یه سوال از طراحاش!!!

mr.rohalamin

اخراجی موقت
بچه ها من یه سوال داشتم. البته تو قسمت نرم افزار مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد.:cry::(
سوال من اینه:
از نمودار های توابع ریاض برای رسم اشکال برای طراحی هم استفاده میشه؟
مثلا یه پیستون یا بال هواپیما رو با توابع ریاضی رسم کنند.

mahan57

مدیر بازنشسته
میشه ولی کار سختیه!
و باید وقت زیادی رو یه طراح برای این کار بذاره که فکر نکنم برای کارهای صنعتی از این روش استفاده کنن!

mr.rohalamin

اخراجی موقت
پس از نمودار ها چه استفاده هایی میشه؟؟
و برای طراحی فقط طرح رو تو اتوکد طراحی میکنند و بعد می سازنند؟

golabi2007

عضو جدید
دوست عزیز
نرم افزارهای مدل سازی هرچه که باشند بر اساس توابع ریاضی کار می کنند به عنوان مثال ما وقتی یک تابع
X^2+Y^2=16 داریم بیانگر یک دایره به مشخصات مرکز دایره در 0و0 و به شعاع 4 می باشد. حال اگر ما در یک صفحه مختصات در نقطه 0و0 یک دایره به شعاع 4 رسم بکنیم آیا با این تابع ریاضی تفاوت دارد ؟
خیر .
ما برای این آنچه در فکر مان است را به دیگران منقل کنیم تنها از دو روش مختلف استفاده کردهایم
خوب حال شما بگو فهمیدن یک تابع ریاضی ساده تر می باشد یا دیدن یک تصویر؟
به همین دلیل است که مهندسان از زبان نقشه کشی استفاده می کنند که برای این زبان از نرم افزارهای مثل اتوکد و سالید ورک و کتیا استفاده می کنند

golabi2007

عضو جدید
دوست عزیز
وقتی یک تابع
X^2+Y^2=16 داریم بیانگر یک دایره به مشخصات مرکز دایره در 0و0 و به شعاع 4 می باشد. حال اگر ما در یک صفحه مختصات در نقطه 0و0 یک دایره به شعاع 4 رسم بکنیم آیا با این تابع ریاضی تفاوت دارد ؟
خیر .
ما برای این آنچه در فکر مان است را به دیگران منقل کنیم تنها از دو روش مختلف استفاده کردهایم
خوب حال شما بگو فهمیدن یک تابع ریاضی ساده تر می باشد یا دیدن یک تصویر؟
به همین دلیل است که مهندسان از زبان نقشه کشی استفاده می کنند که برای این زبان از نرم افزارهای مثل اتوکد و سالید ورک و کتیا استفاده می کنند
نرم افزارهای مدل سازی هرچه که باشند بر اساس توابع ریاضی کار می کنند

mojsfr1984

عضو جدید
بچه ها من یه سوال داشتم. البته تو قسمت نرم افزار مطرح کردم ولی کسی جوابی نداد.:cry::(
سوال من اینه:
از نمودار های توابع ریاض برای رسم اشکال برای طراحی هم استفاده میشه؟
مثلا یه پیستون یا بال هواپیما رو با توابع ریاضی رسم کنند.

من یه جایی خونده بودم از نمودارها در صنعت به وفور استفاده شده.یک مثال هم زده بود که طراحی شیپوره های همگرا واگرا بود که اوایل طراحانش از روابط و نمودارهای ریاضی مختلف برای طراحی شیپوره استفاده کردن(چند جمله ای های درجه 3 به بالا) و بعد به مرور زمان بهینه سازی شدن (یعنی یع تغییراتی داده شده)و الان به صورت هندبوکهای طراحی آماده در اومدن که همه ازشون استفاده میکنن.

بالا