خوشبختم از آشناییت ساینا جونمام رفتیم شب بخیر![]()
شب بخیر
خوشبختم از آشناییت ساینا جونمام رفتیم شب بخیر![]()
goodgirlهمون ستاره..باید میگفتم ستاره ها.آره گلادیاتور رو یادمه...حیف شد رفت خیلی باحال بود...اسمش حمید بود...
جواد آرش هم رفت...نمیدونم کجا رفت...خداحافظی کرد...می مو...سپنتا(محمد)....و خیلیای دیگه...گودگیرل هم داشتیم!!دیگه...ستاره و سهیلا و ...
goodgirlهمون ستاره..باید میگفتم ستاره ها.
آره سهیلاااا.محمد..خیلی وقته نمیان اینجا![]()
چه حرفاااافک میکنم که دیگه وقتشه منم برم یه جایی گورمو گم کنم...
چه حرفاااا
میخوای بری لالا؟
یاد ترانه منو با خودت ببر گوگوش افتادم...نه میخوام برم یه جای دوور...
یه جایی که ایقد آدماش با آدمای گذشته فرق کنن که هیچی از گذشته یادم نیاد....
وحید اگه هستی آهنگرو بذارم. داغونم کردی بابا آخر شبینه میخوام برم یه جای دوور...
یه جایی که ایقد آدماش با آدمای گذشته فرق کنن که هیچی از گذشته یادم نیاد....
وحید اگه هستی آهنگرو بذارم. داغونم کردی بابا آخر شبی![]()
ااا خوابت نبرد؟کدوم اهنگ؟وحید اگه هستی آهنگرو بذارم. داغونم کردی بابا آخر شبی![]()
خوشبختم از آشناییت ساینا جون
شب بخیر
یه وقت شماها جز یادش بخیرا نشین.برین دیگه اینجا سال به سال نیاینفک میکنم که دیگه وقتشه منم برم یه جایی گورمو گم کنم...
شما چرا یه دفه ای ظاهر میشین؟
اونایی هم که اسم بردم قرار نبود برن...یه وقت شماها جز یادش بخیرا نشین.برین دیگه اینجا سال به سال نیاین![]()
چه ججوری فایلشو بذارم لینکشو بذارم وحید نمیتونه دانلود کنه.ااا خوابت نبرد؟کدوم اهنگ؟
یاد ترانه منو با خودت ببر گوگوش افتادم...![]()
منکه هنوز آپ نکردمش چرا لبو لوچت اینجوری شد؟
چرا نتونه؟لینک دانشو بزار میشه دیگه....چه ججوری فایلشو بذارم لینکشو بذارم وحید نمیتونه دانلود کنه.
یه وقت شماها جز یادش بخیرا نشین.برین دیگه اینجا سال به سال نیاین![]()
وحید اگه هستی آهنگرو بذارم. داغونم کردی بابا آخر شبی![]()
...سودی ناراحت شده خوبمنکه هنوز آپ نکردمش چرا لبو لوچت اینجوری شد؟
گوگوش رو قبول دارمخیلی قشنگه...
...تا زتا زنده ای در برابر کسی که به خودت علاقه مندش کردی مسئولی!!!...خیلی جمله سنگینی هستش میترسم ازشگوگوش رو قبول دارم
پشت صحنه آکادمی که داشت با بچه ها تمرین میکرد یه تیکه از ترانه رو خوند بدون هیچ دست کاری رو صداش...واقعا محشر بود...
اگه بپذیریش ترسناک نیست...یا علاقه مند نکن کسی رو یا اگه علاقشو جلب کردی مثل مرد تا اخرش وایسا....تا زتا زنده ای در برابر کسی که به خودت علاقه مندش کردی مسئولی!!!...خیلی جمله سنگینی هستش میترسم ازش![]()
اونایی هم که اسم بردم قرار نبود برن...![]()
آه همدردی کردی؟میسی...سودی ناراحت شده خوب![]()
...خوب همیشه نشده...بهتره بگم نتونستماگه بپذیریش ترسناک نیست...یا علاقه مند نکن کسی رو یا اگه علاقشو جلب کردی مثل مرد تا اخرش وایسا.
گوگوش رو قبول دارم
پشت صحنه آکادمی که داشت با بچه ها تمرین میکرد یه تیکه از ترانه رو خوند بدون هیچ دست کاری رو صداش...واقعا محشر بود...
ایشالا این حسای بد زود جدا بشن ازت....آره دقیقا...
من دارم همه ی تعلقاتمو جدا میکنم....
باورتون میشه چنتا از دخترا و پسرای همکلاسیم اسمس دادن که کی میخواین برین دنبال کارای فارغ التحصیلیتون تا بیایمو همو ببینیم ؟؟منم بهشون همینو گفتم:دیگه دوس ندارم کسیو ببینم چون میخوام فراموشتون کنم...خیلی برام ناراحت شدن و گلایه کردن و ...ولی چه کنیم دیگه باید بریم...
خیلیا نمیتونن.سخته......خوب همیشه نشده...بهتره بگم نتونستم![]()
هنوز دنلودش نکردمآره خیلی صداش عالیه...
آلبوم جدیدشم که داده توپه...
آهنگ اعجاز و بدروودش فوق العاده هستن...
اینا چیه میگین آخه...خوب همیشه نشده...بهتره بگم نتونستم![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |