این آزمایش انقلاب بزرگی در آزمایشات رفتاری ذهن نسبت به آموخته های ما از دوران کودکی و اجتماع و آنچیزی که شبانه روز از طریق رسانه ها به ما میرسد ایجاد کرده است. طبق نتیجه تحقیقات مردم وقتی ذهنشان شرطی شد از انتخاب یا تفکر در جهت دیگر می ترسند و در دراز مدت استقلال فکری هرکس مسائل پیرامونش می شود نه تفکرات واقعی خودش.به گفته دانشمندان: بیشتر فکر کنید و از بیان نتایجی که می رسید نترسید![]()
![]()
ولی من 9 رو انتخاب کردم که!!!
توو بازیه جدیدش که مال سال 2091 میلادیه گفته شده کسی که گف 16 یعنی جزو نوابغ پس به اینده ی خودت امیدوار باش و تا سال 2091 وایسا مطمئن باش توو اون سال جزو نوابغ شناخته میشی و جذبت میکننفک کنم معیوب ترین مغز مال منه!!!!! آخه با چشمام میبینم نوشته بین5تا12یک عددو انتخاب کنید باز مغزم بهم دستور داد بگو16![]()
توو بازیه جدیدش که مال سال 2091 میلادیه گفته شده کسی که گف 16 یعنی جزو نوابغ پس به اینده ی خودت امیدوار باش و تا سال 2091 وایسا مطمئن باش توو اون سال جزو نوابغ شناخته میشی و جذبت میکنن![]()
فک کنم معیوب ترین مغز مال منه!!!!! آخه با چشمام میبینم نوشته بین5تا12یک عددو انتخاب کنید باز مغزم بهم دستور داد بگو16![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تست روانشناسی: در چه ماهی باید متولد میشدید؟ | آزمون های روانشناسی | 1 | |
P | تست های روان شناسی | آزمون های روانشناسی | 2 | |
![]() |
تست شخصیت | از کدام عکس بیشتر میترسید ؟ | آزمون های روانشناسی | 28 | |
![]() |
تست خود شناسی | آزمون های روانشناسی | 2 | |
M | تست شخصیت شناسی (شما چه گلی هستید ) | آزمون های روانشناسی | 0 |