کمک در ساخت مدار

kaga

عضو جدید
سلام

اول از همه بگم من رشته ام الکترونیک نیست ... ولی الکترونیکی ها رو دوست دارم ..

بعد هم اینکه برای ساخت مدار یکم اطلاعات می خوام .. البته قبلش رفتم کلی چرخیدم و کلی منفجر شدم ... ولی مونده چند تا سوال :

1. ولتاژ کاری هر میکرو رو می شه از تو دیتا شیتش بدست اورد ... جریان مورد استفاده چقدره ؟ ... میخوام برای تغذیه کل مدار از یه آداپتور استفاده کنم ... باید چند آمپری بخرم ؟ .. اصولا جریان مورد استفاده در مدار های الکترونیکی چطوریاست ؟ ...

2. تفاوت AVR های 32 و 8 و 16 در فقط در تعداد پین هاشونه یا ..... ؟ من فعلا میخوام یه سنسور کوچیک برای میکرو راه اندازی کنم ... بعدا ممکنه تعداد سنسورها زیاد بشه و تعداد خروجی هم همینطور ... می تونم 32 بخرم و فعلا از همین یک سنسور استفاده کنم تا بعدا مدار رو توسعه بدم ؟

3. پروگرامر های AVR موجود در بازار مورد اطمینان هستند ؟ ... بعد از پروگرام کردن میکرو خوب باید به مدار لحیمش کنم ... خوب اگه بخوام برای بعد دوباره پروگرامش کنم چی ؟ ... یا اصلا بخوام هر از چند گاهی پروگرامش رو اپدیت کنم چه ؟ ... لحیم رو باید بردارم و داستان از اول ؟ ... راه دیگه ای هم هست ؟

فعلا همینا تا ببینیم باز به چه مشکلی بر می خوریم ... ممنون

behzad_648

عضو جدید
سلام

اول از همه بگم من رشته ام الکترونیک نیست ... ولی الکترونیکی ها رو دوست دارم ..

بعد هم اینکه برای ساخت مدار یکم اطلاعات می خوام .. البته قبلش رفتم کلی چرخیدم و کلی منفجر شدم ... ولی مونده چند تا سوال :

1. ولتاژ کاری هر میکرو رو می شه از تو دیتا شیتش بدست اورد ... جریان مورد استفاده چقدره ؟ ... میخوام برای تغذیه کل مدار از یه آداپتور استفاده کنم ... باید چند آمپری بخرم ؟ .. اصولا جریان مورد استفاده در مدار های الکترونیکی چطوریاست ؟ ...

2. تفاوت AVR های 32 و 8 و 16 در فقط در تعداد پین هاشونه یا ..... ؟ من فعلا میخوام یه سنسور کوچیک برای میکرو راه اندازی کنم ... بعدا ممکنه تعداد سنسورها زیاد بشه و تعداد خروجی هم همینطور ... می تونم 32 بخرم و فعلا از همین یک سنسور استفاده کنم تا بعدا مدار رو توسعه بدم ؟

3. پروگرامر های AVR موجود در بازار مورد اطمینان هستند ؟ ... بعد از پروگرام کردن میکرو خوب باید به مدار لحیمش کنم ... خوب اگه بخوام برای بعد دوباره پروگرامش کنم چی ؟ ... یا اصلا بخوام هر از چند گاهی پروگرامش رو اپدیت کنم چه ؟ ... لحیم رو باید بردارم و داستان از اول ؟ ... راه دیگه ای هم هست ؟

فعلا همینا تا ببینیم باز به چه مشکلی بر می خوریم ... ممنون

سلام دوست من
جواب اونایی رو که میدونم میگم

1- تو الکترونیک جریان خیلی کمی مورد نیازه( خیلی وقتا زیر یک آمپر هست) . بسته به المان های مورد استفاده شما داره! اگه از المان های آمپر بالا ( توالکترونیک به 1A به بعد آمپر بالا میگن!) استفاده کنین ، بهتره آدابتورتون هم دوسه آمپری باشه!

2- تاجایی که من میدونم فرقشون هم تو تعداد پایه هاشونه و هم تو مشخصات داخلیشون( فرکانس کاری و حافظه داخلی و ...) بله میتونین از 32 استفاده کنین و بعدا گسترش بدین.

3- بله اگه جنس خوب باشن مورد اطمینانن. هرگز میکرو رو لحیم کاری نکن! تو بازار سوکت های مخصوصی دارن که اگه از فروشنده بخواهین بهتون میده. شما باید سوکت رو لحیم کاری کنین و میکرو رو بصورت کشویی داخل سوکت جابدین. انطوری هرموقع لازم شد میتونین میکرو رو براحتی جداش کنین.

اگه ناققص بود ببخشین.
اگه قابل دونستین ، تشکر یادتون نره!

• Like
واکنش ها: kaga

kaga

عضو جدید
عالی بود عزیز ... فقط در مورد سوال اول که گفتین به المان ها بستگی داره ...

من منظورم کار با میکرو و رله و led همیناست .. و فکر هم کنم امپر زیادی نخوان ... حالا سوال اینه که اگه بخوام آداپتور میلی امپر بخرم چند بخرم ... یا اینکه اگه یک امپری بود با مقاومت باید جریانش رو کم کنم نه ؟

behzad_648

عضو جدید
عالی بود عزیز ... فقط در مورد سوال اول که گفتین به المان ها بستگی داره ...

من منظورم کار با میکرو و رله و led همیناست .. و فکر هم کنم امپر زیادی نخوان ... حالا سوال اینه که اگه بخوام آداپتور میلی امپر بخرم چند بخرم ... یا اینکه اگه یک امپری بود با مقاومت باید جریانش رو کم کنم نه ؟

خواهش میکنم
ببینید دوست من، اگه شما برای مثال آدابتور یک آمپر به مدار وصل کنین ، به این معنی نیست که این آدابتور تمام یک آمپر رو به مدار شما اعمال میکنه!!! قضیه جریان(آمپر) تو آدابتور و یا سایر منابع انرژی برق اینه که شما هرچه قدر مدارتون جریان نیاز داشته باشه ، به همون اندازه آدابتور به مدار جریان اعمال میکنه( البته تا اندازه ای که تو ظرفیتش باشه).

مثلا اگه جریان مصرفی مدار شما نیم آمپر باشه و شما از آدابتور یک امپر استفاده کنین ، آدابتور تنها نیم آمپر به مدار اعمال میکنه و این کار باعث میشه که به آدابتور فشار نیاد و داغ نکنه .

( همیشه آمپر آدابتور رو از مقدار نیازتون کمی بیشتر انتخاب کنین تا نه به آدابتور فشار بیاد و نه مدارتون ناقص کار کنه!)

فکر کنم آدابتور یک آمپر پاسخگوی نیاز شما باشه. مگه این که مدارتون خیلی گسترده باشه و از المان های مصرفی زیادی ( رله و LED و ...) استفاده کنین.

• Like
واکنش ها: kaga

kaga

عضو جدید
wowwww
توضیح جالب و جدیدی برام بود ... واقعا ممنون ...