کمک در مورد رفع ایرادهای نقشه مکانیک

kokotangre

عضو جدید
سلام دوستان من یه نقشه دارم منتها معماری و سازه رو بیشتر میفهمم تا مکانیک!
نقشه رفت نظام منتها یه سری ایراد گرفتن که اینو رفع کنید اونو رفع کنید ..نیست تخصصیه منم نمیتونم رفع کنم ..نقشه رو میذارم دوستان ببینن امیدوارم کمک کنید
اینم لیست ایرادآ
1-دریچه کولر دوتا شود که یکی مستقیما از بالا OPEN انشعاب گرفته شود
2-ضرایب T کنترل شود!
3-لوله آب گرمایش از داخل نورگیر عبور کرده است(چک کردم چیزی رد نشده!)
لوله آبریز آب سرد پ 11/4 باشد! نمیدونم شاید 1/4 منظورشه ..دست خط معلوم نبود!
4-در رایزر و دیاگرام مقطع زده نشود! یا شود؟
5-خروجی آب از منبع برای منبع تخلیه نصب شود

همین امشب وقت دارم رفع کنم...مهندس مکانیک هم در دسترس نیست امیدوارم دوستان کمک کنید ..ممنون .............. اینم لینک نقشه

silverman24

عضو جدید
اگه اشتباه نکنم شما مهندس معمار هستی که نقشه تاسیسات مکانیک زده. آخه عزیز من این چه کاریه خودتو گرفتار میکنی!
حالا ولش کن. من 2-3 موردشو فهمیدم.
ضرایب T مربوط به پلان سرمایش رو میگه. که سه تا کانال داری، سه تا ضریب T میخواد فکر کنم. تازه یه جا نوشتی T=T !!!
اونجایی که گفته لوله آبریز 11/4 باشد، منظورش 1/4 1 هست.(یک و یک چهارم)
در رایزر دیاگرام مقطع زده نشود. اون خطوط سبز رو پاک کن.

kokotangre

عضو جدید
اگه اشتباه نکنم شما مهندس معمار هستی که نقشه تاسیسات مکانیک زده. آخه عزیز من این چه کاریه خودتو گرفتار میکنی!
حالا ولش کن. من 2-3 موردشو فهمیدم.
ضرایب T مربوط به پلان سرمایش رو میگه. که سه تا کانال داری، سه تا ضریب T میخواد فکر کنم. تازه یه جا نوشتی T=T !!!
اونجایی که گفته لوله آبریز 11/4 باشد، منظورش 1/4 1 هست.(یک و یک چهارم)
در رایزر دیاگرام مقطع زده نشود. اون خطوط سبز رو پاک کن.

ممنون یه استاد اومد.....داشتم ناامید میشدم.....نقشه شهرداری همینه! مهندس مکانیک نمیاد طراحی که! اگه بیاد که خوبه مام یه نفس میکشیم :).. میشه اصلاحش کنی آپ کنی برام........اصلا این نقشه همکاری دفاتره طبقات رفت بالا مجبور شدیم ....وگرنه اساتید مکانیک باسوادترن ..نیست دوومین رشته پرطرفداره خوشم میاد

در مورد سرمایش.....اون تی تی رو نمیدونستم چیه .....پلان معماری با مکانیک مغایرت نداشت تغییر دادم همونو گذاشتم ...آدم نمیدونه دیگه.......نوشته از رو open? آشپزخونه ..چجوری آخه

آخرین ویرایش:

silverman24

عضو جدید
خیلی دوست دارم بیشتر کمکت کنم ولی من خودم زیاد وارد نیستم. منم همین دو سه موردو فهمیدم. زیاد نگران نباش، خدا بزرگه.

بالا