کمک فوری.......... همفکری(sos )

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام من گلخونه دارم با توجه به فصل سرما و اهمیت ثا بت نگه داشتن دمای محیط گلخانه نیاز دارم که لحظه به لحظه از دمای محیط مطلع بشم مخصوصا شبا که اونجا نیستم. با چه سیستمی میتونم از دمای کمتر از 15 درجه سانتیگراد توسط پیام به موبایلم اگاه بشم.

sina_anis

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام من گلخونه دارم با توجه به فصل سرما و اهمیت ثا بت نگه داشتن دمای محیط گلخانه نیاز دارم که لحظه به لحظه از دمای محیط مطلع بشم مخصوصا شبا که اونجا نیستم. با چه سیستمی میتونم از دمای کمتر از 15 درجه سانتیگراد توسط پیام به موبایلم اگاه بشم.
در این مورد که به موبایلت پیام داده بشه زیاد اطلاعاتی ندارم
اما میتونی مداری طراحی کنی که دما رو بین 15 تا 25 درجه نگه داره یعنی اگه پایین تر از 15 درجه اومد سیستم روشن بشه و شروع به گرم کردن بکنه

eb@d

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
در این مورد که به موبایلت پیام داده بشه زیاد اطلاعاتی ندارم
اما میتونی مداری طراحی کنی که دما رو بین 15 تا 25 درجه نگه داره یعنی اگه پایین تر از 15 درجه اومد سیستم روشن بشه و شروع به گرم کردن بکنه
سلام سینا جان مرسی از جوابت ولی مشکل من اینه که چون کیفیت و درجه خلوص گاز شهری مطلوب نیست پکیج هام مدام خاموش میشن و چون با پیام خطا خاموش شدند دیگه روشن نمیشن.من دنبال یه سامانه ام که در صورت قطع گاز و خاموش شدن پکیجام روی موبایلم alarmبده

sasan_m63

عضو جدید

درود بر شما،
دوتا سوال دارم
1- پکیج های شما به کامپیوتر وصل هستند؟
2- امکان اتصال گلخانه به انیترنت وجود دارد؟

البته دوست عزیز من محصولی رو میشناسم که نیاز شما رو برآورده میکند اگر خواستید معرفی میکنم به صورت خصوصی. امکانات زیادی رو داره از جمله نیاز شمارو.

آخرین ویرایش:

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
ماژول ارسال اس ام اس تو فروشگاه ها وجود داره قیمت زیادی هم نداره .میتونید یکی تهیه کنید و ازش استفاده کنید.
اگه فاصلتون تا گلخونه3کیلومتر بیشتر نیستحوصله ساخت دارین اینم بد نیستhttp://rigchal.com/34-دان%D
اگه هزینه براتون مهم نیستhttp://www.uniitek.com/Device/GSM-GPRS-Modem/GSM-GPRS-SMS-Modem.aspx
در ضمن شما میتونید با همون اس ام اس دوباره پکیجتونو روشن و یا حتی خاموش کنید.البته باید از یک متخصص تو این زمینه کمک بگیرید.
موفق باشید