یه دوست دخترم نداریم...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

eti68

عضو جدید
کاربر ممتاز
مایک تایسون (به انگلیسی: Michael Gerard "Mike" Tyson) (زادهٔ ۳۰ ژوئن ۱۹۶۶ در بروکلین، نیویورک) مشت‌زن بازنشستهٔ آمریکایی است. وی جوان‌ترین قهرمان بوکس حرفه‌ای سنگین‌وزن و یکی از مشهورترین شخصیت‌های ورزشی دنیا ست.
تایسون از سال ۱۹۸۵ وارد دنیای بوکس حرفه‌ای شد. در ۱۹۸۶ قهرمان دسته فوق سنگین شورای جهانی مشت‌زنی شد و سال بعد قهرمانی اتحادیه جهانی مشت‌زنی و فدراسیون بین‌المللی مشت‌زنی را هم به چنگ آورد و قهرمان بلامنازع جهان شد. در ۱۹۸۸ در یک مبارزه به‌یادماندنی در ۹۱ ثانیه مایکل اسپینکس را ناک‌اوت کرده و اولین شکست او را رقم زد و ۲۰ میلیون دلار جایزه مسابقه را برد. تایسون برای مدتی شکست‌ناپذیر به‌نظر می رسید تا این که در ۱۹۹۰ در مقابل جیمز داگلاس مغلوب شد. او در سال ۱۹۹۲ به جرم تجاوز جنسی ۶ سال حبس محکوم شد و پس از ۳ سال از زندان آزاد شد. پس از آزادی از زندان گفته می‌شد که شخصیت او متحول شده‌است. خود تایسون می‌گفت که در زندان آثار مالکوم ایکس و کتاب‌های کمونیستی را مطالعه کرده و مسلمان شده است. .
تایسون در سال ۱۹۹۶ قهرمانی شورای جهانی مشت‌زنی و اتحادیه جهانی مشت‌زنی را پس گرفت ولی در همان سال مغلوب ایواندر هالیفیلد شد و یکی از عناوین قهرمانی خود را از دست داد. در ۱۹۹۷ در نبرد مجدد با هالیفیلد با گاز گرفتن و کندن بخشی از گوش ایواندر هالیفیلد جنجال جدیدی آفرید. در ۱۹۹۹ دوباره به مدت کوتاهی زندانی شد. در سال ۲۰۰۲ دوباره شانس بازپس‌گیری قهرمانی خود را به دست آورد. او در نشست خبری پیش از مسابقه با لنوکس لوئیس به رقیب خود حمله‌ور شد و بر روی رینگ در راند هشتم ناک اوت شد. تایسون در سال ۲۰۰۶ پس از دو باخت پیاپی به دنی ویلیامز و کوین مک‌براید از ورزش حرفه‌ای کناره‌گیری کرد.

نرم افزار راینو:eek:
مایک تایسون:cool:
من:eek::eek::eek:

منم وقتی تازه باهاش آشنا شده بودم همینجوری شدم:biggrin:

zohre_1371

عضو جدید
داشتم فکر میکردم چرا باید خانواده ها با توقعاتی که دارن، وصلت بین دوتا انسان رو انقدر سخت کنن..

یه سوال دارم :

ایا اینکه دوسال اسم دختر و پسر روی همدیگه باشه تا کم کم سروسامون بگیرن، بده؟!
اگه دوتاشون بتونن رو قولشون بمونن.ک این خیلی سخته.ولی کلن اینکارو نکنن بهرته.چون خیلیاا اینجوری دیدم ب نتیجه نرسیدن و وضع بدتر شد

شهریاری 2

کاربر فعال تالار اسلام و قرآن
کاربر ممتاز
اگه دوتاشون بتونن رو قولشون بمونن.ک این خیلی سخته.ولی کلن اینکارو نکنن بهرته.چون خیلیاا اینجوری دیدم ب نتیجه نرسیدن و وضع بدتر شد

یعنی اگه عقدم باشن، باز نمیتونن سر قولشون باشن؟؟!

zohre_1371

عضو جدید
یعنی اگه عقدم باشن، باز نمیتونن سر قولشون باشن؟؟!
عقد ک دیگه بدتررررررررررررررررررررررررررر
خخخ
نمیتونن تحمل بنمایند...
کلا دوره عقد نباس بیشتر بشه.بعدا ممکنه خیلی با هم دعواشون بشه.عقد نباس بیشتر از 6 7 ماه بشه.2 سااااااااااااااااااال
بگیرش باباااا دگ خودتو خسته نکن.

شهریاری 2

کاربر ممتاز
خخخ
نمیتونن تحمل بنمایند...
کلا دوره عقد نباس بیشتر بشه.بعدا ممکنه خیلی با هم دعواشون بشه.عقد نباس بیشتر از 6 7 ماه بشه.2 سااااااااااااااااااال

چرا دعوا؟

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
اگه پسر خوب باشه و با فهم، دختر و خونوادشم با فهمو درک باشن، میزارن.خوشبختانه یه سری خونواده ها اجازه میدن دخترو پسر عقد کنن و تا سرو سامون بگیرن، عروسی عقب میفته...
متاسفانه از شر یه سری دخترا که راحت به هرچیزی تن میدن، حتی پسرای مذهبی هم به دام میفتن.در نهایت یه سری دخترای خوب که واقعا لیاقت همسر شدن و مادر شدن رو دارن، باید منتظر بمونن تا بالاخره یه خواستگار خوب پیدا بشه.
کاش یکم پسرا به جای صرف توجه به ظواهر، کیفیت انتخاباشون بهتر میشد.واقعا هم نمیتونن خیلی جاها تشخیص بدن که این زیبایی مصنوعی، به راحتی از بین میره.اونی که همه چیشو واسه همه میزاره، دیگه بعد ازدواج جذابیتی نخواهد داشت.ولی اونی که اینکارو نمیکنه، قطعا روز به روز جذابیتش بیشتر خواهد شد.

چقدر دخترا حقیر شدن که مثه عرضه و تقاضای بازاری به راحتی مورد بحث قرار میگیرن!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
خخخ
نمیتونن تحمل بنمایند...

همونطور که پسر نباید دختر خوب رو از دست بده و حتما باید در اولین فرصت بره خواستگاریش تا نپره، دختر هم تحت هیچ شرایطی نباید یه پسر خوب رو از دست بده.ولو سختی داشته باشه.

عقد باشی، دور باشی و چند روز یه بار همدیگرو ببینین، با همه سختیش بهتر از دوران مجردیه.خود ازدواج اگر درست باشه، اعتماد به نفس، آرامش و پیشرفت ایجاد میکنه.

تاکید میکنم روی آدم خوب و با فهم.آدمی که هم خودش و هم خونوادش، احترام و درک متقابل حالیشون بشه.خیلی خیلی مهمه.همچین آدمی چه دختر باشه و چه پسر، حتی 4 3 سال هم عقد بمونن، ارزششو داره.حتما ارزششو داره.

شهریاری 2

کاربر ممتاز
همونطور که پسر نباید دختر خوب رو از دست بده و حتما باید در اولین فرصت بره خواستگاریش تا نپره، دختر هم تحت هیچ شرایطی نباید یه پسر خوب رو از دست بده.ولو سختی داشته باشه.

عقد باشی، دور باشی و چند روز یه بار همدیگرو ببینین، با همه سختیش بهتر از دوران مجردیه.خود ازدواج اگر درست باشه، اعتماد به نفس، آرامش و پیشرفت ایجاد میکنه.

تاکید میکنم روی آدم خوب و با فهم.آدمی که هم خودش و هم خونوادش، احترام و درک متقابل حالیشون بشه.خیلی خیلی مهمه.همچین آدمی چه دختر باشه و چه پسر، حتی 4 3 سال هم عقد بمونن، ارزششو داره.حتما ارزششو داره.

به قول یه بنده خدایی:
دخترا قبل از ازدواج از شوهرشون هیچی نمیخان جز اخلاق خوب و ایمان
ولی بعد از ازدواج ، خونه میخان، ماشین میخان ، لباس میخان و...

خخخخ
ازدواج خیلی سخته!!

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
به قول یه بنده خدایی:

خخخخ
ازدواج خیلی سخته!!

اونی که ایمانو اخلاقو فهم داشته باشه، پولم داشته باشه خرج زنو بچش میکنه.اما اونی که پول داره ولی اخلاقو فهم نداره، فقط از پولش به عنوان ابزاری برای کوبیدن سر طرف مقابلش استفاده میکنه. طوری که یه روز هم نمیشه تحملش کرد.

هیچ انسانی همه چیز رو با هم نداره.همه چیز نسبیه.باید اولویت بندی و انتخاب کرد.اکثریت مردای متاهل اطراف ما،حتی پدرانمون بدو ازدواجشون پول آنچنانی نداشتن.بعدا کم کم وضعشون بهتر شد و تونستن امکانات بهتری رو فراهم کنن.

zohre_1371

عضو جدید

اره حرفتو قبول دارم.واقعا درسته.ولی اینجور ادما سخت پیدا میشه.ما الان اینجوری میگیم اره مثلا اگ من باشم تحمل میکنم 5سال حالاا..ولی شرایط عقد خییییییلی فرق میکنه.مگه اینکه تجربش کرد باشی چون دیدم ادمای اطرافم رو نمیتونن زیاد تحمل کنن.اگ مدتش زیاد بشه ممکنه بینشون اختلا ف بیش بیاد ک میاد حتما..

شهریاری 2

کاربر ممتاز
اونی که ایمانو اخلاقو فهم داشته باشه، پولم داشته باشه خرج زنو بچش میکنه.اما اونی که پول داره ولی اخلاقو فهم نداره، فقط از پولش به عنوان ابزاری برای کوبیدن سر طرف مقابلش استفاده میکنه. طوری که یه روز هم نمیشه تحملش کرد.

هیچ انسانی همه چیز رو با هم نداره.همه چیز نسبیه.باید اولویت بندی و انتخاب کرد.اکثریت مردای متاهل اطراف ما،حتی پدرانمون بدو ازدواجشون پول آنچنانی نداشتن.بعدا کم کم وضعشون بهتر شد و تونستن امکانات بهتری رو فراهم کنن.

اره حرفتون درست.
راست میگید!!

zohre_1371

عضو جدید
به قول یه بنده خدایی:

خخخخ
ازدواج خیلی سخته!!

اره سخته.لی هست ادمش رو.اگ دختر ببینه ک طرف مقابلش عرضه بدست اوردن اینا رو داره سخت نمیگیره.البته همه اینجوری نیستن

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
اگه پسر خوب باشه و با فهم، دختر و خونوادشم با فهمو درک باشن، میزارن.خوشبختانه یه سری خونواده ها اجازه میدن دخترو پسر عقد کنن و تا سرو سامون بگیرن، عروسی عقب میفته...
متاسفانه از شر یه سری دخترا که راحت به هرچیزی تن میدن، حتی پسرای مذهبی هم به دام میفتن.در نهایت یه سری دخترای خوب که واقعا لیاقت همسر شدن و مادر شدن رو دارن، باید منتظر بمونن تا بالاخره یه خواستگار خوب پیدا بشه.
کاش یکم پسرا به جای صرف توجه به ظواهر، کیفیت انتخاباشون بهتر میشد.واقعا هم نمیتونن خیلی جاها تشخیص بدن که این زیبایی مصنوعی، به راحتی از بین میره.اونی که همه چیشو واسه همه میزاره، دیگه بعد ازدواج جذابیتی نخواهد داشت.ولی اونی که اینکارو نمیکنه، قطعا روز به روز جذابیتش بیشتر خواهد شد.

چقدر دخترا حقیر شدن که مثه عرضه و تقاضای بازاری به راحتی مورد بحث قرار میگیرن!

اره:mad:همشم تقصیر یه سری معلوم الحاله (چه خارجی چه ایرانی).:mad: و همچنین تقصیر پسرای بی ادب.:mad:
:mad:

zohre_1371

عضو جدید
اره حرفتون درست.
راست میگید!!

من توصیه میکنم حتماااااا فایل های اقای دکتر فرهنگ رو گوش کنید واقعا عالیه.

البته هر کسی ک وااقعا قصد ازدواج داره.

کلا روانشناس خوبیه حرفاش هم عالیه
شعار م نیس حرفاش واقعیته

شهریاری 2

کاربر ممتاز
من توصیه میکنم حتماااااا فایل های اقای دکتر فرهنگ رو گوش کنید واقعا عالیه.

البته هر کسی ک وااقعا قصد ازدواج داره.

کلا روانشناس خوبیه حرفاش هم عالیه
شعار م نیس حرفاش واقعیته

اره یه مدت توی خونه میذاشتیم هرشب گوش میدادیم که متاسفانه موضوعاتش تموم شد..
تشکر.

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
اره حرفتو قبول دارم.واقعا درسته.ولی اینجور ادما سخت پیدا میشه.ما الان اینجوری میگیم اره مثلا اگ من باشم تحمل میکنم 5سال حالاا..ولی شرایط عقد خییییییلی فرق میکنه.مگه اینکه تجربش کرد باشی چون دیدم ادمای اطرافم رو نمیتونن زیاد تحمل کنن.اگ مدتش زیاد بشه ممکنه بینشون اختلا ف بیش بیاد ک میاد حتما..

اختلاف در هر حالتی پیش میاد.بعد عروسی هم پیش میاد.نه یه بار نه دو بار....تا آخر عمر آدم.ولی چیزی که مهم اینه که طرفت قدر زندگی رو بدونه.یه مثلی هست میگن سر سفره پدر مادر بزرگ شده باشه.واقعا حرف درستیه.آدم بی ادب یا عصبیو خودخواه، چه دختر باشه و چه پسر، حتی اگه میلیاردر هم باشه با کوچکترین مسئله ای از کاه میتونه کوه بسازه و همه چیز رو بهم بزنه.

بعضی خونواده ها خودشون منشا اختلافن.همش به بچشون در اختلافات پر و بال میدن و مشکلات رو تشدید میکنن.بعضی خونواده ها هم کاملا بالعکس.اگر هم اختلافی پیش بیاد طرف همسر بچشونو میگیرن و کمک میکنن تا زودتر مسائل حل بشه.واسه همینه که میگم فهم از همه چیز بالاتره.

شاید از طول عمر یه دختر فقط یه خواستگارش واقعا خودشو خونوادش این فاکتور فهم رو داشته باشن، مهم نیست.ممکنه 27 28 سالگی آدم پیش بیاد.بازم مهم نیست.چیزی که مهمه اینه که اگه احساس کردی طرف این فهمو داره، بیخودی نپرون!پول نداره؟ پولدار میشه.عوضش سوهان روحت نمیشه.چون فهم داره، قدر همسر و زندگیشو میدونه.

شهریاری 2

کاربر ممتاز
خخخخ.تموم شد؟:biggrin:
اون 16 جلسه ازدواجشو بگوش.دیگ باس پیدا میشد تا الان بانوو

اره دیگه!
هرچی موضوع بود و ما داشتیم رو گوش دادیم. البته به جز اونایی که مخصوص متاهلین هست.

اونارو هم گوش دادم ولی خب نیست که نیست.....

zohre_1371

عضو جدید
اره:mad:همشم تقصیر یه سری معلوم الحاله (چه خارجی چه ایرانی).:mad: و همچنین تقصیر پسرای بی ادب.:mad:
:mad:
با گفتن این حرفا شان و منزلت دخترای خوبمون پایین نمیاد .چون این چیزا و حرفا واسشون معنی نداره
حرفاشون واسه پشت سر خوبه دیگ.بی اهمیت

zohre_1371

عضو جدید
اختلاف در هر حالتی پیش میاد.بعد عروسی هم پیش میاد.نه یه بار نه دو بار....تا آخر عمر آدم.ولی چیزی که مهم اینه که طرفت قدر زندگی رو بدونه.یه مثلی هست میگن سر سفره پدر مادر بزرگ شده باشه.واقعا حرف درستیه.آدم بی ادب یا عصبیو خودخواه، چه دختر باشه و چه پسر، حتی اگه میلیاردر هم باشه با کوچکترین مسئله ای از کاه میتونه کوه بسازه و همه چیز رو بهم بزنه.

بعضی خونواده ها خودشون منشا اختلافن.همش به بچشون در اختلافات پر و بال میدن و مشکلات رو تشدید میکنن.بعضی خونواده ها هم کاملا بالعکس.اگر هم اختلافی پیش بیاد طرف همسر بچشونو میگیرن و کمک میکنن تا زودتر مسائل حل بشه.واسه همینه که میگم فهم از همه چیز بالاتره.

شاید از طول عمر یه دختر فقط یه خواستگارش واقعا خودشو خونوادش این فاکتور فهم رو داشته باشن، مهم نیست.ممکنه 27 28 سالگی آدم پیش بیاد.بازم مهم نیست.چیزی که مهمه اینه که اگه احساس کردی طرف این فهمو داره، بیخودی نپرون!پول نداره؟ پولدار میشه.عوضش سوهان روحت نمیشه.چون فهم داره، قدر همسر و زندگیشو میدونه.
هاااااا .درست میگی.
نه کلی گفتم ک نباید طولانی بشه مدت عقد.واسه اون خاطر

mihua

عضو جدید
کاربر ممتاز
با گفتن این حرفا شان و منزلت دخترای خوبمون پایین نمیاد .چون این چیزا و حرفا واسشون معنی نداره
حرفاشون واسه پشت سر خوبه دیگ.بی اهمیت

در کل درسته حرفتولی وقتی قبح یه سری مسائل شکسته شده باشه، هرچی هم ما خوب باشیم، باز شأنمون سرجاش نیست ازنظر من!....
اونجور که باید

mavadd

اخراجی موقت
کاربر ممتاز
یه دوست دخترم نداریم باهاش بریم بیرون...

والا!!
چه وعضشه!!؟؟؟
مردیم از تنهایی ...

:D

اگه پیدا کردی به ماهم معرفی کن........:cool: والا..........ایهمه برون.......ایهمه هوای دونفره............حَیف نیسد؟؟..........:D

یه دوس پسر در حد نو هستم.......بی نام قابل انتقال به غیر........مُتقاضیان عزیز رزُمشون ارسال کنند!!:razz:

zeynab_ghhh

کاربر بیش فعال
هاااااا .درست میگی.
نه کلی گفتم ک نباید طولانی بشه مدت عقد.واسه اون خاطر

عقد کوتاه باشه، مدت ها بعد سربازی و با جیب پر پول بیاد، اما با اجازت قبل از این مورد خواستگاری، با چند تا دختر در این زمان بوده باشه....این خوبه؟

zohre_1371

عضو جدید
عقد کوتاه باشه، مدت ها بعد سربازی و با جیب پر پول بیاد، اما با اجازت قبل از این مورد خواستگاری، با چند تا دختر در این زمان بوده باشه....این خوبه؟
عقد ک باشه دگ نیاز ی ب اون دخترا نداره..چرا بره؟
مگه اینکه ذاتا ناپاک باشه.عقد میکنن ک نرن طرف دیگرون

zohre_1371

عضو جدید
اگه پیدا کردی به ماهم معرفی کن........:cool: والا..........ایهمه برون.......ایهمه هوای دونفره............حَیف نیسد؟؟..........:D

یه دوس پسر در حد نو هستم.......بی نام قابل انتقال به غیر........مُتقاضیان عزیز رزُمشون ارسال کنند!!:razz:
خخخخخخخخخخخخخخ
دیوانه

وضعیت
موضوع بسته شده است.