کمک برای طراحی پایگاه داه سیستم بانک

sanaz5

عضو جدید
سلام دوستان من این ترم از پایگاه داده دارم تازه اول کاریم من میخوام یه پروژه واسه این درس اراءه بدم که سیستممون بانک هستش ولی استاد مشخص نکرد که کدوم قسمت بانک من اصلا نمیدونم چه بخشی رو و چه تیبل هایی رو در نظر بگیرم چه طوری ارتباط برقرار کنم

Topcoding

عضو جدید
سلام دوستان من این ترم از پایگاه داده دارم تازه اول کاریم من میخوام یه پروژه واسه این درس اراءه بدم که سیستممون بانک هستش ولی استاد مشخص نکرد که کدوم قسمت بانک من اصلا نمیدونم چه بخشی رو و چه تیبل هایی رو در نظر بگیرم چه طوری ارتباط برقرار کنم
سلام دوست عزیز
من تا حالا تجربه دیتابیس بانک رو نداشته ام و نمی توانم در این قسمت راهنمای خوبی باشم ولی می تونم یه پیشنهاد بهتون بدم
شما بروید با رئیس بانک صحبت کنید (اگه لازم شد یه نامه از طرف دانشگاه بگیرید) و در یه زمان مشخص شروع کنید به جمع آوری اطلاعات (مهندسی نیازها) می توانید با این سوالها شروع کنید:
یک بانک از چه قسمتهایی درست شده ؟ و وظایف آن به چه صورتی است؟(مثل حسابداری،خدمات اینترنتی و..)
چه کارهایی انجام می دهد؟
چه خدماتی به مشتریان می دهد؟
چند نوع حساب دارد ، و این حسابها چه ارتباطی با هم می تواند داشته باشد؟
چه گزارش هایی گرفته می شود؟(مثلا در یه بخش ، خوش حساب و بد حساب ها را مشخص کند)
و....
در آخر برای اینکه کارمندان یک بانک از سیستم نرم افزاری خود راضی باشند ، از آن چه انتظاری دارند؟
-----------
بعد از جمع آوری اطلاعات ، تصمیم گیری راحت تر خواهد بود، چون شما یک دید کلی نسبت به قضیه دارید و با همین دید می توانید شروع به طراحی رابطه ها و جدوال کنید .....

این چیزهایی بود که به ذهنم رسید، شاید بگویید که خیلی کار می بره ولی این اصولش می باشد ، بهتره به این درس نگاه ویژه ای داشته باشید و از حالا خوب روی آن کار کنید ، مطمئنا بعدا خوشحال خواهید بود
موفق باشید
یاحق