شهرام 59 عضو جدید کاربر ممتاز Apr 3, 2012 #4 aaj6551 گفت: این دوچرخه کار نمیکنه.چون فضایی برای چرخش چرج نداره کلیک کنید تا باز شود... چیییییییییییییییییییییییییی میگی جدی نمی گی داداش چرا کار میکنه نه جون من کار میکنه خوب نیگاه کن
aaj6551 گفت: این دوچرخه کار نمیکنه.چون فضایی برای چرخش چرج نداره کلیک کنید تا باز شود... چیییییییییییییییییییییییییی میگی جدی نمی گی داداش چرا کار میکنه نه جون من کار میکنه خوب نیگاه کن
Tinoo عضو جدید کاربر ممتاز Apr 3, 2012 #5 شهرام 59 گفت: چیییییییییییییییییییییییییی میگی جدی نمی گی داداش چرا کار میکنه نه جون من کار میکنه خوب نیگاه کن کلیک کنید تا باز شود... آخ جووووون دعواااااااااااااااااا
شهرام 59 گفت: چیییییییییییییییییییییییییی میگی جدی نمی گی داداش چرا کار میکنه نه جون من کار میکنه خوب نیگاه کن کلیک کنید تا باز شود... آخ جووووون دعواااااااااااااااااا
fateme_003 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Apr 3, 2012 #6 fahimzalzalak گفت: آخ جووووون دعواااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود...
B BLOOD STONE عضو جدید کاربر ممتاز Apr 3, 2012 #7 fahimzalzalak گفت: آخ جووووون دعواااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... دعوا کنین ببینیم کی میزنه!!!!!!!! منم داور!!!!!
fahimzalzalak گفت: آخ جووووون دعواااااااااااااااااا کلیک کنید تا باز شود... دعوا کنین ببینیم کی میزنه!!!!!!!! منم داور!!!!!
ihih_jimbo عضو جدید Apr 3, 2012 #8 آره کار میکنه ولی قبلش باید قابش کنی رو دیوار دوچرخه سازی دوچرخه ام دوچرخه افغانیای قدیم