کدام نرم افزار در سطح لیسانس استخدامی داره ؟!

nimamech

عضو جدید
میخواستم بدونم تو شرکتای
خوب قطعه سازی از سالید استفاده میشه اصلا یا فقط بحث کتیاس همه جا و سالیدو باید برای دل خودمون یاد بگیریم و اینکه از نرم افزارهای تحلیلی تو سطح لیسانس اصلا کسی استفاده میکنه یعنی استخدامی داره که برم یاد بگیرمشون یا نه تو سطح لیسانس فقط بچسبم به طراحی؟؟!!
دوستانی که دستشون تو کاره شرکتاییه که از این نرم افزارا استفتده میکنن لطفا جواب بدن!!
با تشکر فراوان.

محمودپور

عضو جدید
کاربر ممتاز
میخواستم بدونم تو شرکتای
خوب قطعه سازی از سالید استفاده میشه اصلا یا فقط بحث کتیاس همه جا و سالیدو باید برای دل خودمون یاد بگیریم و اینکه از نرم افزارهای تحلیلی تو سطح لیسانس اصلا کسی استفاده میکنه یعنی استخدامی داره که برم یاد بگیرمشونیا نه تو سطح لیسانس فقط بچسبم به طراحی؟؟!!
دوستانی که دستشون تو کاره شرکتاییه که از این نرم افزارا استفتده میکنن لطفا جواب بدن!!
با تشکر فراوان.

تا امروز کسی از من درباره نرم افزار نپرسیده، فقط ازم کار خواستن. البته شاید دلیل اصلیش رزومه من بوده که احتمالاً شما هنوز نداری ( انشاالله در آینده نزدیک خواهی داشت. ).
اما تا اونجایی که بنده اطلاع دارم تسلط کامل به CATIA برای خیلی از شرکت ها مهمه ( البته خودم نمی دونم چرا! ). بعدش AutoCAD ( که بنده بجاش از SOLID استفاده می کنم.)
در کنار این دو نرم افزار گروه CAD یک نرم افزار تحلیلی که کار با اون ساده است مثل ABAQUS لازمه ( ناگفته نمونه که ABAQUS جون آدم بالا میاره تا یک مساله ساده رو حل کنه از بس که مساله ها واگر میشن!؟ )

نرم افزارهای دیگه مثل MATLAB، Inventor، Fluent، Ansys هم هست که نرم افزارهایی خوبین و کار کردن باهاشون نسبتاً ساده است اما قبل از یاد گرفتن نرم افزارهایی که به شما گفتم بر شما حرام است.

اما قبل از همه این حرف ها پیشنهاد می کنم WorkingModel 2D رو یاد بگیرین ( فقط 3 ساعت وقت لازم داره. )

بالا