hooman_the1 عزیز چیزی که شما پیشنهاد دادید خیلی به شرایط ما نزدیکه.
براتون امکان داره منابعی برای آشنایی بیشتر معرفی کنید که موارد زیر رو مشخص کنه:
1-هزینه برای هر تن ذوب
2-قیمت سایزهای مختلف
3-حداقل و حداکثر وزن بارگیری برای ذوب
4-نوع سوخت
5-فضای مورد نیاز
توی نت مقداری سرچ کردم و یه چیزایی در مورد کوره های الکتریکی دیدم که طرف تو خونش ساخته بود و با اون آهن ذوب کرده بود. دوستان اطلاعی ندارن از کم و کیفش؟
چیز جالبی به نظر میرسید
در مورد القایی به غیر از هزینش فکر کنم با برق شهر هم نمیشه کار کرد و باید برق صنعتی با قیمت گزاف تهیه بشه.درسته؟
دوست من بهتره یه کم در مورد این کوره توضیح بدم :
کوره زمینی با نام کوره بوته ای در کتابهای ریخته گری شناخته میشه این کوره ساده ترین و قدیمیترین نوع کوره مورد استفاده در ریخته گریه که بیشتر برای ذوب فلزات غیر آهنی استفاده میشه ولی به خاطر هزینه های بسیار پایین تهیه و نگهداری از اون برای تولید چدن در تناژ کم در واحدهای کوچک ریخته گری هم استفاده میشه و از قسمتهای 1.بدنه کوره 2.درب کوره 3.بوته 4.دمنده هوا 5.فارسونگاه 6.زیربوته ای تشکیل میشود.این کوره در دو نوع بوته ثابت و بوته متحرک ساخته میشه.
معمولا کوره بوته ای یا زمینی رو داخل گودالی که در زمین حفر شده قرار می دهند .سوخت این کوره هم معمولا مازوت گازوئیل یا گاز است.این کوره در ابعاد مختلف ساخته میشه که در صنعت از 100 کیلو تا 1 تن اون بیشتر کاربرد داره.قیمت یه کوره با ظرفیت 600 کیلو رو امروز از یه استاد کار ماهر براتون پرسیدم گفت حدود 500 هزار تومان.فضای مورد نیازش هم اگه کوره دوار رو با متعلقاتش در نظر بگیرید تقریبا نصف تا سه چهارم اون جا میگیره.
تقریبا تمام کتابهای ریخته گری قسمتی رو در باره انواع کوره های مورد استفاده در صنعت در نظر گرفتن که میتونین از اونا استفاده کنین مثل ریخته گری آلیاژهای آهنی دکتر امیر عابدی ص60 تا ص65 وریخته گری فلزات غیر آهنی دکتر حجازی ولی بهترین راه برای بدست آوردن اطلاعات بازدید از یه واحد ریخته گری با کوره زمینیه و همچنین صحبت با کوره سازهای باتجربه.
در مورد تامین برق کوره القایی 2 راه دارید :1.خرید حق امتیاز برق با هزینه گزاف 2.استفاده از 2موتور برق
باز هم سوالی بود خوشحال میشم کمکی بکنم