کودک 4 ساله قربانی سریال جومونگ شد

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
کودک 4 ساله‌ای که به‌علت تعجیل اعضای خانواده‌اش برای تماشای سریال «جومونگ»، در بیرون شهر به فراموشی سپرده شده بود، در تنهایی و تاریکی شب جان خود را از دست داد. به‌گزارش گروه اجتماعی آفتاب، هفته گذشته دو خانواده که برای تفریح به اطراف شهر آباده در استان فارس، رفته بودند، عصرگاه حوالی پخش سریال «جومونگ» با عجله خود را آماده بازگشت کردند. آنها سوار خودروهایشان شده و برای رسیدن به پخش سریال با دستپاچگی صحرا را ترک و به منزل مراجعه می‌کنند. بر اساس گزارش ارسال شده توسط یکی از کاربران آفتاب، خانواده‌ها هر کدام به خانه خود رفته و سریال را می‌بینند. چند ساعت بعد در آخرین ساعات شب، یکی از خانواده‌ها باخانواده دیگر تماس گرفته و می‌گوید که تصمیم دارند برای برگرداندن دخترکشان به منزل آنها بروند. اما خانواده دیگر اعلام می‌دارد که کودک با خودروی آن‌ها نیامده و می‌پرسند که «مگر خودتان او را نیاورد‌ه‌اید»؟! در نهایت معلوم می‌شود که دختر بچه‌ 4 ساله‌ را از هول نرسیدن به پخش سریال جومونگ در بیابان جا گذاشته‌اند. دو خانواده با دستپاچگی به بیرون شهر رفته و منطقه‌ای را که از آن مراجعت کرده بودند جستجو می‌نمایند و دخترک بیچاره را پشت یک تخته سنگ در حالی‌که به‌خود پیچیده شده و جان باخته بود، می‌یابند

منبع : آفتاب

امیر همافر

اخراجی موقت
کودک 4 ساله‌ای که به‌علت تعجیل اعضای خانواده‌اش برای تماشای سریال «جومونگ»، در بیرون شهر به فراموشی سپرده شده بود، در تنهایی و تاریکی شب جان خود را از دست داد. به‌گزارش گروه اجتماعی آفتاب، هفته گذشته دو خانواده که برای تفریح به اطراف شهر آباده در استان فارس، رفته بودند، عصرگاه حوالی پخش سریال «جومونگ» با عجله خود را آماده بازگشت کردند. آنها سوار خودروهایشان شده و برای رسیدن به پخش سریال با دستپاچگی صحرا را ترک و به منزل مراجعه می‌کنند. بر اساس گزارش ارسال شده توسط یکی از کاربران آفتاب، خانواده‌ها هر کدام به خانه خود رفته و سریال را می‌بینند. چند ساعت بعد در آخرین ساعات شب، یکی از خانواده‌ها باخانواده دیگر تماس گرفته و می‌گوید که تصمیم دارند برای برگرداندن دخترکشان به منزل آنها بروند. اما خانواده دیگر اعلام می‌دارد که کودک با خودروی آن‌ها نیامده و می‌پرسند که «مگر خودتان او را نیاورد‌ه‌اید»؟! در نهایت معلوم می‌شود که دختر بچه‌ 4 ساله‌ را از هول نرسیدن به پخش سریال جومونگ در بیابان جا گذاشته‌اند. دو خانواده با دستپاچگی به بیرون شهر رفته و منطقه‌ای را که از آن مراجعت کرده بودند جستجو می‌نمایند و دخترک بیچاره را پشت یک تخته سنگ در حالی‌که به‌خود پیچیده شده و جان باخته بود، می‌یابند

منبع : آفتاب

دقیقا عین همین جریان تو تاکستان قزوین پیش اومده

laleh_a

عضو جدید
کاربر ممتاز
به حق چیزای نشنیده.....

کی این جومونگ تموم میشه مردم به کارو زندگیشون برسن؟:mad: من که یک بار هم ندیدم...

parandi2

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اه اه اه حالم بد شد. :hate::confused:
به اينم مي گن ژدر مادر؟ :exclaim::exclaim::exclaim:
بچه بيچاره.:crying2::crying2::crying2:

**mobarak**

عضو جدید
وای چه ماجرایی موهای تنم سیخ شد
عجب مادری ؟؟؟؟؟؟؟:mad:
من اگه جای شوهر اون مادره بودم همونروز زنمو طلاق میدادم چرا حواسش به بچه اش نیست
منم انقد از جومونگ بدم میاد واقعا هنوز یک قسمتشو نگاه نکردم
تلویزیون ایران هم تلویزیونه آخه

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
وای چه ماجرایی موهای تنم سیخ شد
عجب مادری ؟؟؟؟؟؟؟:mad:
من اگه جای شوهر اون مادره بودم همونروز زنمو طلاق میدادم چرا حواسش به بچه اش نیست
منم انقد از جومونگ بدم میاد واقعا هنوز یک قسمتشو نگاه نکردم
تلویزیون ایران هم تلویزیونه آخه
ببخشید ، شوهر اون مادر احیانا نمیشه بابای اون بچه؟:w20:
اونوقت چرا باباش بچه اش رو جا گذاشته :w20:

hopeful

عضو جدید
واقعا سیاستمدار های ما خوب فهمیدند بعضی از مردم را به چه طریق هایی مشغول کنند!!؟؟؟واقعا بی مسئولیتی و بی فکری تا چه حد........!!!

Hengameh IT

عضو جدید
وااااااااااااا
ادم چه چيزايي ميشنوه
خدايي مردم ايران هم يا از اينور بوم مي افتن يا از اون طرفش
آخه جومونگ هم شد فيلم

**mobarak**

عضو جدید
ببخشید ، شوهر اون مادر احیانا نمیشه بابای اون بچه؟:w20:
اونوقت چرا باباش بچه اش رو جا گذاشته :w20:
نخیرم شما اشتباه برداشت کرین رفیق
من اگه جای شوهر اون مادره(مادر بچه) بودم زنمو سه طلاقه میکردم
خوب همیشه مادر مسئول این جور چیزاست دیگه

• Like
واکنش ها: nma

رز سیاه

عضو جدید
کاربر ممتاز
ببخشید منم این رو شنیده بودم ولی یادم نمیاد جومونگی در کار بوده آخه گفتن که بچه ور جا گذاشتن ولی حتما به خاطر همون جومونگه وبده ولی نگفتین بچه بیچاره سه بار سکته کرده بود که سومین بار در جا میمیرهههههههههه

nma

عضو جدید
وااااااااااااااااااااااااای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
واقعا شرم آوره...جومونگ ؟؟؟واااای..حتی ارزش دیدن نداره چه برسه به اینکه....

oxision

عضو جدید
کاربر ممتاز
نخیرم شما اشتباه برداشت کرین رفیق
من اگه جای شوهر اون مادره(مادر بچه) بودم زنمو سه طلاقه میکردم
خوب همیشه مادر مسئول این جور چیزاست دیگه
بازم جای شکرش باقیه که مادره اون بچه ، شوهرش رو جا نزاشته :biggrin:
بیچاره مادرا که باید مواظب همه چی باشن و وظیفه همه چی برعهده اوناست.

ولی چقدر بی فکر بودن که یه tv مسافرتی با خودشون نبردنا ;)

daghighbin

عضو جدید
واقعا سیاستمدار های ما خوب فهمیدند بعضی از مردم را به چه طریق هایی مشغول کنند!!؟؟؟واقعا بی مسئولیتی و بی فکری تا چه حد........!!!
واقعاً درست میگید.این سریال جومونگ بیشتر سیاسی هست تا فرهنگی یا هر چیز دیگه...
ققط خواستن سر مردمو بند کنن
اصلاً اصلاً هم قشنگ نیست:cry: