آره خو من الان جو گیرمعزیزم به خودت زیاد فشار نیار..یکم استراحت کن ..منم میام سر میزنمومیرم ..همه یونی وکلی مشکلات دارن..

آره خو من الان جو گیرمعزیزم به خودت زیاد فشار نیار..یکم استراحت کن ..منم میام سر میزنمومیرم ..همه یونی وکلی مشکلات دارن..
سلام.خوبین شما؟سلام....
آخه چرا ؟ درس و دانشگاهیه؟شیر زخمی خب عصبانیه دیگه. یعنی الان عصبانی هستی؟سلام.مرسی شما خوبین؟
راستش زخمی شدم.شیر زخمی هم میدونین که چطور حالی داره
درس دانشگاه کنکور خانواده.نمیدونم برای خودم دارم تلاش میکنم یا برای ارضاء خواسته ی دیگرانآخه چرا ؟ درس و دانشگاهیه؟شیر زخمی خب عصبانیه دیگه. یعنی الان عصبانی هستی؟![]()
چرا؟چیزی شده؟نه زیاد![]()
سلام عزیزمسلاااااااااااااااام. من الان یک جنازه متحرکم.خوبین؟
نفرمایید ابجی ..دقت کردی بچه های مهندسی شیمی کلا خوشحالن مخصوصا اگه یکم درسم بخونن؟آره خو من الان جو گیرم![]()
مهرداد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//دوستان من خیلی سر دردم.چند هفته ای هم هست قلبم تیر میکشه.شبتون بخیر
چرااااااا الی شیطون؟نه زیاد![]()
برای دله خودت کار انجام بده تا هر چیزی واست راحت تر و لذت بخش تر بشه.این قسمت از زندگی هم اینجوریه ولی هیچ چی با ارزشتر از روحه آدم نیست.درس دانشگاه کنکور خانواده.نمیدونم برای خودم دارم تلاش میکنم یا برای ارضاء خواسته ی دیگران
دوستان من خیلی سر دردم.چند هفته ای هم هست قلبم تیر میکشه.شبتون بخیر
سلام قربونت برم .دلم برات تنگیده هاااااااااااسلام عزیزم
خسته نباشی
خوبی ؟
هه هه کلا خوشحالیم الکی واسه خودمون.نفرمایید ابجی ..دقت کردی بچه های مهندسی شیمی کلا خوشحالن مخصوصا اگه یکم درسم بخونن؟...2دقیقه شادن 2دقیقه غمگین...
مهردادی حتما خیلی به خودت فشار میاری دیگه. برو به سلامت خوشحال شدم اومدی.دوستان من خیلی سر دردم.چند هفته ای هم هست قلبم تیر میکشه.شبتون بخیر
به حقه چیزای نشنیدهاخه..دلم ریش شد...من شنبه وچهارشنبه ها قلبم تیر میکشه...جالبه ها
![]()
چرااااااا الی شیطون؟
.
سلام قربونت برم .دلم برات تنگیده هااااااااااا![]()
منم همینطور عزیزم
خواهرکوچولویه خودمیسلام به روی ماهت![]()
سلام قربونت برم .دلم برات تنگیده هااااااااااا![]()
منم همینطور عزیزم
خواهرکوچولویه خودمی
![]()
میشه میشه.نمیدونم بی دلیل یل با دلیل پیش میاد خودشم حل میشه![]()
شب بخیر خانومی منم برم.خستم.دوستیا شبتون بخیر
شب بخیر خانومی منم برم.خستم.
اینم اختتامیه...
اگه این زندگی باشه من از مردن هراسم نیست/یه حسی دارم این روزا شایدمردم حواسم نیست....
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |