کمک خیلی فوری

alone in rain

عضو جدید
سلام بچه های الکترونیک.من مواد میخونم.میخوام ارشد الکترونیک بخونم.ایا میشه؟چطوری؟خواهش میکنم موضوع برام خیلی مهمه.

behzad_648

عضو جدید
سلام بچه های الکترونیک.من مواد میخونم.میخوام ارشد الکترونیک بخونم.ایا میشه؟چطوری؟خواهش میکنم موضوع برام خیلی مهمه.

سلام دوست من
من با رشته شما آشنایی ندارم ولی حتم دارم حتی یک واحد هم از دروس رشته الکترونیک رو پاس نکردین!!!
خب برا ادامه تحصیل تو ارشد شما نیاز دارین که اکثریت دروس الکترونیک ره گذرونده باشین.( این تو اکثر رشته های فنی مهندسی صادقه!)
ولی کار نشد نداره و بستگی به همت شما داره و مسلما انرژی خیلی زیادی از شما خواهد گرفت. چون حساب کنین ، کسی که 4سال دروس تخصیی (دست کم 50واحد) پاس کردن، میخوایین سر یه کلاس بشینین ، درحالی که هیچ ذهنیت پایه ای نسبت به این رشته ندارین!

البته این نکته هم هست که برای وارد شدن به مقطع ارشد، باید کنکور بدین و این لازمه خوندن همه ی دروس تخصصی هست که تو کنکور میاد. همین دروس تخصصی خودشون پیش نیازایی دارن که باید قبلا خونده باشین!!!
خلاصه نمیخوام منصرفتون کنم !!!
ولی باید از آقبت کار و مراحلش اطلاع داشته باشین باتونین بهترین تصمیمو بگیرین.

اگه تونستم کمکتون کنم و قابل دونستین،تشکر یادتون نره!

مهران.ن

عضو جدید
دوست عزیز غیر ممکنه بتونی. الکترونیک رشته ایی است که خیلی گستردگی داره و به همین راحتی ها نیست چون باید علاقه و انجام کار های عملیت در این رشته خیلی قوی باشه و تجربه ی زیادی داشته باشی تا بتونی تو این رشته به مقاطع بالا تر برسی ولی اگر می خواهیی به راحتی می تونی مدرک های الکترونیک رو بگیری ولی هیچی بارت نباشه..