کمک کمک درباره فشار سیال

hamed_m313

عضو جدید
باسلام خدمت دوستان خودم . من در حال کارکردن روی یک طرح تحقیقاتی هستم . سوالی پیش اومد که خواهش میکنم اگه میدونید جوابش رو هرچه زودتر در همین تاپیک بزنید . چگونه می توان فشارسیال (مایع یا گاز) درون کپسولهای انعطاف پذیر ( مثلا" کیسه های لاستیکی )رااندازه گرفت ؟. لطفا" جوابتون کامل باشه(به چه چیزهایی بستگی داره؟) وابزار اندازهگیریش رو هم معرفی کنید.

Sparrow

مدیر تالار مهندسی هوافضا
مدیر تالار
سلام،
این سوال رو تو تالار مکانیک بخش مکانیک سیالات مطرح کنید. سریعتر و بهتر می تونن راهنمایی تون کنن.

zxo003

طراح هواپیما
کاربر ممتاز
باسلام خدمت دوستان خودم . من در حال کارکردن روی یک طرح تحقیقاتی هستم . سوالی پیش اومد که خواهش میکنم اگه میدونید جوابش رو هرچه زودتر در همین تاپیک بزنید . چگونه می توان فشارسیال (مایع یا گاز) درون کپسولهای انعطاف پذیر ( مثلا" کیسه های لاستیکی )رااندازه گرفت ؟. لطفا" جوابتون کامل باشه(به چه چیزهایی بستگی داره؟) وابزار اندازهگیریش رو هم معرفی کنید.

سلام

نمونه حل شده این حرکت زیاده ، مثلا اگر کتاب مقاومت مصالح این آقا را داری یک نگاه بنداز ....

کلا باید در این موارد تنش روی دیواره را اندازه بگیری ، یا راحت تر از ان کرنش سطح اندازه بگیری ، اندازه گیری کرنش هم که خیلی راحت است اما تنش جواب دقیقی تر است .

ضمنا اندازه گیری نسبی فشار (هم اندازه گیری فشار داخل مخزن و بیرون مخزن) و اندکی ریاضی بازی میتواند فشار نسبت به هرچزی به شما بدهد ..

آنقدر کار مشکلی نیست که ...

موفق باشید