کسی جواب این سوال میدونه؟

fatima25

عضو جدید
سلام
امروز داستانی رو شنیدم که خیلی برایم عجیب بود.در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. راستش را بخواهید تا حالا این سوال برای من هم پیش نیامده بود. خیلی سوال اساسی ومهمی هست. عجب بچه هایی در این دوره داریم. چه سوال جالبی؟ کسی جوابی دارد؟
بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت.پس هنگام گول زدن در بهشت چه غلطی میکرده؟

malo0osak

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
دوست عزیزم من تو کتاب نصیحت های شیطان خوندم وقتی شیطان به انسان سجده نکرد خدا از بهشت بیرونش کرد شیطان گفت من این همه عبادت کردم ثوابش چی میشه؟تو این دنیا ثوابم رو میدی یا اون دنیا؟خدا گفت ثواب نماز های که خوندی هرچی تو این دنیا بخوای بهت میدم یکی از چیز های که شیطان خواست این بود که تا قیامت فرزندان ادم رو به راه کج ببره و گول بزنه خدا هم پذیرفت وقتی که حضرت ادم منع شد از میوه ممنوعه شیطان میخواست به حرفش عمل کنه و حضرت ادم رو گول بزنه چون تو بهشت بود خدا هم اجازه داد که اون بره اونجا چون خدا پذیرفته بود یکی از خواسته های شیطان رو که گول زدن ادم و فرزندان ادم .امیدوارم جوابتو گرفته باشی

e_mech

عضو جدید
درود

تاپیک تکراریه خانم. این آدرس تاپیک قبلی:

http://www.www.www.iran-eng.ir/showthread.php/228678-شیطان-و-بهشت(-اگه-جواب-بدی-جایزه-داری)

بدرود

paeeizan

اخراجی موقت
سلام
امروز داستانی رو شنیدم که خیلی برایم عجیب بود.در یکی از مدارس مذهبی تهران معلم داشته در نمازخانه صحبت میکرده و یکی از بچه های کلاس اول دبستان از معلمش پرسیده مگر وقتی شیطان به آدم سجده نکرد، خدا او را از بهشت بیرون نکرد؟ معلم گفته بله همینطوره. شاگرد گفته پس چطور توانسته دوباره وارد بهشت بشود و آدم و حوا را گول بزند تا سیب را بخورند؟ معلم فقط سکوت کرده و هیچ چیزی برای گفتن نداشته. راستش را بخواهید تا حالا این سوال برای من هم پیش نیامده بود. خیلی سوال اساسی ومهمی هست. عجب بچه هایی در این دوره داریم. چه سوال جالبی؟ کسی جوابی دارد؟
بر همه ی موحدان مبرهن است که شیطان رجیم است و رانده شده از بهشت.پس هنگام گول زدن در بهشت چه غلطی میکرده؟
.
.
خب بعد اینکه خدا شیطون رو راند ..شیطون گفت حالا که از بهشت بیرونم کردی بزار انسان که اشرف مخلوقات رو لقبش دادی رو به انحراف بکشونم..خدا هم قبول کرد... اینکه شیطون به بهشت رفت تا آدم و هوا رو فریب بده دلیل بر بخشش خداوند نسبت به شیطون نبوده .... خدا میخاست انسان رو آزمایش کنه.

fatima25

عضو جدید
جوابش پیدا کردم خدا شیطان رو از بین فرشتگان مقربش بیرون کرد نه بهشت ،اون بهشت هم بهشت اصلی نبوده!