خب معلومه! خوش اومدی!خوش اومدش![]()
یعنی اگه با اخلاقت آشنا نبودم، جوابتو گرفته بودی الانا! شانس آوردی که النازی ...صفا اوردم ...کاشکی بیشتر میومدم.....
یعنی اگه با اخلاقت آشنا نبودم، جوابتو گرفته بودی الانا! شانس آوردی که النازی ...![]()
من کلا خیلی تیکه های ظریف و کلفتی می پرونم. حالا به وقتش تماشا کن! تو که آبجی گل خودمی!یوووههوو...خدایا چه شانس بزرگی..
..مثلا اگه یکی دیگه بود چی میگفتی؟
من کلا خیلی تیکه های ظریف و کلفتی می پرونم. حالا به وقتش تماشا کن! تو که آبجی گل خودمی!![]()
من آره خیلیییی دیگه نگو.چرا ؟تو که مشغولی همش .میسی!
باز خوبه تو پشتکار داری! من در حال تعلیق در هوام! منگم!
اینجا هم خبری نیس! الناز منتظرت بود بیای تا به اتفاقت حال منو بگیره! منتظرم بیاد!
سلام الناز جون نوشه جون.وای وای من امده ام النازی فریاد کند که من امده ام![]()
هیجی حس م یکنم یهوووویییی پشتکارم شکوفا شده!من آره خیلیییی دیگه نگو.چرا ؟تو که مشغولی همش .
هه هه چرا سر کار میذاری الیو آخه؟
سلام الناز جون نوشه جون.
من آره خیلیییی دیگه نگو.چرا ؟تو که مشغولی همش .
هه هه چرا سر کار میذاری الیو آخه؟
سلام الناز جون نوشه جون.
ئه.... چیکارت کردم؟!سلام به روی ماهت ...خوبی؟میبینی اذیتم میکنه![]()
چرا؟! کجا؟...منو سرکار میذاری؟!
![]()
بابا منم دارم دور خودم میگردم همش. اه. درس میشه سینایی حالا کی ؟ نمیدونم. یه امتحان بگیرن گندش درمیادهیجی حس م یکنم یهوووویییی پشتکارم شکوفا شده!
من اصلا درس نمی خوندم که. ولی الان وای وای وای... همون پتانسیله بود که گفتیا...! همون!
واسه همین این حسه جدید با منگی همراه شده این شدم!
تو دیگه چرا؟!بابا منم دارم دور خودم میگردم همش. اه. درس میشه سینایی حالا کی ؟ نمیدونم. یه امتحان بگیرن گندش درمیاد![]()
هه هه.ئه.... چیکارت کردم؟!
آخی نه اذیتت نمیکنه سینایی.سلام به روی ماهت ...خوبی؟میبینی اذیتم میکنه![]()
بابا منم دارم دور خودم میگردم همش. اه. درس میشه سینایی حالا کی ؟ نمیدونم. یه امتحان بگیرن گندش درمیاد![]()
آخه من وقت کنم همون جزوه و مثالایی که زدنو کامل کنم هنر کردم. وقت کم میارم اصلا وقت نکردم 4تا تمرینی چیزی حل کنم. باز میخوان ازون همورک خوشگلاشون بدن عینه چی تو گل گیر کنیم دیگه.تو دیگه چرا؟!
وای اسم امتحانو نیار که استرسناک میشم!
هه هه.
آخی نه اذیتت نمیکنه سینایی.
این بی صاحاب ناهار من تا حاضر شه من رو به موت شدم.مامااااااااااان؟![]()
ما پسرا تکلیفمون چیه پس؟!درست میشهوقتی هنگ میکنی سر درسات اهنگای باحال بذار یکم بزن برقص درست میشه...ماقبلا تومدرسمون ازین کارا زیاد میکردیم
![]()
بمیرم... میوه ای چیزی بخور تا ناهار آماده شه... تو که خودتم لاغری آخه....هه هه.
آخی نه اذیتت نمیکنه سینایی.
این بی صاحاب ناهار من تا حاضر شه من رو به موت شدم.مامااااااااااان؟![]()
من تازه دارم رو دنده آخر کار می کنم هنوزم وقت کم میارم ماشالا استادای ارشد کم نمیارن... هی پشت سر هم یه ریز درس میدن....آخه من وقت کنم همون جزوه و مثالایی که زدنو کامل کنم هنر کردم. وقت کم میارم اصلا وقت نکردم 4تا تمرینی چیزی حل کنم. باز میخوان ازون همورک خوشگلاشون بدن عینه چی تو گل گیر کنیم دیگه.
ما پسرا تکلیفمون چیه پس؟!
نمیـــــــــــــشه که! اونم من... نه، اصلا!مگه اینکارا واسه دختراست؟ توام انجامش بده![]()
نمیـــــــــــــشه که! اونم من... نه، اصلا!![]()
آره کار داداشته.ببخشیدا مگه تو کی هستی!!...باید بگم داداشم بیاد یادت بده...
خدا نکنه. میوه خوردم انگار زودتر هضم شد.هه هه.بمیرم... میوه ای چیزی بخور تا ناهار آماده شه... تو که خودتم لاغری آخه....
من تازه دارم رو دنده آخر کار می کنم هنوزم وقت کم میارم ماشالا استادای ارشد کم نمیارن... هی پشت سر هم یه ریز درس میدن....
چی داشتین ناهار؟ من لوبیا پلو گذاشتم.ناهار امادس ...بیارم؟...ماشینو میپیچونم میارم
![]()
چی داشتین ناهار؟ من لوبیا پلو گذاشتم.
ئه چه جالب. من تازه 12 شروع کردم به درس کردن.چه جالب ماهم لوبیا پلو داشتیم.....![]()
هه هه چه خوب.الان سینا میکشتت.راستی سودی فک کنم سینا رو بفرستیم پارتی اونم پارتیای شهرک غرب...البته ما نمیریم باسیاوش میفرستیمش![]()
ئه چه جالب. من تازه 12 شروع کردم به درس کردن.
هه هه چه خوب.الان سینا میکشتت.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
فهرست طرح های توجیهی و مطالعات امکان سنجی موجود در باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | 7 | |
![]() |
تکمیل ویکی باشگاه مهندسان ایران | مهندسی شیمی | مهندسی شیمی | 1 |