغازه باز کنی. راستی بعد قبولیت تو کنکور بیشتر بهت میگم فعلا فقط بخون. تو مملکت ما تقریبا هیچکی سر جای خودش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.......؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا