mohammad aghaei
عضو جدید
بچه ها میانگینتون چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها تورو خدا میانگیناتونو بگید، دل منم یه خرده آروم بگیره!

بچه ها میانگینتون چند شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه 0.02 حق باشماست بی دقتی از من بود وقتی به توان 2 رسوندم یادم رفت 2 رو هم به توان 2 برسونم![]()
خیلی خوبه...با این وضعی که پیش اوردن میانگینتون عالیهمن مهندسی شیمی 40.26% شدم، به نظرتون خوبه؟
گاز رو هم که اصلا داغون!![]()
داداش سرتو بالا بگیر.بخدا منم دردم کمتر از تو نیست من همه درسا به جز زبان و کنترل به نصف سوالات تقریبا جواب دادم جرم یازده تا زدم یکیش که مربوط به استنتون میشد نمیدونم تو جلسه چجور حل کردم شده گزینه چهار وقتی جواب پارسه رو دیدم چندروز پیش بخدا بدون نگاه به حل تشریحیش از دوباره حل کردم دیدم شد گزینه دو .این هم از بی دقتی من.اما در عوض دو سوال دیگه که درست زدم سنجش نامرد برام نادرست حساب کرده سوال 96و 108.نمیدونم دردم به کی بگم.
حالا مثلا سوال 46 ترمو من با دانش ناقص خودم میگم مثلا فقط قانون اول نقض میشه ممکنه من اشتباه کنم ولی دو تا سوال جرم چی؟
من این امتحان فقط 4 یا پنج سوال کلیدی داره که میتونست منو ببره عرش ولی حالا 4 یا پنج سوال کلیدی منو برده به فرش
داداش من زیر فرشمداداش سرتو بالا بگیر.بخدا منم دردم کمتر از تو نیست من همه درسا به جز زبان و کنترل به نصف سوالات تقریبا جواب دادم جرم یازده تا زدم یکیش که مربوط به استنتون میشد نمیدونم تو جلسه چجور حل کردم شده گزینه چهار وقتی جواب پارسه رو دیدم چندروز پیش بخدا بدون نگاه به حل تشریحیش از دوباره حل کردم دیدم شد گزینه دو .این هم از بی دقتی من.اما در عوض دو سوال دیگه که درست زدم سنجش نامرد برام نادرست حساب کرده سوال 96و 108.نمیدونم دردم به کی بگم.
حالا مثلا سوال 46 ترمو من با دانش ناقص خودم میگم مثلا فقط قانون اول نقض میشه ممکنه من اشتباه کنم ولی دو تا سوال جرم چی؟
من این امتحان فقط 4 یا پنج سوال کلیدی داره که میتونست منو ببره عرش ولی حالا 4 یا پنج سوال کلیدی منو برده به فرش
من مهندسی شیمی 40.26% شدم، به نظرتون خوبه؟
گاز رو هم که اصلا داغون!![]()
میانگین درصد گرفتین شما؟حاجی اوضام بیریخته
میانگین درصد گرفتین شما؟
داداش تو اوضاعت کویته وضو بگیر یه 2 رکعت نماز شکر بخون
پارسال که هیچ گزینه ای رو عوض نکردنآقا ما تو جـــ ـوّ این چیزا نبودیم .. عزیزایی که بیشتر اطلاع دارن امکانش هست سنجش کلیدشو تصحیح کنه؟؟ حتی اگه سوالش قبلا خودش حل کرده باشه و جوابشو داده باشه؟ یعنی اشتباهشو میپذیره؟ باتوجه به اینکه حتی 2تا موسسه دیگه هم کلید دادن و خب بالاخره اینا هم واسه خودشون مدعی هستن
زیر 500 میشیممنون که دلداری میدید! انشالا که همه اوضاعشون خوب باشه! و کلید هم درست بشه، که تلاشمون حیف و میل نشه!
ولی ریختم به هم! من کلا برای کنکور گاز اومده بودم که میانگینش شده 30.29%میدونم قبول نمیشم!
آقا ما تو جـــ ـوّ این چیزا نبودیم .. عزیزایی که بیشتر اطلاع دارن امکانش هست سنجش کلیدشو تصحیح کنه؟؟ حتی اگه سوالش قبلا خودش حل کرده باشه و جوابشو داده باشه؟ یعنی اشتباهشو میپذیره؟ باتوجه به اینکه حتی 2تا موسسه دیگه هم کلید دادن و خب بالاخره اینا هم واسه خودشون مدعی هستن
ممنون که دلداری میدید! انشالا که همه اوضاعشون خوب باشه! و کلید هم درست بشه، که تلاشمون حیف و میل نشه!
ولی ریختم به هم! من کلا برای کنکور گاز اومده بودم که میانگینش شده 30.29%میدونم قبول نمیشم!
پارسال که هیچ گزینه ای رو عوض نکردن
ایشالله میکنن برای شما
عوض کردن جواب سوالا به معنای زیر سوال بردن خودشون و استاد طراحشونه
زیر 500 میشی
مهندسی شیمیو گفتمنه بابا برای فرآوری گاز باید زیر 40 بشی که قبولیت حتمی باشه!![]()
میانگین مهندسی شیمیت خیلی خوبه.
به قول سورنا نماز شکر بخون.
حاجی اوضام بیریخته
مهندسی شیمیو گفتم
ماله من میانگینم شد 37.05
به نظرتون جای امیدواری هست؟![]()
با وضع امسال همه خراب کردن نگران نباشیننه من درصد نگرفتم. بعضی سوالا رو یادم نیس چی زدم.
ولی اینجور که دیدم بد خراب کردم
اخه اونایی که درست زدم رو غلط گرفته سنجشمطمئنید؟؟؟؟ شما خیلی تسلط داشتید رو سوالا که!!!!