[کتلت و شامی]- شامی کشمشی

MARIA RED

عضو جدید
کاربر ممتاز
مواد لازم (8 تا 10 نفر)

• 300 گرم گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان

• یک پیمانه کشمش

• دو پیمانه نخود خیس کرده

• یک پیمانه برنج

• 2 قاشق غذاخوری ترخون خرد شده

• 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ

• 2 تا 3 عدد تخم مرغ

• 1 قاشق چایخوری زردچوبه

• 2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا سیب زمینی

• 1 عدد پیاز متوسط

• 1 قاشق مرباخوری پودر کاری

• نمک و فلفل سیاه

• روغن




طرز تهیه


1. گوشت، نخود، پیاز و برنج را با کمی زردچوبه و فلفل بپزید تا گوشت نیم*پز شود.

2. سپس گوشت و نخود را چرخ کنید. برنج را نیز جداگانه چرخ یا در غذاساز پوره کنید.

3. کشمش را بشویید و با آرد مخلوط کنید. مواد چرخ شده، کشمش، آرد، پیاز داغ، نمک، فلفل، پودر کاری و ترخون خرد شده را همراه با تخم مرغ ها مخلوط کنید. اگر لازم بود تخم*مرغ سوم را نیز اضافه کنید.

4. روغن را داغ کنید و از مایع به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ بریزید و سرخ کنید.
 

Similar threads

بالا