کمک برای انتخاب واحد!!!!!!!!!!

Roozbeh69

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به همه دوستان

من دوشنبه انتخاب واحد دارم و باید طبق برنامه واحدهای زیرو بردارم.
ترمودینامیک مواد
پدیده های انتقال
خواص مکانیکی مواد 1
ریخته گری
ریاضیات مهندسی
و آزهای ریخته گری-مبانی مهندسی برق-خواص مکانیکی

حالا به نظر شما با توجه به اینکه 2 واحد خالی دارم و استاتیکو ترم قبل افتادم بهتره این ترم استاتیک بردارم یا یه درس عمومی. چون استاتیک باید با دکتر نایینی بردارم که خیلی سختگیره.در مجموع این ترم سخته یا نه؟

ممنون میشم کمکم کنید.

casper.0021

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به نظر من این درسا توی ترم بهمن خیلی اذیتت می کنن اگه میخوای استاتیک برداری جای یکی از دروس اختصاصیت بر دار...!!!
ترم بهمن هم فشردست هم کوتاه...!!!
من جات بودم این کارو می کردم....!!
البته تاریخ امتحاناشم مهمه ها!!!
براتون ارزوی موفقیت می کنم...!

hamid1977

عضو جدید
استاتیک را باید پاس کنی تا عقب نیفتی
درس های که گفتی همه سخت هستن و باید تلاش کنی و لی بهتر هست با توجه به پیشنیاز ها یکی را حذف کنی و استاتیک را بگیری و یا اینکه اگر هم ترم قبلی با بد شانسی مواجه شدی و افتادی دوباره همراه با همین درس های استاتیک را هم بگیری ولی اگر هیچی از استاتیک نمی دونی بهتر است راه حل قبلی را بری

m4material

مدیر تالار مهندسی مواد و متالورژی
مدیر تالار
سلام به همه دوستان

من دوشنبه انتخاب واحد دارم و باید طبق برنامه واحدهای زیرو بردارم.
ترمودینامیک مواد
پدیده های انتقال
خواص مکانیکی مواد 1
ریخته گری
ریاضیات مهندسی
و آزهای ریخته گری-مبانی مهندسی برق-خواص مکانیکی

حالا به نظر شما با توجه به اینکه 2 واحد خالی دارم و استاتیکو ترم قبل افتادم بهتره این ترم استاتیک بردارم یا یه درس عمومی. چون استاتیک باید با دکتر نایینی بردارم که خیلی سختگیره.در مجموع این ترم سخته یا نه؟

ممنون میشم کمکم کنید.
سلام آقا روزبه!
ببخشيد زودتر از اين پيغامتونو ندادم و زودتر از اين ورودتعونو تبريك نگفتم!
منم دانشجوي دانشگاه بين المللي امام خميني هستم، البته از نوع سراميستش!!!(ترم پنجي)
آقا روزبه نبض اين ترم شما دست استاد راقيانه! از طرفي رياضيات مهندسي هم كه تا اونجايي كه من ميدونم با دكتر رازاني داريد پديده هاي انتقال هم كه با دكتر حسيني، يعني خيلي بايد حواستون جمع باشه!
اين درسا خودشون كلي وقتتونو ميگيرن، خيلييييييييييي خوب بايد بخونيد!
حالا اگه استاتيك ( با استاد الاساتيد ناييني) را پاس نكرديد يعني احتمالا مقاومت هم برنداشتيد( حالا نمي دونم ميتونيد خواص مكتانيكي برداريد يا نه ، چون پيشنيازش مقاومته)
در كل ببين اگه ميتوني استاتيك و بردار تا بعدا برات تو پيشنيازي شر نشه! البته شديدا بهت توصيه ميكنم حتما با سال بالايي هاتون مشورت كنيد، ( اگه شمارشونو نداريد بگيد تا بهتون بدم) چون به هر حال من سراميستم و شما متالورژ!
موفق باشيد