اعصابم خیلی خورده از این طراحی معماری....اندازه ها درست در نمیان![]()
فک کنم تو مقیاس نبودی دباره ، تو اتود زدن باید حواست میبیود ، الان تو نرم افزاری کردنش باید زمت بسیار بکشی ، خدا صبرت بده...

اعصابم خیلی خورده از این طراحی معماری....اندازه ها درست در نمیان![]()
ها دیگه کدخدای (= Cad Man )سر رود جنوبی...واسه حرف نمیمونی ها
کد خدا خودتی![]()
ها دیگه کدخدای (= Cad Man )سر رود جنوبی...واسه حرف نمیمونی ها
کد خدا خودتی![]()
سلام.من عضو جدید هستم
موضوع پایان نامم خانه کودکه.ممنون میشم کمک کنید.
سلام.من عضو جدید هستم
موضوع پایان نامم خانه کودکه.ممنون میشم کمک کنید.
خو ای خیـــــــــلی یخمکه..خیلیم سفیده..ایــــــش...سیااهاااااصل ضربگاهنگووو که حرارت کوره ایه نفس کشششش ، ولی خوح بضی موقه ها واسه تضاد داستان یخمک قالب بندی و قندیل آویز میکنی...![]()
کوفته قلقلی ..میخوای منو قرمز کنی؟؟هیـــــــچم:زبون
ازین که برو بکس خفن ذوخیدن ، بسی مسرور گشتیم ، منم یه خیلی گرمم شده ... یکی به نف من دیگه نمیخواد گرم کنم ، ایهیم ...
بازم درود با طراوت بر اوسای متمدن اهل قلم و مکتب و ورزش... شرمنده اخلاق ورزشکاریتت میشم حالااا... فلا کارت زرد...
کشت و کشتار که نه ولی خودوم سیا و کبودت میکنم...:قلدرچه خبر لشکر کشیه اینجااا ، چرا هف تیر و زنجیر ... پنا بر یه کتششش...
قرارد صلح00104 میبندیم با مفاد اینکه کشت و کشتاری پیش نیاد...![]()
خو ای خیـــــــــلی یخمکه..خیلیم سفیده..ایــــــش...سیااهاااااصل ضربگاهنگووو که حرارت کوره ایه نفس کشششش ، ولی خوح بضی موقه ها واسه تضاد داستان یخمک قالب بندی و قندیل آویز میکنی...![]()
کوفته قلقلی ..میخوای منو قرمز کنی؟؟هیـــــــچم:زبون
ازین که برو بکس خفن ذوخیدن ، بسی مسرور گشتیم ، منم یه خیلی گرمم شده ... یکی به نف من دیگه نمیخواد گرم کنم ، ایهیم ...
بازم درود با طراوت بر اوسای متمدن اهل قلم و مکتب و ورزش... شرمنده اخلاق ورزشکاریتت میشم حالااا... فلا کارت زرد...
کشت و کشتار که نه ولی خودوم سیا و کبودت میکنم...:قلدرچه خبر لشکر کشیه اینجااا ، چرا هف تیر و زنجیر ... پنا بر یه کتششش...
قرارد صلح00104 میبندیم با مفاد اینکه کشت و کشتاری پیش نیاد...![]()
فک کنم تو مقیاس نبودی دباره ، تو اتود زدن باید حواست میبیود ، الان تو نرم افزاری کردنش باید زمت بسیار بکشی ، خدا صبرت بده...![]()
فک کنم تو مقیاس نبودی دباره ، تو اتود زدن باید حواست میبیود ، الان تو نرم افزاری کردنش باید زمت بسیار بکشی ، خدا صبرت بده...![]()
هاااو گرفتم..میخوای بیگی خوشگل تر از منه..خو باشه...
ماکتته دیگه عین ساختارو که نشون نمیده، تازشم خیلیم خوشکله...: کج مثبت پلک
خوبه که یکم حرارت اولیه ببنیااا ، تا جزغاله شدن اصلی ارائه ات وختی نمونده ، اونوخ سختت میشه ...
جناب سرکار ظریف جان بعیده هاااا... :پلک
ماکتته دیگه عین ساختارو که نشون نمیده، تازشم خیلیم خوشکله...: کج مثبت پلک
خوبه که یکم حرارت اولیه ببنیااا ، تا جزغاله شدن اصلی ارائه ات وختی نمونده ، اونوخ سختت میشه ...
جناب سرکار ظریف جان بعیده هاااا... :پلک
خدایی اینو خیلی خوب اومدی باران،حسین میشه یه چی بهت بگم میشه این آواتارتو عوض کنی ؟؟؟
خدایی اینو خیلی خوب اومدی باران،حسین میشه یه چی بهت بگم میشه این آواتارتو عوض کنی ؟؟؟
فتوشاپبچه ها با چه نرم افزاری شیت بندی میزنن؟ میخوام یاد بگیرم
فتوشاپبچه ها با چه نرم افزاری شیت بندی میزنن؟ میخوام یاد بگیرم
وقتی با کد یا مکس کارتو انجام میدی ازش خروجی pdf یا jpeg یا هر فرمتی که فتوشاپ بخونه میگیری.با فتوشاپ ؟ چه جوری؟
وقتی با کد یا مکس کارتو انجام میدی ازش خروجی pdf یا jpeg یا هر فرمتی که فتوشاپ بخونه میگیری.با فتوشاپ ؟ چه جوری؟
خدا خودتم صبر بده...بچه معتاد شد رفت...
عزیز تو مقیاس 1:100 بردمش اما نمیدونم چرا آمفی تئاتر و قسمت اداریش خوب در نمیاد
دستی دارم میکشم
خدا خودتم صبر بده...بچه معتاد شد رفت...
عزیز تو مقیاس 1:100 بردمش اما نمیدونم چرا آمفی تئاتر و قسمت اداریش خوب در نمیاد
دستی دارم میکشم
وقتی با کد یا مکس کارتو انجام میدی ازش خروجی pdf یا jpeg یا هر فرمتی که فتوشاپ بخونه میگیری.
تو فتوشاب سایز شیتتو انتخاب میکنی بعد اون مدارک و فایلایی که تبدیل فرمت کردی میکشونی میاری تو شیت.
بعد جاگیر که شدن پرزانته میکنی. با رنگ و اینا.
وقتی با کد یا مکس کارتو انجام میدی ازش خروجی pdf یا jpeg یا هر فرمتی که فتوشاپ بخونه میگیری.
تو فتوشاب سایز شیتتو انتخاب میکنی بعد اون مدارک و فایلایی که تبدیل فرمت کردی میکشونی میاری تو شیت.
بعد جاگیر که شدن پرزانته میکنی. با رنگ و اینا.
هیچم..هیچم...
ظریف که ظریف..خشونتم زیاده:زبون