یکسال توقیف و تذکر . شما خواب تشریف دارید؟

ofakur

عضو جدید
کاربر ممتاز
من هر بار که به تالار گفتگوی آزاد میام , یه جورایی سر درد میگیرم. سر درد از اینکه در کنار یکی دو تا تاپیک خوب در مورد حقوق زنان و یا در مورد محکوم کردن دید قشری که به نظر من تاپیکهای بسیار خوب و قابل استفاده ای هستند , دهها تاپیک مفت و جفنگ و بی محتوا و آبکی میبینم که متاسفانه مشتریهای زیادی هم پیدا کردن و بقیه ماجرا که اکثر دوستان فهیم میدونن منظورم چیه .
به هر حال خواستم یادآوری بکنم که در سال گذشته بطور میانگین هر ماه 5/1 نشریه توقیف شد.
هیات نظارت در سالی که گذشت 15 نشریه را توقیف و به بیش از دهها نشریه تذکر علنی داد که سهم روزنامه های توقیف شده از این میان به 10 روزنامه رسید. طی 5 ماه بیش از سی نشریه تذکر گرفتند و . . .
دلائل توفق همه این نشریه ها به اصطلاح تخطی از ماده 6 قانون مطبوعات بود.
در مورد این ماده و 12 بند ان و اینکه شما اگر راست میگید بیائید این موضوعات رو هم به بحث بذارید تا مردم روشن بشوند.
از قانون اساسی امروزمان بی خبرید ولی دارید زور میزنید که یک حدیث 1000 ساله رو هی علمش بکنید و عین ملا های حوزه علمیه نجف دارید دین شکافی و حدیث تحلیلی میکنید که چی بشه؟
شما اگر واقعآ اهل روشنفکری هستی بیا از این موضوعات بحث کن تا مردم آگاهی پیدا کنند.
شما نمیدونی که چرا برخی از رسانه های حامی دولت چنان مصونیتی یافته اند که فراتر از قانون علیه دیگران مطلب مینویسند و یا اتهام زنی میکنند و چیزیشان نمیشه . اما رسانه ها و مطبوعات اصلاح طلب براحتی توقیف و لغو امتیاز میشن و کسی دم بر نمیاره؟
خوب اگه میدونی چرا در این مباحث تاپیک نمیزنی؟
همش چرت و پرت و تاپیکهای سوسول بازی و بچه گانه و اینهمه استقبال ؟
واقعآ جای تاسف داره که این قشر مهندس تا این حد سقوط بکنه.
حالا هر چی . اگه راست میگید بیائید در این مورد بحث کنیم تا ببینیم میشه سطح تاپیکهای این تالار یه خورده بالا تر بره یا نه؟
من واقعآ از دست همه تون عصبانی ام و میتونید این ناراحتی منو با خوندن این تاپیک حس بکنید.
اکثر شما ها یا خوابید یا هزیان میگید و یا اینکه واقعآ مسخ شده اید.
این مکان برای زدن تاپیکهای علمی و اجتماعی و بحث و گفتگو در این موارد هست نه این تاپیکهای بی ارزش که همش کار کاربران جوان و کم سن و سال و عاشق هست.یکی شعر میگه . اون یکی از هایده میگه . اون تازه وارد هم از خبر های عربی تاپیک میزنه . خیلی ها هم هر چی گیرشون میاد در قالب تاپیک میریزن تو این بخش و عجبا چه سر و دستی هم براش شکسته میشه. واقعآ که جای تاسف داره.
امیدوارم کمی جمع و جور بشیم و به خودمون بیایم.
در سال گذشته تعداد 25 تن از اهالی کلمه از دنیا رفتند. بیژن ترقی , رضا سید حسینی , محمد حقوقی , مهدی آذر یزدی , اسماعیل فصیح , مهدی سحابی , محمود شاهرخی , خسرو فرشیدورد, محمد ایوبی , محسن ابراهیم و خیلی از عزیزان که شما هیچ یادی ازشون نمیکنید و دارید از چیز هایی تاپیک میزنید که یک شاهی ارزش خوندن ندارند.
من از همه تون دلگیرم. حلالتان هم نمیکنم. منتظر جواب منطقی هم هستم.
درجه سنگینی خواب قاب دماسنج و فشارسنج رو شکسته؟ ظاهرا جواب مثبت هست.
خوابتان خوش .
به امید تکرار ظلم و بیداد که ظاهرا ما خیلی طالبش هستیم و ظرفیت تحملش را هم داریم.
حیف ما و حیف این عمر.

بالا