خوب ممکنه این حسو نصبت به چند نفر داشته باشی ، چطور میشه فهمید کدوم برات مهمتره ؟وقتی به کسی که دوستش دارم فکر می کنم حس خوبی بهم دست میده!
البته از راهای زیادی میشه این رو فهمید!
خوب یکم سخته........اگه شما واقعا به نتیجه ای رسیدین به منم بگیین........سلام
این اولین تایپیکه من هست و شاید یه خورده عجیب یا مسخره به نظر بیاد ولی واقعا برایه من
سواله که : از کجا متوجه میشین کسی به شما علاقمنده و یا شما واقعا به کسی علاقمندین؟
فرار نکردم ، مجبور شدم برم ، مرسی از اینکه نظر دادین ولی من هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم .تاپیک زدو فرار کرد رفت...احتمالا طرفو دید![]()
فرار نکردم ، مجبور شدم برم ، مرسی از اینکه نظر دادین ولی من هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم .
خوب ممکنه این حسو نصبت به چند نفر داشته باشی ، چطور میشه فهمید کدوم برات مهمتره ؟
آره نظرتونو بگینميتونم كمكتون كنم؟؟؟؟؟؟؟![]()
به قلبت رجوع کن عزیزم قلبت دروغ نمیگهسلام
این اولین تایپیکه من هست و شاید یه خورده عجیب یا مسخره به نظر بیاد ولی واقعا برایه من
سواله که : از کجا متوجه میشین کسی به شما علاقمنده و یا شما واقعا به کسی علاقمندین؟
خوب همیشه میگن وقتی دل از در بیاد تو عقل از یه در دیگه میره بیرون ، چطوری تعادل بین عقل و دل برقرار کنیم که دچار مشکل نشیم؟به قلبت رجوع کن عزیزم قلبت دروغ نمیگه![]()
منظورمن قبل از اینه که باهاش رابطه داشته باشی . مثلا با هم همکار باشین یا دوست خانوادگی یا یه همچین چیزیفکر کنم بارز ترین مشخصش این باشه که کنار اون فرد احساس آرامش میکنی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بچه ها دوست دارم نظراتونو در این خصوص بدونم از دست شرکت نفت عصبانیم | گفتگوی آزاد | 69 | |
![]() |
عشق چیست؟؟؟؟؟؟دوس دارم نظرتونو بدونم | گفتگوی آزاد | 35 | |
![]() |
بدو بیا می خوام نظرتو بدونم | گفتگوی آزاد | 12 |