یه سوال در مورد اسمبلی solidworks

48055

عضو جدید
لطفا اگه میشه جواب بدین............
من وقتی توی اسمبلی یه new part باز میکنم و وقتی قطعه شیشه ای شد و sketch ام و رسم کردم و توی این رسم از convert entiti استفاده می کنم و رسممو نسبت به قطعه ی شیشه ای می کشم و این رسم و بر فرض extrude کردم . بعد که از محیط edit part خارج میشم و قید inplace حذف میکنم . وقتی قطعه ای رو کشیدم جابه جا میکنم اون قطعه او error میده و قرمز میشه . یعنی نباید تو اسمبلی از قیدهای نسبت یا هندسی استفاده کنم .
اگه میشه جواب بدین و من این مشکلو تو کتیا ندارم چون اونجا یه گزینه برای این مورد هست .
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

Prof.Eng

متخصص نرم افزار کتیا
لطفا اگه میشه جواب بدین............
من وقتی توی اسمبلی یه new part باز میکنم و وقتی قطعه شیشه ای شد و sketch ام و رسم کردم و توی این رسم از convert entiti استفاده می کنم و رسممو نسبت به قطعه ی شیشه ای می کشم و این رسم و بر فرض extrude کردم . بعد که از محیط edit part خارج میشم و قید inplace حذف میکنم . وقتی قطعه ای رو کشیدم جابه جا میکنم اون قطعه او error میده و قرمز میشه . یعنی نباید تو اسمبلی از قیدهای نسبت یا هندسی استفاده کنم .
اگه میشه جواب بدین و من این مشکلو تو کتیا ندارم چون اونجا یه گزینه برای این مورد هست .
:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

اگر درست فهمیده باشم قطعه را با استفاده از قطعات مجاور آن طراحی می کنید ولی پس از آن، قطعه را در محیط اسمیلی جابجا می کنید. اگر اینطور است کار درستی انجام نمی دهید چون با جابجا کردن قطعه لینک های ارتباطی آن با قطعات دیگر به خورده و باید اصلاح شوند. در چنین مواردی، اگر نیاز به جابجا کردن قطعه وجود داشته باشد بهتر است بجای خود قطعه کپی آن را ایجاد و از آن استفاده برای جابجا کردن استفاده کرد.

روش دیگر استفاده از configuration جدید برای بررسی حالت جابجا شده قطعه است که کار را ساده تر می کند و آن را بیشتر توصیه می کنم. اگر با دستور scene کتیا آشنا باشید دستور configuration را آسان تر متوجه می شوید چرا که تا حدی مشابه آن است ولی با قابلیت های بسیار بیشتر.

توی کتیا هم ممکن است چنین مشکلی رخ دهد. اما کتیا در مجموع از این دیدگاه (طراحی قطعات در سطح اسمبلی که به آن design in context می گویند) بهتر از سالیدورک است.