سلام به همه بچه هاي گل IT سالروز ولادت ام الائمه فاطمه زهرا(س) را به همه بچه ها به خصوص خانمها تبريك ميگويم.
سلام به تمام دوستان محترم
.
من به هم رشته ای های خودم اعلام می کنم که تازه عضو شدم........!!!
(درسته؟؟)
امیدوارم بتونم برای بهتر شدن این انجمن مفید واقع بشم.
خوش اومدی عزیزمسلام به تمام دوستان محترم
.
من به هم رشته ای های خودم اعلام می کنم که تازه عضو شدم........!!!
(درسته؟؟)
امیدوارم بتونم برای بهتر شدن این انجمن مفید واقع بشم.
امتحانات ما رو خیلی سطح بالا میگیرن. در واقع برخی از سوالات پدرمون رو سر جلسه امتحانی در میارن. ازتون میخوام دعام کنین چون این 5شنبه دو امتحان دیفرانسیل و گرافیک کامپیوتر دارم.سلام به همه .براتون در امتحانات درسي و امتحانات زندگي آرزوي موفقيت دارم،گلهاي من. بچه ها بگن تا حالا امتحانات را چجوري دادن؟
ساغ اولاسان یعنی زنده باشیسلام .علي جان برات دعا ميكنم موفق بشي.
سلام به همه ی شما دوستان.
ابتدا روز مادر و روز زن را به تمام مادران وخانم های ایرانی تبریک میگم.
و بعد از شما دوستان میخواهم که یه سری به تایپیک زیر بزنید و نظر دهید.
http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php?t=95032
![]()
سلام من ستاره هستم
خیلی اتفاقی با این سایت آشنا شدم
اما با خوندن فوروم ها و تاپیکهای بچه ها خیلی مشتاق شدم بیام تو جمعتون البته اگه منو بپذیرید.
ترم 4 آی تی پیام نور ساری میخونم.
یکی از دلایله اصلی عضویتم هم همین بود چون تو این پست هاتون خیلی از بچه های پیام نوری هم رشته ی خودمو دیدم مثل dragoی عزیز فریباجون melinaجون آقا ذکریا و سایر دوستان.
از اونجایی که مام مثل فریبا جون نیمسال اولی و به قول آقا وحید موش آزمایشگاهی بودیم مشکلات خییییییییلی زیادی تو یونی دارم. اما حالا که شماهارو دیدم خیلی خوشحال شدم و کلی روحیه گرفتم و متوجه شدم این شرایط واسه هممونه و من تنها نیستم
امیدوارم با کمک هم بتونیم شاخ پیام نورو بشکونیم D: و به همه ثابت کنیم ما میتونیم!!!!!!l0o0o0llllll
سلام من ستاره هستم
اما با خوندن فوروم ها و تاپیکهای بچه ها خیلی مشتاق شدم بیام تو جمعتون البته اگه منو بپذیرید.
یکی از دلایله اصلی عضویتم هم همین بود چون تو این پست هاتون خیلی از بچه های پیام نوری هم رشته ی خودمو دیدم مثل dragoی عزیز فریباجون melinaجون آقا ذکریا و سایر دوستان.
از اونجایی که مام مثل فریبا جون نیمسال اولی و به قول آقا وحید موش آزمایشگاهی بودیم مشکلات خییییییییلی زیادی تو یونی دارم. اما حالا که شماهارو دیدم خیلی خوشحال شدم و کلی روحیه گرفتم و متوجه شدم این شرایط واسه هممونه و من تنها نیستم
امیدوارم با کمک هم بتونیم شاخ پیام نورو بشکونیم D: و به همه ثابت کنیم ما میتونیم!!!!!!l0o0o0llllll
سلام من ستاره هستم
سلام
خوش آمدید
نکته ی مهم اینه که مشکلاتی رو که شما باهاشون روبرو هستید همه دارند - حالا واسه یک سری ها خاطره هست و واسه یک سری دیگه کابوس و کماکان این مشکلات پابرجا هستند
انشاالله درست می شه (چه دعای ناامیدکننده ای)
رشادت و دلاوری رو خوب اومدی.اما بعد ها که میشینیم از رشادت ها و دلاوریهامونو تا صبح بیدار موندنمون واسه بچه هامون میگیمD: میشه خاطره![]()
نه من SUT می خونم - صنعتی شاهرود - روزانه - ورودی 86راستی شمام pnu میخونی؟!؟!
رشادت و دلاوری رو خوب اومدی.
نه من SUT می خونم - صنعتی شاهرود - روزانه - ورودی 86
میشه درمورد رشتت توضیح بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
سلام دوست عزيز.خوش اومديدر مورد رشتم یا دانشگام؟!؟ D:
رشتم که آی تی ملت میدونن دیگه توضیح نمی خواد (به قول بعضی ها همون کامپیوتره دیگه![]()
، نزنین بابا شوخی کردم D: )
دانشگامم که گفتم pnu همون پیام نور یونیورسیتی D: که یوخده های کلاسش کردیمخداییش پیام نور خیلی خز شده دیگه گفتن نداره
![]()
البته یک چیز رو جا گذاشتم اون هم این است که یادمون نره ما بچه های پیام نور کار عملی کم داریم و بعدا هم قرار مهندسی بگیریم پیشنهاد میکنم کنار درساتون کار عملی فراموش نشه![]()
سلام دوست عزيز.خوش اومدي
نميخوام از كسي يا از جايي دفاع كنم .....ولي نگيد اين حرفو .....با اين حرفا انگيزه وهدفت مياد پايين تر ....من پيام نورم ولي خدا رو شكر انقد استاداي عالي داريم با تجربه هاي بالا كه ديگه واسه من اين كميت ها مهم نيست .......به فكر هدفت باش .....ما شرايطمون با همه يكيه اگه خودمون بخوايم ........فقط بيشتر زحمت رو دوش خودمونه همين ......قبول دارم امتحانا انقدر يه موقع سخته ممكنه نا اميد كنه .....ولي نشد نداره دوست من .....اين طوري فك كني زودتر به هدفت ميرسي ....در ضمن اينم بدون تخصص مهمه واسه آينده ي خوبي كه خواهي داشت دوست من ..........
شما اگه ورودی 87 باشین قبول شدن تو دانشگاه های استانهای دیگه تقریبا غیرممکنه اگه 86 باشید که ....خوشبحالتون منم اگه خارج از استان میزدم روزانه قبول میشدمااااااااااااااااااا![]()
بچه های شریف و امیرکبیر هم اگه خودشون خارج از دانشگاه تخصصی رو دنبال نکنند به جایی نمی رسند. اونها فقط 4 تا درس شیمی و ریاضی رو از ما بالاتر زدند وگرنه چیزی از ماها بالاتر ندارند (قصد توهین ندارم) تو دوستان من کسانی هستند که به جرات می تونم بگم که از خیلی از اساتید هم بهتراند (چه برسه به بچه های شریف و ...) چون فقط خودشون خواستند و تلاش کردندغیر اون اصلآ استادی نداریم خداوکیلی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
تولید محتوا در فضای مجازی - بحث و گفت و گو | مهندسی فناوری اطلاعات | 4 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(bot net) | مهندسی فناوری اطلاعات | 7 | |
![]() |
جمع آوری بحث های تاپیک گپ و گفت بچه های IT(بلوتوث) | مهندسی فناوری اطلاعات | 12 |