مواد لازم (8 تا 10 نفر)
• 300 گرم گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان
• یک پیمانه کشمش
• دو پیمانه نخود خیس کرده
• یک پیمانه برنج
• 2 قاشق غذاخوری ترخون خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
• 2 تا 3 عدد تخم مرغ
• 1 قاشق چایخوری زردچوبه
• 2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا سیب زمینی
• 1 عدد پیاز متوسط
• 1 قاشق مرباخوری پودر کاری
• نمک و فلفل سیاه
• روغن
طرز تهیه
1. گوشت، نخود، پیاز و برنج را با کمی زردچوبه و فلفل بپزید تا گوشت نیم*پز شود.
2. سپس گوشت و نخود را چرخ کنید. برنج را نیز جداگانه چرخ یا در غذاساز پوره کنید.
3. کشمش را بشویید و با آرد مخلوط کنید. مواد چرخ شده، کشمش، آرد، پیاز داغ، نمک، فلفل، پودر کاری و ترخون خرد شده را همراه با تخم مرغ ها مخلوط کنید. اگر لازم بود تخم*مرغ سوم را نیز اضافه کنید.
4. روغن را داغ کنید و از مایع به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ بریزید و سرخ کنید.
• 300 گرم گوشت گوسفند یا گوساله بی استخوان
• یک پیمانه کشمش
• دو پیمانه نخود خیس کرده
• یک پیمانه برنج
• 2 قاشق غذاخوری ترخون خرد شده
• 2 قاشق غذاخوری پیاز داغ
• 2 تا 3 عدد تخم مرغ
• 1 قاشق چایخوری زردچوبه
• 2 قاشق غذاخوری آرد گندم یا سیب زمینی
• 1 عدد پیاز متوسط
• 1 قاشق مرباخوری پودر کاری
• نمک و فلفل سیاه
• روغن

طرز تهیه
1. گوشت، نخود، پیاز و برنج را با کمی زردچوبه و فلفل بپزید تا گوشت نیم*پز شود.
2. سپس گوشت و نخود را چرخ کنید. برنج را نیز جداگانه چرخ یا در غذاساز پوره کنید.
3. کشمش را بشویید و با آرد مخلوط کنید. مواد چرخ شده، کشمش، آرد، پیاز داغ، نمک، فلفل، پودر کاری و ترخون خرد شده را همراه با تخم مرغ ها مخلوط کنید. اگر لازم بود تخم*مرغ سوم را نیز اضافه کنید.
4. روغن را داغ کنید و از مایع به اندازه 1 قاشق غذاخوری در روغن داغ بریزید و سرخ کنید.