مواد لازم
• ۲۵۰ گرم گوشت* چرخ*کرده
• یک عدد پیاز رنده شده
• یک عدد سیب*زمینی متوسط رنده شده
• یک عدد تخم*مرغ
• نمک* و زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
• دو عدد متوسط پیاز سرخ شده
• دو عدد سیب*زمینی متوسط ورقه شده
• سه عدد گوجه*فرنگی متوسط
• گرد غوره
• یک لیوان سرخالی آب
• یک قاشق غذاخوری رب*گوجه*فرنگی
طرز تهیه
1. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده، تخم*مرغ، سیب*زمینی رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی* پیدا کند. گلوله*ای به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت بیضی در دست پهن کنید و در کف تابه بچینید.
2. این نوع کتلت باید ضخیم*تر از کتلت*های معمولی باشد. حلقه*های سیب*زمینی و گوجه*فرنگی را روی کتلت*ها بچینید و پیاز سرخ شده را با گرد غوره روی کتلت*ها بریزید. یکی دو لیوان آب در آن بریزید و در ظرف را بگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود. آب باقیمانده در تابه باید نصف لیوان باشد. مقداری رب گوجه*فرنگی در آب مخلوط و در حین پختن اضافه *کنید.
• ۲۵۰ گرم گوشت* چرخ*کرده
• یک عدد پیاز رنده شده
• یک عدد سیب*زمینی متوسط رنده شده
• یک عدد تخم*مرغ
• نمک* و زردچوبه
• یک قاشق غذاخوری آرد نخودچی
• دو عدد متوسط پیاز سرخ شده
• دو عدد سیب*زمینی متوسط ورقه شده
• سه عدد گوجه*فرنگی متوسط
• گرد غوره
• یک لیوان سرخالی آب
• یک قاشق غذاخوری رب*گوجه*فرنگی

طرز تهیه
1. گوشت چرخ کرده را همراه پیاز رنده شده، تخم*مرغ، سیب*زمینی رنده شده، نمک، زردچوبه، فلفل و آرد نخود خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی* پیدا کند. گلوله*ای به اندازه یک نارنگی بردارید و به صورت بیضی در دست پهن کنید و در کف تابه بچینید.
2. این نوع کتلت باید ضخیم*تر از کتلت*های معمولی باشد. حلقه*های سیب*زمینی و گوجه*فرنگی را روی کتلت*ها بچینید و پیاز سرخ شده را با گرد غوره روی کتلت*ها بریزید. یکی دو لیوان آب در آن بریزید و در ظرف را بگذاریم تا با حرارت ملایم پخته شود. آب باقیمانده در تابه باید نصف لیوان باشد. مقداری رب گوجه*فرنگی در آب مخلوط و در حین پختن اضافه *کنید.