کمک در نرم افزار متلب

javademami

عضو جدید
سلام. من میخوام تعداد زیادی متغیر که اندیس عدد هم داشته باشه در متلب تعریف کنم طوری که مقدار نداشته باشند. به طور مثال از x1 تا x10. بعد اگه مثلا x3 را فراخوان کردم فقط x3 را نمایش بده. ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام. من میخوام تعداد زیادی متغیر که اندیس عدد هم داشته باشه در متلب تعریف کنم طوری که مقدار نداشته باشند. به طور مثال از x1 تا x10. بعد اگه مثلا x3 را فراخوان کردم فقط x3 را نمایش بده. ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه.

اگه تا عدد محدودی می خواهید مثلا این ده تایی که نوشتی می شه تایپش کرد ولی اگه بیشتر می خواهی باید از دستورات رشته ای با استفاده از فانکشن eval
استفاده کنید ولی من توصیه می کنم اگه برنامه ای می خواهید بنویسید که عددی نیست درواقع کار با متغیر می خواهید کنید از نرم افزار mathmatica استفاده کنید کار با اون بسیار ساده تر از متلب هست

vahid_007_006

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من انجام دادم با Eval
جواب می ده تو ارگمال ایول اسم عبارت syms x1
رو بنویسدید می بینید که اجرا می کنه شما باید تو حلقه استرینگ هایی به این شکل رو که هر بار با شمارنده حلقه زیاد میش ه رو بسازید

javademami

عضو جدید
اقا وحید من دارم روی یه حل عددی کار میکنم. اینه که تعداد متغیر ها نامعلومه. شرمنده ولی خیلی خوب توضیحی که دادی رو متوجه نشدم. امکانش هست برام فقط داخل ارگومان eval رو بنویسی؟ ممنون میشم

بالا