پس همین فردا برو منیریه کفش بخر!![]()
نه
کی دخترش رو میده به من آخه !!! :|
قبل از رفتنت قرار بود ازدواج کنی که!
فکر کنم دوباره سر جریان مصدومیتش ، نمیدونم واللهامروز حنیف خیلی خوب بود تو دفاع که اخرشم ی پنالتی داد به اونا..... که دیگه همه امیدوشون از بین رفت... منتظری هم بد نبود.... البته اون صحنه بنظرم همچین پنالتی هم نبودا..... کلا داورش مشکل داش... اونجا نیمه اول بنظر من پنالتی شد... ی جا هم که توپ کامل رفت بیرون اصن داور نفهمید...! کلا داورش گیج بود.... اونجا هم که صادقی اون موبلنده رو زد.. به اون کارت داد بجا صادقی!
تو فهمیدی چرا حیدری رو تعویض کرد؟؟؟!
اینکه 100%!
همین از استقلال رفت سپاهان. همه اینا رو برد سپاهان.. بهعدشم تراکتور.. دوباره الان استقلال.... اصن تیمی که خوب بازیکن نگیره مربیش نمیشه....
انصافا بازی با کره جنوبی تیم ما چیکار کرد؟؟ فقط دفاع میکردیم ، باید قبول کنی خوش شانس بودیم ، البته نه فقط اون بازی ، قبل از اون حتی دور رفت با کره تو تهران کره ای ها برتر بودن ، با کیروش خوش شانس بودیمکیروش تغییر ایجاد نکرد درست ولی با همین بازیکنای استقلال تیم ملی کره رو تو زمین خودش برد با اون همه لزیونر که تیم کره داره و همشون دارن تو لیگای معتبر دنیا بازی میکنن به اینمیگن مربی بزرگ اما امیر قلعه نویی چکار کرد؟شما یه کارشناس نمیتونی پیدا کنی که بگه تیم امیر قلعه نویی فنی بازی میکنه تیمایه امیر همش به بازیکتای بزرگ محتاجه تیمی مثل فولاد خوزستانه که فنی بازی میکنه.
چه میدونم.... دیگه تموم شده....فکر کنم دوباره سر جریان مصدومیتش ، نمیدونم والله
پنالتی بود ، اونم بازیکن حرفه ای بود و از فرصت استفاده کرد
انصافا بازی با کره جنوبی تیم ما چیکار کرد؟؟ فقط دفاع میکردیم ، باید قبول کنی خوش شانس بودیم ، البته نه فقط اون بازی ، قبل از اون حتی دور رفت با کره تو تهران کره ای ها برتر بودن ، با کیروش خوش شانس بودیم
تیم کیروش سازمان دفاعیش خوب بود نسبتا ، همینطور که پارسال سازمان دفاعی استقلال خوب بود ، اما با وجود کیروش هم خوب بازی نمیکنیم
قلعه نویی همین دو سال خیلی ضعفها داشته ، منم موافق ضعفهاش هستم ، اما تو ایران برای نیمکت استقلال کی خوبه؟؟
نه پس محسن؟؟؟؟؟کی !!!!
من !!!!
تکذیب میکنم![]()
هیچی چون غایبه گفتم همینجوری!
من که نگرفتم چی گفتی
از ازدواج میپرسی بعد میگی محسن و بعد کامل نمیگی
گیج شدم![]()
فکر کنم دوباره سر جریان مصدومیتش ، نمیدونم والله
پنالتی بود ، اونم بازیکن حرفه ای بود و از فرصت استفاده کرد
اون اوایل بازی هم که جمشیدیان زد ، توپ خورد به اونا رفت بیرون کرنر نگرفت ، من الان دیدیم فکر کردم جمشیدیا خودش زده بیرون چپول بازی دراورده چقدر فحشش دادیما بنده خدا رو
انصافا بازی با کره جنوبی تیم ما چیکار کرد؟؟ فقط دفاع میکردیم ، باید قبول کنی خوش شانس بودیم ، البته نه فقط اون بازی ، قبل از اون حتی دور رفت با کره تو تهران کره ای ها برتر بودن ، با کیروش خوش شانس بودیم
تیم کیروش سازمان دفاعیش خوب بود نسبتا ، همینطور که پارسال سازمان دفاعی استقلال خوب بود ، اما با وجود کیروش هم خوب بازی نمیکنیم
قلعه نویی همین دو سال خیلی ضعفها داشته ، منم موافق ضعفهاش هستم ، اما تو ایران برای نیمکت استقلال کی خوبه؟؟
من که نگرفتم چی گفتی
گیج شدم![]()
من که نگرفتم چی گفتی
گیج شدم![]()
تیممون باخته اونوقت به چیا فک میکنید اخه![]()
تا این مرحله؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید گریه کنیم بازی تکرار میشه و تیممون میبره؟؟؟
مهم اینه که تا این مرحله اومدیم.
ایشالا سالهای بعد.
ببخشید گریه کنیم بازی تکرار میشه و تیممون میبره؟؟؟
مهم اینه که تا این مرحله اومدیم.
ایشالا سالهای بعد.
بله تا اینجا که اومد بالا.تا این مرحله؟؟؟؟؟؟؟؟
نخیر هیچ استقلالی به این مرحله قانع نیست ما فقط قهرمانی میخواستیم این لنگیان که حتی حضور در مرحله گروهی افتخاره براشون نه استقلال بزرگ...
هم ما هم آقای قلعه نویی باید ممنون کیروش باشن امیر از کیروش بد میگه ولی خودشم میدونه اگه کیروش تیمو نمیبرد جام جهانی نه اون نه هیچ بازیکن ایرانی با این سطح بازی نمیتونستن قراردادای دو میلیاردی ببندن آقا ما قبول داریم تیم دفاع کنه ولی ببره ما با دفاع بازیکنای خط دفاع استقلال رفتیم جام جهانی کیروش با همبن بازیکنا تیمو برد حالا شانس آوردیم یا نه اینا همش حرفه آیا اگر استقلال میرفت فینال ما میگفتیم شانسی بود؟حالا همین خط دفاع بد ترین خط دفاع تاریخ باشگاه استقلال شده دوتا بازی چارتا گل این ربطی به شانس نداره...
آهان.
خب گفتم قرار بود ازدواج کنی تو گفتی کی؟؟ من؟؟؟ منم گفتم نه پس محسن؟؟؟ تو دیگه!
افتاد؟؟؟؟
تیممون باخته اونوقت به چیا فک میکنید اخه![]()
نخیر هیچ استقلالی به این مرحله قانع نیست ما فقط قهرمانی میخواستیم این لنگیان که حتی حضور در مرحله گروهی افتخاره براشون نه استقلال بزرگ...
نمیبینی تیممون باخته و قاطی میزنم :|
افتاد
نه آجی .. ازدواج نکردیم
سوال پرسیدن دارم جواب میدم
ناراحت هستیم هنوز ..
استقلال وقتی میبره واقعا شارژ روحی میشم .. و وقتی میبارزه حالم گرفته میشه
بله تا اینجا که اومد بالا.
به هر حال دیگه این نتیجه شده دیگه.
ایشالا در آینده.
شب بخیر خاله شادونهدوستان ابیدل من برم بخوابم......
شب همگی خوش.....
درسته نرفتیم فینال
ولی پرچم همچنان بالاس
![]()
![]()
![]()
![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
کلوپ بچه های فولاد واستقلال اهواز | فوتبال ایران | 48 | |
![]() |