اگه قطعه نداره دلیلی نداره پرواز کنه لا اقل از دستور العمل ها پیروی کنه سانحه یک هوا پیما وقتی تمامی سرویس تعمیر و نگهداریش انجام بشه و خطای انسانی در کار نباشه بی معنیه ریشه یابی این دلایل هستش که عمق فاجعه رو نشون میده بحث بحث طراحی نیست یا تکنولوژی طراحی و ساخت .این هواپیما قبلا طراحی شده و صلاحیت پروازش تایید شده از کار افتادن موتور در طراجی پیشبینی میشه و خلبان اموزش ان رو هم طی میکنه پس دلایل یک سانحه چیزی فرا تر از ان هستش و معمولا مدیران خطا کار برای فرار از زیر سوال رفتن خودشون حرفی را که شما اشاره فرمودید بیان میکنن
حرف شما درست وقتی قطعه نداره اجازه پرواز نباید داده بشه،گر چه این مطلب تو مراکز نظامی خیلی رعایت نمیشه.قبول هم دارم که تقریباً تمام C-130 ها از رده خارجند و باید گراند بشن.ولی شما در نظر بگیرید،C-130 ها گراند،F-4 و F-5 و ... گراند اصلاً چرا دور بریم همین بویینگ های خودمون بعضی هاشون خیلی وقته که عمر تجاریشون تمام شده و علی رغم ضرر ده بودن پرواز می کنن،خوب اگه همه ی اینها رو گراند کنن چون قطعه دست اول ندارن، هواپیمایی تعطیل میشه!
اینجاست که QC زیر آبی میره و ...! وگرنه وقتی VOR خرابه نمیرن از رو یکی بر دارن رو یکی دیگه نصب کنن تازه بعدش بفهمن ای بابا اون دومی هم خراب بود.
من نمی گم کارشون درسته ولی شما خودتون رو بذارید جای یکی از همون مدیرای خطا کار، یا قطعه نداری یا اینقدر قیمت بالاست و هزار جور واسطه برای خریدش لازمه که قیدش رو میزنی.از لحاظ سیاسی و هزار جور کوفت و زهرمار دیگه مجبوری که هواپیما بفرستی این ور اون ور دنیا تا بگی آره ، ما هم هستیم. خوب حالا چیکار می کنی؟ هیچی،یه خورده مقررات رو دور میزنی.
راستی من از مدیر و اینها نیست یه وقت فکر کنید دارم از خودم و اینا دفاع می کنم.می دونم این چیزی که نوشتم اتفاقیه که داره تو مملکت میفته.