سلام بچه ها دو روز دیگه امتحان دارم یه سوال دارم تو جوابش گیر کردم کمکم کنید .
O ormazda عضو جدید Jun 11, 2014 #1 سلام بچه ها دو روز دیگه امتحان دارم یه سوال دارم تو جوابش گیر کردم کمکم کنید . پیوست ها 1AEije.th.jpg 2.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0
اخترالکترونیک عضو جدید Jun 11, 2014 #2 ormazda گفت: سلام بچه ها دو روز دیگه امتحان دارم یه سوال دارم تو جوابش گیر کردم کمکم کنید . مشاهده پیوست 212115 کلیک کنید تا باز شود... خدمت شما دوست عزیز موفق باشید
ormazda گفت: سلام بچه ها دو روز دیگه امتحان دارم یه سوال دارم تو جوابش گیر کردم کمکم کنید . مشاهده پیوست 212115 کلیک کنید تا باز شود... خدمت شما دوست عزیز موفق باشید
O ormazda عضو جدید Jun 12, 2014 #4 سلام اخترالکترونیک عزیز شرمنده ، میشه لطف کنی دوتا سوال زیر رو هم جواب بدی:
اخترالکترونیک عضو جدید Jun 12, 2014 #5 ormazda گفت: سلام اخترالکترونیک عزیز شرمنده ، میشه لطف کنی دوتا سوال زیر رو هم جواب بدی: مشاهده پیوست 212224 مشاهده پیوست 212225 کلیک کنید تا باز شود... خدمت شما مهندس برای درس الکترونیک 1 اگه وقت داشتی حتما کتاب تقی شفیعی رو بخون و مثال هاش رو حل کن که به دردت میخوره
ormazda گفت: سلام اخترالکترونیک عزیز شرمنده ، میشه لطف کنی دوتا سوال زیر رو هم جواب بدی: مشاهده پیوست 212224 مشاهده پیوست 212225 کلیک کنید تا باز شود... خدمت شما مهندس برای درس الکترونیک 1 اگه وقت داشتی حتما کتاب تقی شفیعی رو بخون و مثال هاش رو حل کن که به دردت میخوره