یخمک رنگین کمونی، خوشمزه و خنک!

SEVDA.14

عضو جدید
کاربر ممتاز


در این روزهای گرم خوردن یخمک میوه ای حال خوبی دارد. برای این منظور روش تهیه یخمک رنگین کمونی را برایتان آموزش داده ایم که با 5 نوع میوه رنگارنگ تهیه می شود. برای تهیه این اسموتی به ماست و شیر بادام نیاز دارید تا طعم آن را بهتر کنند.
اگر برای تهیه این یخمک میوه ها را از قبل خرد کنید و در فریزر قرار دهید تا منجمد شوند، بسیار بهتر خواهد بود زیرا غلظت اسموتی بیشتر می شود.​
برای تهیه یخمک باید پلاستیک های مخصوص آن را نیز از فروشگاه لوازم قنادی خریداری کنید.​
هر میوه را جداگانه در مخلوط‌کن پوره کنید.​
آنها را جداگانه در قیف های پلاستیکی شیرینی‌پزی بریزید تا رنگ ها با یکدیگر مخلوط نشوند. در ضمن، بتوانید به ترتیب آنها را درون کیسه های یخمک بریزید.​
پوره میوه ها را از تیره تا روشن و دوباره به سمت رنگ تیره درون کیسه های مخصوص بریزید.​
آنها را درون ظرفی از یخ نگه دارید تا حالت یخمکی خود را از دست ندهند.












مواد لازم
تعداد: 20 عدد​
• دو پیمانه توت‌فرنگی منجمد​
• دو پیمانه انبه منجمد​
• دو پیمانه آناناس منجمد​
• دو پیمانه کیوی منجمد​
• دو پیمانه آلبالو منجمد​
• 5 پیمانه ماست وانیلی​
• 3 تا 4 پیمانه شیر بادام​
• کیسه پلاستیکی برای یخمک​
• قیف پلاستیکی شیرینی‌پزی​
طرز تهیه​
1. در مخلوط‌کن، هر کدام از میوه های منجمد را با یک پیمانه ماست وانیلی و نصف پیمانه شیر بادام با یکدیگر مخلوط کنید. در صورت نیاز، شیر بیشتری اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.​
2. اسموتی میوه ها را به طور جداگانه در قیف های پلاستیکی شیرینی‌پزی بریزید و با کش بالای آنها را ببندید.​
3. کیسه یخمک را صاف و عمودی در دست بگیرید. از اسموتی آلبالو شروع کنید و حدود یک قاشق غذاخوری داخل کیسه بریزید و سپس رنگ های دیگر را روی آن قرار دهید. در انتها در کیسه را ببندید. آنها را به مدت 4 ساعت در فریزر قرار دهید تا یخ​
بزنند و فرم یخمکی پیدا کنند.


امیدوارم خشتون بیاد وخنک شید
 
Similar threads
Thread starter عنوان تالار پاسخ ها تاریخ
دانشجوي كامپيوتر کرپ کیک رنگین کمان، صبحانه خوشمزه آشپزی 0

Similar threads

بالا