کتاب نایاب میخوای اینو بخون(حتما)

farhang_760

عضو جدید
سلام دوست عزیز

من امروز می خوام یک روش به شما یاد بدم تا عمر داری ما رو دعا کنی
اول باید نرم افزار بیت تورنت رو از اینجا http://www.bittorrent.com/ دانلود کنی (گوشه صفحه)

بعدش با این نرم افزار میتونی هر چی که میخوای دانلود کنی نخ سوزن کتاب..

حالا چطوری؟؟
ابتدای کار هر چیزی رو که میخوای دانلود کنید دنبال لینک تورنت اون فایل میگردید که تو اینترنت گذاشتن، می گردی به محض این که اونو پیدا کردی اون لینک به صورت یک فایل که باید دانلود کنی حجم خیلی کمی داره.
وقتی دانلود کردی بسته به اون درجه ای که اون فایل داره از لحاظ اعتبار سرعت دانلود شما رقم می خوره.
چیزی که اینجا مهمه اینه که شما فایل مورد نظره خودتو حتما پیدا میکنی.

خوب حالا فایل رو که دانلود کردی میمونه دانلود فایل مورد نظر با بیت تورنت
لینک تورنت رو که از اینتزنت ئانلود کردی رو با نرم افزار بیت تورنت باز میکنی دستور دانلود رو میزنی دیگه کارت نباشه
سایت های زیادی هستند که لینک تورنت دارند مثل http://www.torrentz.com
البته تو گوگل هم سرچ کنی میتونی لینک تورنت رو پیدا کنی

آخرین ویرایش:

Hatef_M

عضو جدید
ممنون که وقت گذاشتین برای توضیح این روش دانلود
منم با این برنامه کمی اشنایی دارم ولی توضیح دادن طرز کارش خیلی سختر از کار کردن باهاش بود که اونم شما زحمتشو کشیدی
خیلی روش خویه، فایل تورت هر چی که دلتون بخواد رو میتونید از اینترنت پیدا کنید
مخصوصا به ادمایی مثل من که تو شهرستانا زندگی میکنند و پدرشون در میاد تا کتاب مورد نظرشونو پیدا کنند خلیی خوبه!
ولی با این حال من هنوزم نتونستم کتاب استاتیک شیمز رو که پس فردا هم ازش امتحان دارم رو پیدا کنم، نشستم دارم مال مریامو میخونم. حالا امتحانشم قراره open book باشه.:cry:

JU JU

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
یه سوال ، فایل مورد نظر رو بصورت تورنت سرچ کنیم ؟ با این پسوند ؟
منظورم اینه که چجوری لینک تورنت رو پیدا کنم ؟ چه ترفندی بکار ببرم ؟

farhang_760

عضو جدید
ببین زیاد کاری نداره فقط باید شما اسم کتابت رو به همراه کلمه torrent بزنی یا این که تو سایتهایی که فقط book torrent دارند دنبال بگردی که اونم تو گوگل موجوده

farhang_760

عضو جدید

Hatef_M

عضو جدید
مکانیزم این برنامه طوریه که فایلی رو که شما دارید دانلود میکنید رو از کامپیوتر کسی میگیرید که اون فایلو قبلا دانلود کرده و شما هم تا کمی از فایل رو دانلود کردید برنامه شروع میکنه اون قسمتای دانلود شده رو به کسی میفرسته که اون قسمت از فایلو نداره و در عوض اونم قسمتای ناقص فایل شما رو بهتون میده، در کل یه برنامه ی اشتراک گذاریه. پس باید تو پیدا کردن فایل تورنت توجه داشته باید که اون فایل حتما seeds یعنی کسایی که اون فایلو کامل دارن و leecher یعنی کسایی که بخشهایی از فایل رو دران رو داشته باشه. و هر چی هم تعدادشون زیاد باشه شانس و سرعت دانلود شما بیشتر میشه. (اصولا تعدادشونو تو سایتای تورنت مینیویسن)فک با توضیحات اقای فرهنگ هم دیگه جایی برای سوال نمونده باشه

mahmoud.golzar

کاربر بیش فعال
من در مورد نرم افزار pro engineer آموزش چه فیلم و چه کتاب لازم دارم میتونی برام پیدا کنی؟

farhang_760

عضو جدید
سلام

سلام

من در مورد نرم افزار pro engineer آموزش چه فیلم و چه کتاب لازم دارم میتونی برام پیدا کنی؟

شما اینجا برو لینک های متعددی رو میبینی که باید خودت تشخیص بدی که کدوم به دردت میخوره

بعدا طبق راهنمایی اولیه اونو دانلود کن

http://www.torrentz.com/search?q=pro+engineer+

بالا