گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
آزمونهای سنجش رو هم تو برنامتون برای تحقیق قرار بدید

بچه ها پارسال سوالهای سنجش رو میزاشتن اینجا-دمشون گرم
خیلی غلط زیاد داشتن.
سوالهای خوبی هم بینشون بود انصافا ولی سوالهای غلط خیلی رو مخ بودن.
یکسری سوالهاش هم تکرار کنکور دکتری بودن.
اگه قراره وقت بزاریم بهتره بریم جایی که از بقیه بهتر باشه.از نظر من که سنجش بهترین نیست

navidba

عضو جدید
یعنی چطوری فرق داشت؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟
درصد های کنکورتون چقدر به درصدای کسب شدتون توی آزمونهای پارسه نزدیک بود؟ مخصوصا آزمونهای جامعش مدنظرم هستش

رتبه هام تو پارسه به ترتیب اینا بود 5و4و3و9و13و15و34و27....درصدام هم مثلا مدار رو خیلی بالا بودم تو پارسه ولی کنکور 30% شد همش....ولی ریاضیش خوب بود همیشه 70 80 بودم ولی تو کنکور 50 زدم.

jeneral_dj

عضو جدید
منکه تصمیم خودمو گرفتم و نصیر شرکت میکنم!!!! پارسال مدرسان بودم اصلا جالب نبود، تو بعضی از درسا مثل مدار کیفیت سوالاش افتضاح بود!!! من امروز عصر همایش نصیر شرکت کردم( تو مشهد برگزار شد) و با اساتید ( کریمی و تقدسی و اشرفیان ) صحبت کردم ، بهم گفتن قراره برای کنکور 94 کلا سوالای آزمون نصیر رو اساتید طرح کنن و اسم طراح اون درس رو هم روی دفترچه سوالات بزنن !! از قبل هم با یکی دو تا از اساتیدی که جزو نصیر هم نیستن ( مثل تقوی) خرف زده بودم نتیجش نصیر یا پارسه شد که من به دلایل خودم پارسه نمیرم!!( الکی و بیخودی گرونه)(لطفا سوتفاهم نشه من خودمم با خیلی از حرفاشون تو همایش مخالف بودم و به نظرم تبلیغی بود اما خودم سوالای آزمونها پارسال نصیر رو بررسی کردم و به نظرم کیفیتش خوب بود)

آخرین ویرایش:

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوست عزیز منم در ب در دنبال این جزوه هستم.. پیدا کردی ب منم پ خ بده واقعا ممنون میشم..

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

جزوه تقوی نیستش دوستان خودتون رو خسته نکنید.چون این جزوه فقط برا کسایی هستش که کلاس میرن

و خود تقوی هم راضی نیست جزوه اش دست کسی بیفته.چون خودش مینویسه

nasrin1990

عضو جدید
منکه تصمیم خودمو گرفتم و نصیر شرکت میکنم!!!! پارسال مدرسان بودم اصلا جالب نبود، تو بعضی از درسا مثل مدار کیفیت سوالاش افتضاح بود!!! من امروز عصر همایش نصیر شرکت کردم( تو مشهد برگزار شد) و با اساتید ( کریمی و تقدسی و اشرفیان ) صحبت کردم ، بهم گفتن قراره برای کنکور 94 کلا سوالای آزمون نصیر رو اساتید طرح کنن و اسم طراح اون درس رو هم روی دفترچه سوالات بزنن !! از قبل هم با یکی دو تا از اساتیدی که جزو نصیر هم نیستن ( مثل تقوی) خرف زده بودم نتیجش نصیر یا پارسه شد که من به دلایل خودم پارسه نمیرم!!( الکی و بیخودی گرونه)(لطفا سوتفاهم نشه من خودمم با خیلی از حرفاشون تو همایش مخالف بودم و به نظرم تبلیغی بود اما خودم سوالای آزمونها پارسال نصیر رو بررسی کردم و به نظرم کیفیتش خوب بود)

شما میدونید ازمونای بینش چه جوریه؟؟؟دوستان هر کی میدونه جواب بده ممنون...

Paydar91

کاربر فعال تالار مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
ببنید دوستان توی بحث ازمون ازمایشی دو عامل رو باید مد نظر داشته باشید
یکیش جامعه ی اماری (بیش تر این مهم هست که رتبه برتر ها کجا ازمون میدند) یکیش کیفیت مطلوب سوالات دیگه یه نفر ممکنه براش هر کدوم مهم تر باشه

اما نظر شخصی من این هستش که هر دو عامل بسیار مهم هستش ولی ببنید عامل کیفیت سوالات رو میشه گیر اورد !!! مثلا بینش که سوالای کنترلش خوبه نصیر سوالای سیگنالش و الکترونیکش خوبه و ... خب میشه ازمونای اونا که برگزار میشه دوستان لطف کنند هر کی گیر اورد درست مثل پارسال سوالات رو شیر کنند و بقیه از نکات اون سوالات استفاده کنند...تازه اگه دوستان وقت اضافی اوردند بعد بررسی سوالات کنکور و مسلط شدند میتونند اون سوالا رو بررسی کنند...چون این سوالاتی که خوبه خوبیش این هست مشابه سوالای کنکور هست با صورت سوال های جدید و ترکیب همون نکات سال های قبل به صورت توام یا جدید و...

ولی بحث سنجش با سایر رقبا رو نمیشه شیر کرد و حتما باید رفت و ازمون داد و مقایسه کرد.... ببینید درسته پارسه قیمتش نسبت به سایر جاها بالاتره درسته شاید بچه های ارشد سوالاشو طراحی کنند (که همشو قبول نکنید ) درسته سوالاش شاید سخته و.. ولی مهم این هست اکثر رتبه برتر های کنکور قبل کنکور توی پارسه شرکت میکنند...درسته شاید سایر موسسه ها مثل بینش یا نصیر و.... روزی برسه با کیفیت سوالای بسیار خوبشون به جایی برسند که هم از نظر کیفیت و هم جامعه ی اماری (بازم تاکیید میکنم رتبه برتر های کنکور که بعد کنکور مشخص میشند و بعدش میگن کجا ازمون میدادند که الان بیش تر پارسه هستش) حرف اولو بزنند و شاید این امر 2 سال دول بکشه شاید 10 سال...ولی ما میخوایم امسال کنکور بدیم پس فرصت ازمون و خطا نداریم بهتره جایی بریم که خروجی مطلوب خودشو پس داده ....حالا انشالله برای نسل های بعدی عوض شد...

به هر حال من میرم پارسه...ولی سوالای سیگنال نصیر و کنترل بینش رو هم حتما گیر میارم..یار دورس هم بچه ها این جا لطف کنند بزارند حتما به نگاه بهشون میندازم..ولی اگه گیرم هم نیاد همچین اصراری ندارم گیرشون بیارم.

البته باید تاکیید و اضافه کنم

شاید برای دوستان سال اولی بهتر باشه پارسه نرند !!! ببنید دوست خوبمون علی اقا که رتبه 74 قدرت شدند و اکثر رتبه هاشون هم زیر 50 بود من یادمه یه بار کارنامشون رو گذاشتند یا درصد هاشون با این که خیلی پایین بود ولی رتبشون شده بود زیر 30 ..خواستم بگم توی این شرایط کسانی که دارند سال اولی میخونند وقتی میرند ازمون پارسه خود به خود شاید احساس ناامید کنند و این که هیچی بلد نیستند و..
من یادمه پارسال سنجش سیگنالشو جامع بود یا نیم جامع سخت گرفت نبودید ببنید چقدر همه ناراحت بودند و میگفتند چرا این طوری شده و...

شاید دوستانی که سال اولی هستند بهتر باشه همین نصیر رو انتخاب کنند.هم کیفیت داره و هم جامعه ی اماریش بد نیست.

سایر موسسه هام هم تحقیق کنید من چیزی نمیگم یا دینی خدایی ناکرده به گردنمون نمونه.فقط چیزایی که لازم بود تا مد نظر بگیرید رو گفتم.

یه نکته ی دیگه هم یادم اومد بگم این هست بهتره کلات جایی ازمون بدید که با طراح سوالای اون ازمون کلاس کنکور نمیرید و از کتاباشون استفاده نمی کنید !!!

آخرین ویرایش:

jeneral_dj

عضو جدید
ببنید دوستان توی بحث ازمون ازمایشی دو عامل رو باید مد نظر داشته باشید
یکیش جامعه ی اماری (بیش تر این مهم هست که رتبه برتر ها کجا ازمون میدند) یکیش کیفیت مطلوب سوالات دیگه یه نفر ممکنه براش هر کدوم مهم تر باشه

اما نظر شخصی من این هستش که هر دو عامل بسیار مهم هستش ولی ببنید عامل کیفیت سوالات رو میشه گیر اورد !!! مثلا بینش که سوالای کنترلش خوبه نصیر سوالای سیگنالش و الکترونیکش خوبه و ... خب میشه ازمونای اونا که برگزار میشه دوستان لطف کنند هر کی گیر اورد درست مثل پارسال سوالات رو شیر کنند و بقیه از نکات اون سوالات استفاده کنند...تازه اگه دوستان وقت اضافی اوردند بعد بررسی سوالات کنکور و مسلط شدند میتونند اون سوالا رو بررسی کنند...چون این سوالاتی که خوبه خوبیش این هست مشابه سوالای کنکور هست با صورت سوال های جدید و ترکیب همون نکات سال های قبل به صورت توام یا جدید و...

ولی بحث سنجش با سایر رقبا رو نمیشه شیر کرد و حتما باید رفت و ازمون داد و مقایسه کرد.... ببینید درسته پارسه قیمتش نسبت به سایر جاها بالاتره درسته شاید بچه های ارشد سوالاشو طراحی کنند (که همشو قبول نکنید ) درسته سوالاش شاید سخته و.. ولی مهم این هست اکثر رتبه برتر های کنکور قبل کنکور توی پارسه شرکت میکنند...درسته شاید سایر موسسه ها مثل بینش یا نصیر و.... روزی برسه با کیفیت سوالای بسیار خوبشون به جایی برسند که هم از نظر کیفیت و هم جامعه ی اماری (بازم تاکیید میکنم رتبه برتر های کنکور که بعد کنکور مشخص میشند و بعدش میگن کجا ازمون میدادند که الان بیش تر پارسه هستش) حرف اولو بزنند و شاید این امر 2 سال دول بکشه شاید 10 سال...ولی ما میخوایم امسال کنکور بدیم پس فرصت ازمون و خطا نداریم بهتره جایی بریم که خروجی مطلوب خودشو پس داده ....حالا انشالله برای نسل های بعدی عوض شد...

به هر حال من میرم پارسه...ولی سوالای سیگنال نصیر و کنترل بینش رو هم حتما گیر میارم..یار دورس هم بچه ها این جا لطف کنند بزارند حتما به نگاه بهشون میندازم..ولی اگه گیرم هم نیاد همچین اصراری ندارم گیرشون بیارم.

نمیدونم چرا اینهمه اصرار دارید که رتبه های برتر میرن پارسه؟؟؟؟ دوست خود من امسال 92 قدرت شد و پارسه هم شرکت میکرد ، به من گفت امسال پارسه خیلی رتبه تاپ نداشته!!
من هم منکر این قضیه نیستم که بخشی از دلیل آزمون شرکت کردن بحث سنجشی هست اما این نهایتا 30 درصد ماجراست و 70 درصد بقیه برنامه ریزی و کشف اشتباهات و اصلاح فرایند آموزش و یادگیری هستش!!

Paydar91

کاربر ممتاز
نمیدونم چرا اینهمه اصرار دارید که رتبه های برتر میرن پارسه؟؟؟؟ دوست خود من امسال 92 قدرت شد و پارسه هم شرکت میکرد ، به من گفت امسال پارسه خیلی رتبه تاپ نداشته!!
من هم منکر این قضیه نیستم که بخشی از دلیل آزمون شرکت کردن بحث سنجشی هست اما این نهایتا 30 درصد ماجراست و 70 درصد بقیه برنامه ریزی و کشف اشتباهات و اصلاح فرایند آموزش و یادگیری هستش!!

بله دوست عزیز...ممنون از توجهتون..منم کاملا حرفاتون رو قبول دارم مخصوصا بخش 70 درصد که گفتید (حالا نه با این درصد ولی قبول دارم ازمون دادن بخش مهمیش کشف اشتباهات و مدیریت زمان و .... هستش ) و صرفا نظر شخصیمو گفتم ممکنه کاملا هم غلط باشه دیگه گفتم بگم چیزی رو که میدونم.

به امید موفقیت هممون.انشالله هر کی هر جا میره اخرش به نتیجه ای که میخواد برسه.

ضمنا من جدیدا خیلی میبینم داره پشت سر پارسه بد گفته میشه حالا طراح سولاش بجه های ارشد هستند نمیدونم این چیزاو... باید صحبت های پارسه رو هم شنید..کلا پشت سر کسایی که کارشون قوی تره ممکنه حرف های بیش تری هم برای تخریب زده بشه و ادم نباید یه طرفه به قاضی بره.ولی واقعا اگه به کیفیت سوالات باشه من قبول دارم حدقل توی چند درسی که پارسل بررسی کردم نصیر قوی تره. و برای کسی که کیفیت مهم تره باید حتما بره نصیر یا امثال هم و.
ولی باید یادمون نره اگه به قدمت باشه روزی که خیلی موسسه های حالا راهشون رو پیدا کردند و.. پارسه فعالیت داشته و کسی نمیتونه منکر این قضیه بشه.

jeneral_dj

عضو جدید
بینش!!! آری یا نه!!!!

بینش!!! آری یا نه!!!!

شما میدونید ازمونای بینش چه جوریه؟؟؟دوستان هر کی میدونه جواب بده ممنون...
دوست عزیز آزمونهای بینش تو بعضی دروس خوب هستند ( کنترل نمونشه) اما به دلیل اینکه طراحان این آزمونها افراد ثابتی هستند ایده های این آزمون تکرار شدند تا حدی و پاسخنامشونم که در حد فاجعه ( واقعا واقعا فاجعس) اصلا پاسخ تشریحی نداره!!! بیشتر یه کلیده که مثلا به دانشجو بگن تو باید بری کلاس تا چیز یاد بگیری و تو وقتت صرفه جویی کنی!!!! در کل من که توصیه نمیکنم بری بینش !!! سوالاشو تو همین سایت میزارن بچه ها میتونی بگیری و بررسی کنی و الکی هزینه نکنی!!!

hts1369

کاربر فعال مهندسی برق ,
کاربر ممتاز
رتبه های برتر اکثرشون میرن مدرسان شریف-یعنی ظاهرا اینطوری هست.
هزینه هم فکر کنم مدرسان از همه بیشتره
من بین پارسه و مدرسان دو دل هستم.
چنتا از کنکور ازمایشی های مدرسان رو بچه ها پارسال گذاشتن میتونید ببینید انصافا سوالهای خوبی هستند.

xzsawq21

عضو جدید
سلام
دوستان کسی هست که جزوه کنترل استاد تقوی رو داشته باشه . خیلی بهش احتیاج دارم . اگر داره می شه پیام خصوصی بده

دوستان برای کنترل چه کار باید کرد ؟؟؟؟ منبع خوب

دوست عزیز منم در ب در دنبال این جزوه هستم.. پیدا کردی ب منم پ خ بده واقعا ممنون میشم..

سلام قسمت اول جزوه تقوی کنترل رو در لینک زیر قراردادم امیدوارم استفاده کنید
تقوی
http://cld.persiangig.com/dl/uAOrM/IphcHLuvJ7/taghavi%20jalase1(bargh-sanat.ir).pdf

واگه کسی جزوات دیگه داره اپ کنه
لطفا جزوات خود رو به اشتراک بگذارید

قسمت دوم کنترل مهندس تقوی
مشاهده پیوست 207895

سلام منم دنبالش بودم اما پیدا نکردم فقط یک نفر قسمتی از جزوه رو گذاشته.
کتاب امین رضایی از پوران خیلی کامله فقط همت میخواد بخونی (البته غلط زیاد داره حتی بعضی جاها نمودار حالت تجزیه متوالی رو اشتباهی از یک مثال کشیده) باید حتما جمع بندی کنی ولی خیلی کتاب باحالیه.
از کنترل شیرین آبادی هم شنیدم جزوه کنترل 92-93 شیرین آبادی هم دارم جزوه کنترل 91-92 شیرین آبادی فکر کنم تو سایت هست اگر اشتباه نکرده باشم اما من اول کتاب میخونم کنارش جزوه

amirhn_gh

عضو جدید
سلام دوستان
همگی موفق باشید :)
میخواستم ببینم واسه کنکور ارشد از چه ترمی بهتره شروع کرد خوندن و اینکه ثبت نام کنکور کیه؟و زمان برگزاری کیه؟و اینکه از چه ترمی میشه کنکور داد؟؟؟
با تشکر:)

llvll.asoud

کاربر ممتاز
سلام دوستان
همگی موفق باشید :)
میخواستم ببینم واسه کنکور ارشد از چه ترمی بهتره شروع کرد خوندن و اینکه ثبت نام کنکور کیه؟و زمان برگزاری کیه؟و اینکه از چه ترمی میشه کنکور داد؟؟؟
با تشکر:)

سلام.
اگه توی درس خاصی مثل ریاضی یا مدار مشکل دارید از بهار همون سالی که میخواین امتحان بدید.اگه نه که از همون تابستون.
ثبت نام توی آبان ماه هستش فکر کنم.
زمان برگزاریش معمولا توی بهمن و بین بازه 10 تا 18 ام میشه.
هر ترمی که دوس داشته باشی.ولی خب طبیعتا بهتره درسارو پاس کرده باشی و معمولا ترم 6 که اکثر درسایی که توی کنکور میاد رو بچه ها توی دانشگاه پاس کردن بهتره ترم 6 یه بار آزمایشی بدید

xzsawq21

عضو جدید
سلام ببخشید برای تست ریاضی مهندسی و معادلات کتابی هست؟ کتاب سوالات معتقدی مربوط به کنکوره یا تالیفی هستند؟ اگر خوانده شود کفایته؟ ممنون

Sent from my C6602 using Tapatalk

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
سلام منم دنبالش بودم اما پیدا نکردم فقط یک نفر قسمتی از جزوه رو گذاشته.
کتاب امین رضایی از پوران خیلی کامله فقط همت میخواد بخونی (البته غلط زیاد داره حتی بعضی جاها نمودار حالت تجزیه متوالی رو اشتباهی از یک مثال کشیده) باید حتما جمع بندی کنی ولی خیلی کتاب باحالیه.
از کنترل شیرین آبادی هم شنیدم جزوه کنترل 92-93 شیرین آبادی هم دارم جزوه کنترل 91-92 شیرین آبادی فکر کنم تو سایت هست اگر اشتباه نکرده باشم اما من اول کتاب میخونم کنارش جزوه

دوست عزیز امکانش هست جزوه 92-93 کنترل دکتر شیرین ابادی رو برام ایمیل کنی؟؟ اگه جواب مثبته بهم پ خ بدین.. ممنون

hirkaniboy

عضو جدید
مدرسان شريف تو شهر گرگان كلاس هاي آن لاين برگزار مي كنه با اساتيد تهران . درس الكترومغناطيس دكتر قلكاري تدريس ميكنه .کسی از بچه های انجمن شناختي در مورد ايشون داره؟

Joe_Bel

کاربر ممتاز
دوست عزیز امکانش هست جزوه 92-93 کنترل دکتر شیرین ابادی رو برام ایمیل کنی؟؟ اگه جواب مثبته بهم پ خ بدین.. ممنون

پست بالای رو فکر کنم دانلود نکردم ... جزوه ی که من دانلود کردم سال 90 هست حالا شایدم اون باشه

xzsawq21

عضو جدید

پست بالای رو فکر کنم دانلود نکردم ... جزوه ی که من دانلود کردم سال 90 هست حالا شایدم اون باشه

مشکل حل شد / البته جزوه 91 شیرین آبادی هم موجوده خود وحید گذاشته

سلام... جزوه کنترل استاد شیرین ابادی برا تابستان 91.. خیلی با کیفیت و تمیزه ..
http://www.1000shared.com/yhbd7ttrbrll/Contorol.rar.htm

پسوورد : 197355

5221713

عضو جدید
سلام دوستان عزیز
من سربازم و کلا روزی 3 تا 4 ساعت وقت مطالعه دارم
به نظر شما امیدی به قبولی هست؟ اگر هست چطور برنامه بریزم و مطالعه کنم؟
ممنون :)

atena2

عضو جدید
سلام

من پارسال 5 ازمون نصیر و بینش رو شرکت کردم
بینش فقط سوالهای کنترلش خوب بود
مدارش افتضاح بود بقیه سوالها بدک نبود جامعه اماریش هم 900 نفر بود که من رتبه ام از 200 اومد به 700 !!

تو کنکور هم رتبه ام 970 الکترونیک 1100 مخابرات شد

نصیر به نظرم همه سوالهاش خوب بود
ولی من همون 5ازمون هم فقط سه تاش رو تونستم برم ذرتبه ام هم معمولا زیر 50 بود چون جامعه اماریش در حد چهارصد نفر بود فکر کنم !

اما امسال جامعه اماری برام مهمه .
تصمیم گرفتم سه تا جامع پارسه با اینترنتی نصیر رو شرکت کنم اینطوری کمتر رفت و امد می کنم برنامه نصیر هم به درس خوندنم می خوره
بینش تمام برنامه من رو بهم می زد مثلا مغناطیسش تقسیم بندیش افتضاح بود

اما سوالهای کنترل بینش واقعا عالی بود

من میرم نصیر سوالهای نصیر رو میذارم یکی هم بره بینش سواالها و کار در منزل های بینش رو بذاره! که سوالها رو ببینیم

البته هنوز بین نصیر و بینش شک دارم
امادنبال یه جا با جامعه اماری بالا هستم که دو تا ازمون بدم ....... می خوام امادگیم بین بقیه رو قبل کنکور بسنجم

atena2

عضو جدید
فقط من نمی دونم چطوریاینجا لینک میذارن

یادمه پارسال روز ازمون نصیر میشد سوالها و جوابها رو بدون پسورد از سایتش برداشت ..
البته بعضی وقتها فایل هاشون خراب بود

xzsawq21

عضو جدید
سلام
بالاخره چاپ سوم کتاب سیگنال تقدسی منتشر شد
http://www.mtsignal.ir/چاپ-سوم-کتاب/

چاپ سوم کتاب تجزیه و تحلیل سیگنال‌ها و سیستم‌ها منتشر شد. چاپ سوم تقریبا هیچ تغییری (به جز اضافه شدن سوالات سراسری 93) نسبت به چاپ دوم نداشته است. افرادی که چاپ دوم کتاب را تهیه کرده‌اند می‌توانند سوالات سراسری 93 به همراه پاسخ تشریحی را از اینجا دریافت کنند.
مقدمه و فهرست مطالب کتاب از اینجا قابل دریافت است. ۸۰ صفحه اول کتاب و همچنین صفحات مضرب ۱۰ (۹۰، ۱۰۰، ۱۱۰ و …) را نیز به عنوان نمونه می‌توانید از اینجا دانلود کنید.

jeld_k.jpg

mostafa ghodrat

همکار مدیر مهندسی برق
کاربر ممتاز

hoomankaka

عضو جدید
الان برای قدرت نصیر بهتره یا پارسه؟؟؟ یکی از بچه ها همین سایت قبلا میخوندم گفت پارسه قدرتش سوالاش خوبه...نصیر چطوره؟؟ پارسه خیلیی سخت میگیره سال اولمونه روحیموون از بین نره!...
دوستان اگه نظری در این رابطهدارن ممنووون میشم..

power4ever

عضو جدید
الان برای قدرت نصیر بهتره یا پارسه؟؟؟ یکی از بچه ها همین سایت قبلا میخوندم گفت پارسه قدرتش سوالاش خوبه...نصیر چطوره؟؟ پارسه خیلیی سخت میگیره سال اولمونه روحیموون از بین نره!...
دوستان اگه نظری در این رابطهدارن ممنووون میشم..
واسه قدرتیا فقط 3آزمون جامع نصیر ارزش داره دروس اصلی قدرت ماشین و بررسی نصیر رو معلوم نیست کی طرح میکنه استاد حلم زاده می گفت فقط آزمونای جامع
رو طراحی میکنه ، پارسه رو نظری ندارم

siavash39

عضو جدید
کدامین موسسه؟!

کدامین موسسه؟!

سلام

من الکترونیک هستم

بین پارسه و مدرسان و سنجش موندم!:surprised:

از بچه هامون که مدرسان رفتن شنیدم سخت بوده، در حدی که مثلا یکیشون بی خیال مدار شده

در مورد سنجش هم از یکی شنیدم که بنظرش سوالاش غیر استاندارد بوده!

من واقعا موندم کجا برم:(

برام خیلی مهمه که نتیجه خوب بگیرم

کسی تجربه ای داره؟ یا اطلاعاتی در مورد این موسسات داره؟

میشه کمکم کنین؟

وحیدایکس

کاربر بیش فعال
سلام دوستان میخواستم ی پیشنهاد بدم نمیدونم درسته یا نه.. ایا امکانش هست ی گروه تو واتس اپ تشکیل بدیم و بتونیم در کنار این انجمن از اون طریق هم گاهی انلاین و یا ی زمان خاصی از روز بتونیم با هم رودرو گفتگو کنیم و در جریان پیشرفت و مشکلات همدیگه قرار بگیریم.. ضمنا این فقط یه پیشنهاد بود و درست یا غلط بودنش رو مدیریت تاپیک تایید میکنن..

amir3620

عضو جدید
دوستان ممنون میشم به این سوالها جواب بدین:

1-کسی میدونه در کنکور سالهای اخیر از هرکدوم از مباحث ریاضی مهندسی تقریبا چند سوال اومده ؟

2-درس آمار هر سال حداقل 2 سوال اومده ؟

3-حذف درس معادلات مشکل ایجاد میکنه ؟ (منظورم موقع خوندن سایر درسها نیازی به دانستن معادلات هست یا نه ؟)
توي سايت مدرسان شريف مي توني بو دجه بندي دوسال اخير رو ببيني .

Armin-Z

کاربر ممتاز
سلام دوستان میخواستم ی پیشنهاد بدم نمیدونم درسته یا نه.. ایا امکانش هست ی گروه تو واتس اپ تشکیل بدیم و بتونیم در کنار این انجمن از اون طریق هم گاهی انلاین و یا ی زمان خاصی از روز بتونیم با هم رودرو گفتگو کنیم و در جریان پیشرفت و مشکلات همدیگه قرار بگیریم.. ضمنا این فقط یه پیشنهاد بود و درست یا غلط بودنش رو مدیریت تاپیک تایید میکنن..

به نظر من وقت تلف کردنه... من خودم چند ماه آخر خیلی اینجا میومدم، یه جورایی خودمو گول میزدم که اینم درس خوندنه و اینا ولی زیاد از حد بود دیگه...
باز اینجا یکم بهتره ولی یه جایی مثه واتس اپ که دیگه دائما در دسترس همدیگه هستین به نظرم خیلی وقتتونو تلف میکنه... چون دائما وسوسه میشید با کوچکترین سوالی تو ذهنتون، بیاید اونو از بقیه بپرسید که هم وقتتون از بین میره هم ذهنتون تنبل میشه!

LM741

عضو جدید
سلام
دوستان من جزوه کنترل استاد تقوی رو می خوام اگر کسی داره پیام خصوصی بده . در عوضش جزوه کنترل شیرینی ابادی با ویس تابستان 92 رو در اختیارش می گزارم .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا