دکتری یا فوق لیسانس؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 10:01 #4,922 من فوق لیسانس کامپیوتر هستم دیگه ام قصد ادامه تحصیل ندارم . وسایل نقلیه عمومی یا شخصی ؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:36 #4,923 من کلا تاکسی و اتوبوس سوار نمیشم یا وسیله شخصی یا پیاده یا تاکسی تلفنی تا حالا ازتون دزدی شده یا نه؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:46 #4,924 نه فقط چند روز پیش یه کلاهبرداری شد پیگیری یا بی خیالی؟
آیدا.. کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:47 #4,925 بستگی به موردش داره شب و سکوت یا روز و سر و صدا
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 11:50 #4,926 بستگی به موقعیتش داره دلداده یا دلبسته؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 14:25 #4,927 فرق دارن؟ خوش خط یا بدخط؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 17:26 #4,929 سرما آبگوشت با سنگک یا بربری؟
P plant_biology کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 17:32 #4,930 با نان خشک کاشان خودمون! زنگ زدن یا پیامک دادن؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز سه شنبه ساعت 22:53 #4,932 plant_biology گفت: با نان خشک کاشان خودمون! زنگ زدن یا پیامک دادن؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی خوشمزه است هم خونه ی دانشگاهم تو مشهد همیشه میآورد naghmeirani گفت: هر دو امروز یا فردا؟ کلیک کنید تا باز شود... امروز صراحت یا پوشیده
plant_biology گفت: با نان خشک کاشان خودمون! زنگ زدن یا پیامک دادن؟ کلیک کنید تا باز شود... خیلی خوشمزه است هم خونه ی دانشگاهم تو مشهد همیشه میآورد naghmeirani گفت: هر دو امروز یا فردا؟ کلیک کنید تا باز شود... امروز صراحت یا پوشیده
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 01:17 #4,933 صراحت دشمن عاقل یا دوست نادان؟
ALIREZA.F.1988 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 10:46 #4,934 دشمن عاقل که با تکیه بر عقلش بر ما تسلط پیدا میکنه اما دوست نادان را راحت میشه تحت کنترل قرار داد گشنگی یا تشنگی
دشمن عاقل که با تکیه بر عقلش بر ما تسلط پیدا میکنه اما دوست نادان را راحت میشه تحت کنترل قرار داد گشنگی یا تشنگی
naghmeirani مدیر ارشد عضو کادر مدیریت مدیر ارشد چهارشنبه ساعت 17:44 #4,935 تشنگی پرتقال تامسون شمال یا جنوب؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز چهارشنبه ساعت 23:25 #4,939 بارون بارون یا برف؟
yas87 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز دیروز ساعت 20:27 #4,942 Coronaa گفت: هیچکدوم. شوهر عمه یا شوهر خاله؟ کلیک کنید تا باز شود... این بیشتر گرایش به شوهر عمه ..
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 02:12 #4,943 yas87 گفت: هیچکدام تونیک یا مانتو ؟ کلیک کنید تا باز شود... هیچ کدوم چای یا قهوه؟
eterno کاربر فعال مهندسی مواد و متالورژی , کاربر ممتاز امروز در 19:39 #4,946 دیجیتالی کلکسیون خاصی داری یا نداری؟
پسر بهاری کاربر حرفه ای کاربر ممتاز امروز در 22:18 #4,947 دارم زیاد یکیش ی رمان فرانسویه برای ی قرن و خورده ایه ( مشتری خوب پیدا کنید نصف نصف) عکس کمال الملک همراه دربار قاجار ارزش داره؟
دارم زیاد یکیش ی رمان فرانسویه برای ی قرن و خورده ایه ( مشتری خوب پیدا کنید نصف نصف) عکس کمال الملک همراه دربار قاجار ارزش داره؟