مواد لازم
• 2.5 پیمانه سیب زمینی رشته ای رنده شده
• 2 ساقه تره فرنگی یا پیازچه
• 2 قاشق غذاخوری آرد
• 2 عدد تخم مرغ هم*زده
• نمک و فلفل
طرز تهیه
1. سیب زمینی ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای و درشت رنده کنید.
2. تره فرنگی یا پیازچه را خرد کنید و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه و مخلوط کنید. چند قاشق غذاخوری روغن در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید.
3. پس از آماده شدن همه کوکوها، آنها را در ظرف دلخواه بچینید و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.
• 2.5 پیمانه سیب زمینی رشته ای رنده شده
• 2 ساقه تره فرنگی یا پیازچه
• 2 قاشق غذاخوری آرد
• 2 عدد تخم مرغ هم*زده
• نمک و فلفل

طرز تهیه
1. سیب زمینی ها را بشویید و پوست آنها را بگیرید. سپس به کمک رنده مخصوص به صورت رشته ای و درشت رنده کنید.
2. تره فرنگی یا پیازچه را خرد کنید و همراه با آرد، تخم مرغ، نمک و فلفل سیاه به سیب زمینی ها اضافه و مخلوط کنید. چند قاشق غذاخوری روغن در تابه بزرگی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید. از مایه کوکو با فاصله درون روغن بریزید و هر دو سمت کوکو ها را سرخ کنید.
3. پس از آماده شدن همه کوکوها، آنها را در ظرف دلخواه بچینید و همراه با سبزی یا سالاد سرو کنید.
کوکو پسته
مواد لازم
• 500 گرم پسته آسیاب شده
• 6 عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری شیر
• 150 گرم روغن و کره
• نمک و فلفل سیاه
طرز تهیه
1. در یک کاسه، تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. پسته آسیاب شده را بیفزایید و کاملا هم بزنید.
2. روغن و کره را درون تابه روی شعله متوسط گرم کنید. سپس مایه کوکو را بریزید. پس از این که یک طرف کوکو طلایی شد، با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته و طلایی شود.
3. آن را به سلیقه خود تزئین و سرو کنید.
مواد لازم
• 500 گرم پسته آسیاب شده
• 6 عدد تخم مرغ
• 2 قاشق غذاخوری شیر
• 150 گرم روغن و کره
• نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه
1. در یک کاسه، تخم مرغ و شیر را با یکدیگر مخلوط کنید. پسته آسیاب شده را بیفزایید و کاملا هم بزنید.
2. روغن و کره را درون تابه روی شعله متوسط گرم کنید. سپس مایه کوکو را بریزید. پس از این که یک طرف کوکو طلایی شد، با احتیاط آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز پخته و طلایی شود.
3. آن را به سلیقه خود تزئین و سرو کنید.