کمک : نحوه محاسبه سطح گسترده ورق براي ساختن مخروط

saeedniki70

کاربر فعال
سلام
دوستان

محاسبه سطح گسترده ورق براي ساختن مخروط رو میخواستم

2 تا فایل pdf
اولی شکل گسترده مخروط
دومی خود مخروط با اندازه

اگه میشه در فایل pdf ذخیره کنید ممنون میشم.

پیوست ها

• 1.pdf
    119.3 کیلوبایت · بازدیدها: 12
  • 2.PDF
    17.1 کیلوبایت · بازدیدها: 10

eng2007ali

عضو جدید
یادمه یه نرم افزار خیلی کم حجم و مفید در این زمینه بود
فکر کنم توی ارشیوم داشته باشم

البته نرم افزاری که میگم تمام اشکال هندسی رو شامل میشد و محدود به مخروط نمیشد

اما یه سوال فنی :

کی میدونه " مایتر سازی " یعنی چی ؟

saeedniki70

کاربر فعال
سلام
ممنون از پاسخ شما
ولی من میخواستم بدونم چرامثلا اون مخروط گسترشش اونجوری میشه
2- اگه میخواهیم گسترشش رو بدیم با توجه به ابعاد و اندازه ورق های بازار میدیم درسته؟ من یه خورده در مورد محاسبات و روش برش و ... در باره همین میخواستم.>

سروش7

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
دوستان عزیز توجه کنید که گذاشتن آدرس ایمیل در پست ها و تبلیغ سایت یا وبلاک خود در تاپیک هاو کپی مطالب سایت در وبلاگ شخصی با هر عنوانی ممنوعه و در صورت تکرار با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد لطفا باز هم قوانین تالار رو به دقت بخوانید

alisooshiant

عضو جدید
اینم یه فایل درباره مایتر سازی
http://www.4shared.com/photo/8INjYtMK/pi129-01.html

مایتر (miter) براي تغيير مسير لوله هاي بزرگتر از 10 اينچ که در فشار پائين کار مي کنند و افت فشار در آنها زياد مهم نباشد ، با استفاده از چند تکه لوله هم سایز ان ، وبا رعایت دقیق زوایای برش، ساخته مي شود. مايترها ممکن است از دو , سه يا چند تکه درست شوند . هر چقدر تعداد تکه ها زياد باشد مقاومت هيدروليکي مايتر کم مي شود. از لحاظ اقتصادي مايتر باصـــرفه تر از زانوئي مشــــابه است .

mdesigner

عضو جدید
کتاب برخورد و گسترش

کتاب برخورد و گسترش

سوال ما بینوایان بی جواب مانده هنوز

شما می تونید طریقه محاسبه و ترسیم گسترش برای انواع مخروط و سایر شکلهای هندسی به وبلاگ mrdraft.blogfa.com مراجعه و کتاب برخورد و گسترش دانلود کنید.

mar_mar2

عضو جدید
سلام دوست عزيز من به اين وبلاگ سر زدم كتب زيادي هم بود ولي كتاب برخورد و گسترش براي دانلود نبود اصلا همچين كتابي نبود فقط فيلمش بود ميشه بيشتر راهنمايي كنيد؟ مرسي