یه لحظه بهش فکر کن....

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

یه لحظه بهش فکر کن....

بیشترین استفاده قرآن بین ما:

• تو مجالس ترحیم و قبرستونها برای مرده هامون !

• یه کتاب دکوری روی تاقچه ها و قفسه کتابهامون!

• رد کردن مسافرامون از زیرش برای دفع بلا !

• چهار قل و ان یکادشو سر در خونه ها و مغازه هامون برای برکت و

رفع
چشم زخم آویزون میکنیم !

• یکی از ملزومات تزئین سفره عقد ، هفت سین ، شب چله و....!

• کسب انواع عناوین و القاب هنری به خاطر نوشتن آیاتش در ابعاد میلیمترییا کیلومتری و امثال اینها....!

• ابزار کار رمال ها !

• قسم خوردن به اون ، هرجا که بخوایم حرفمونو باور کنن

)حتی یه بچه
7 ساله هم هر جا نیازش باشه میگه: به قرآن قسم !(

• استخاره باهاش برای خرید و فروش و ازدواج و طلاق....!

..........

میمونه یه سؤال! :

قرآن
برای همینها اومده؟

فقط همین استفاده ها رو از قرآن میکنیم؟...........همین؟!!

شما چی؟ چه طور استفاده ای از قرآن میکنید؟

h-s90

عضو جدید
سلا م وقتتون بخیراستفاده من از قرآن اینه که دستورات زندگیمو ازش برمیدارم حفظ میکنمش برای اینکه کتاب معشوقه ابدیمه وتفسیرش رو میخونم تابیشتربفهممش ودرصورت پیش امدن شبهه برای کسی براش ازتنهاکتابی که همیشه ارزشمنده ومطالبش معتبره استدلال میارم ویه کلام: من که ازش حظ میبرم درسهای دین ودنیا واخرت و...راازهمین کتاب میگیرم حتی روحموباش جلا میدم وبایدبگذره تابفهمی کسی که قرانی شدهمه چیزش غرق درنورالهی میشه امااین کتابیه که هرکس به اندازه فهم ولیاقتش ازش استفاده میکنه.

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلا م وقتتون بخیراستفاده من از قرآن اینه که دستورات زندگیمو ازش برمیدارم حفظ میکنمش برای اینکه کتاب معشوقه ابدیمه وتفسیرش رو میخونم تابیشتربفهممش ودرصورت پیش امدن شبهه برای کسی براش ازتنهاکتابی که همیشه ارزشمنده ومطالبش معتبره استدلال میارم ویه کلام: من که ازش حظ میبرم درسهای دین ودنیا واخرت و...راازهمین کتاب میگیرم حتی روحموباش جلا میدم وبایدبگذره تابفهمی کسی که قرانی شدهمه چیزش غرق درنورالهی میشه امااین کتابیه که هرکس به اندازه فهم ولیاقتش ازش استفاده میکنه.

سلام
شما کار درست رو انجام میدید و من به سهم از خودم به شما افختار میکنم و خوشحالم
اما هدف من از زدن این تاپیک یک انتقاد از استفاده عمومی از این کتاب مقدس است نه هیچ چیز دیگری.
از شما هم به خاطر نظری که دادید تشکر میکنم........ و همچنین از شما ودیگر دوستان خواهشمندم اگر نظری یا روشی که به بهتر استفاده کردن از این کتاب مقدس کمک میکند را دارید لطفا"
در این تاپیک بگذارید

nedashiva

کاربر بیش فعال
اره درسته بعضیا به قران به این دید نگاه میکنن البته اینا کسایی هستن که اعتقاد ظاهری به دین دارن

استفاده من از قران: بیشتر تو ماه رمضون میخونم واسه ختم قران

وقتی غصه دارم وقتی مشکل دارم قران میخونم وقتی خدا یه ارزومه براورده کنه قران میخونم وقتی بخوام در مورد یه موضوعی بهتر بدونم قران میخونم

البته خیلی وقتا هم میشه رو تاقچه اتاقم خاک میخوره خدا منو ببخشه ولی خودش میدونه چقد دوسش دارم

پسر بهاری

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا به حال هیچ وسیله ای رو ندیدم که سازنده اون براش کتاب راهنما ننوشته باشه و این کار انسانهاست !!

چگونه ممکن است کسی که انسان را افریده برای ان کتاب راهنمایی نفرستاده باشد.؟

بدون شک اگر با استفاده از
کتاب راهنما
به زندگی
ادامه
بدهیم

هرگز به مشکلی بر نمی خوریم

بالا