گفتگوی خودمانی ارشدی های 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.
سلام دوستان....
من که خوب ندادم...امید وارم شما خوب بوده باشید...
به نظرم ریاضی مدار متوسط بود
الک و سیگنال ساده
مغ و کنترل سخخت

Kaka_s

عضو جدید
اقا اون سوال مدار بود که از 2 طرف خازن و سلف نامجدود داشت ...... من بعد 1 ساعت حل به یه جوابی رسیدم که نه تنها تو 4 گزینه نبود بلکه کلا هیچ ربطی به گزینه ها هم نداشت ؟؟؟. جوابش چی میشه؟

فک کنم میشد sin 2 روی رادیکال LC!

tutia.p

عضو جدید
من 1 بدست اوردم . دوتا دیود سمت راست خاموش هستن به اضافه دیود سمت چپ پایینی

کدوم دیود هارو خاموش در نظر گرفتین؟

همین که خودتون گفتین دقیقا همین میشه . دوتای پایین خاموشن بالاییا فقط سمت چپیه میتونه روشن باشه سمت راستیه نمیتونه چون جریان منفی میده و یه ولت درسته

خدا بخیر کنه لیختن اشتاین
من جا داره حافظه دوستان رو بسیاااار تحسین کنم! عدد ها گزینه ها یادتونه؟ من پرید!! ایول بابا

saeed930829

عضو جدید
اون زنز رو کسی حل نکرده ؟
من خیلی ور رفتم اما نبود تو گزینه ها شاید اشتباه رفتم

اون سوال اپ امپ با BJT .. مقاومت re میشه 2.5 کیلو و Rs هم 2.5 پس >>> vi-v = 5 * ib که در ان v=0 حالا برا اپ امپ vo -v = 100ib * 20 درنتیجه گین میشه .. 2000/5..... اخه کجای این غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

erfan_messi

عضو جدید
کاربر ممتاز
کلا چنتا تجربه کسب کردم تو این 2 سال :
1 : اصلا نمیشه فقط با خوندن کتاب و تست زدن به امادگی 100% رسید . کتابهای که خیلی ناقص هستن . مثلا تو ریاضی مهندسی دالامبر اصلا هیچ کتابی درست توضیح نداده و با 1 صفحه اثبات فرمول جمش کردن .
یا تو مبحث نایکوییست من هرچی کتابارو خوندم درست نفهمیدم بعضی مفاهیمو تا اینکه جزوه کلاس کنکور چنتا از اساتید گیراوردم و خوندم تا فهمیدم چی شده .
2 : با سبک سوالای امسال میشه گفت که اصلا نمیشه با مسلط شدن روی سوالای سالهای قبل فکر کنی که میتونی موفق باشی . یکی پیدا میشه کلا سوالایی طرح میکنه که کلا از زمین تا زیرزمین فرق میکنه با سالهای قبل .

3 : مشکلات پایه ای زیاد . سیستم آموزشی افتضاح ایران . مخصوصا تو دانشگاههای شهرستان و مخصوصا آزاد . که کلا فقط برای نابودی دانشجو طراحی شده .
الان بعضی دانشگاههای آزاد دیدم که برای دانشجو های کاردانی به کارشناسی مدار الکتریکی 1 حرف کردن براشون . و به جاش برای رشته الکترونیک 2-3تا درس اضافه ارائه دادن بهشون مثل خطوط انتقال مخابراتی یا خطوط انتقال قدرت . که آدم شاخ درمیاره . ریاضی مهندسی از لیست دروس حذف کردن .

saeeddhk

عضو جدید
کاربر ممتاز
اون سوال اپ امپ با BJT .. مقاومت re میشه 2.5 کیلو و Rs هم 2.5 پس >>> vi-v = 5 * ib که در ان v=0 حالا برا اپ امپ vo -v = 100ib * 20 درنتیجه گین میشه .. 2000/5..... اخه کجای این غلطه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من -4 بدست آوردم...آخه کلکتور باز میشد...و جریان بیس و کلکتو یکی میشد

nimamiayad

عضو جدید
نمیدونم والله.من یادم نیست دقیقا
ولی به نظرم 2.5 کیلو برای Re یکم زیاده.

mostafadl

عضو جدید
نوشته اصلي بوسيله mostafadl http://www.www.www.iran-eng.ir/images/buttons/viewpost-left.png
سلام دوستان
سوال 3 سیگنال که کانولوشن در یک لحظه ی خاص رو میخواست جوابش چی میشه؟ منظورم گزینه ی صحیح نیست . مقدار دقیق خود جواب
ممنون میشم جواب بدید

من مقدارو 1 بدس اوردم ولی گویا غلطه و مقدارش 2 میشه

من هم مقدار 1 بدست آوردم . مطمئنید غلطه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا