کسب درآمد آسان در PayPal

JMSBeta

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
با سلام به همه دوستان
این سایتی رو که بهتون معرفی می کنم یکی از سایت هاییه که برای کلیک کردن پول میدن
شرایط خیلی خوبی داه
گفتم شاید شما هم دوست داشته باشید از این راه به پول برسید و شاید اگه ایشالا پول رو بهمون بدن باهاش چیزایی رو که توی اینترنت می بینیم بخریم مثل اکانت رپیدشیر و خیلی چیزای دیگه
خوبی این سایت اینه که روزانه 10 تا ایمیل میفرسته و میشه توی تنظیماتش این گزینه رو فعال کرد که ایمیل ها به inbox خود سایت بره
هر ایمیل ارزشش 1 دلار هست و هر چند روز یک بار جناب Admin ایمیل های 10 دلاری مفرسته!!!
برای Cash out کردن، باید پول شما به 500 دلار برسه که فکر می کنم خیلی زود به این مقدار می رسیم
اگه کسی دوست داشت به من حال بده، می تونه با لینک Refferal من عضو بشه که یه چیزی هم گیر من بیاد. اگه هم دوست نداشتین با لینک اصلیش عضو بشین

این لینک منه:

http://www.500cents-500dollars.biz/pages/index.php?refid=jmsbeta

توی قسمت Refferal باید بنویسین jmsbeta

اینم لینک اصلی سایت:

http://www.500cents-500dollars.biz

امیدوارم پولمون رو بدن!

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به سایت های خارجی نمیشه اعتماد داشت، البته واسه ما ایرانی ها، هیچی نداریم که بعد از این همه تبلیف و کلیک، بخوایم اعتراضی کنیم

اگه 500 دلار به شما رسید، منو هم خبر کنین، خودم میشم زیر مجموعه شما کلی زیر مجموعه واستون ردیف میکنم !

فقط یادتون نره خبرش رو بدین !

Matrix

عضو جدید
First of all

اینکه ای میل ها یک دلاری باشند! بسیار بسیار مشکوک میباشه!

second of all

من خودم قبلا" چند سال پیش تو یک سایت عضو بودم ، که به ازای هر کلیک (چند سنت) میداد! و باید به 100$ میرسیدم! جالبه که روزی که من به 100$ رسیدم ، همون روز یه دفعه قانون واسه من عوض شد که باید 200$ ی بشه!!

Last of all

در مورد PayPal هم عرضم به خدمتتون که حسابهای با آی پی ایران رو میبنده! و شما باید برای باز کردن هم به سراغ آدمهای اینکاره برید و خیلی مواظب باشید ! (پول هم باس بدید)

ولی اگر واقعا" این 500$ داده بشه لزومی نداره که تو اینترنت خرج بشه ، من جایی رو بلدم که دلارهای PayPal رو خریداری میکنند ! (البته ارزون تر از نرخ روز)

-----
به هر حال وقتتون رو تلف نکنید .... That's all

Ebram

عضو جدید
البته تا زماني كه آدم از واريز وجه به حسابش مطمئن نشه
زياد وقت گذاشتن رو اين سايتا وقت تلف كردنه

بالا