کتاب دختران بخوانند

mehdimehdi700

عضو جدید

نویسنده این کتاب یک کار بسیار پسندیده کرده با اشتراک گذاشتن بخشی از سود کتابش به کتاب خوانی مردم ایران کمک کرده است

بیاید ما هم او را در این کار پسندیده یاری رسانیم

جالب اینجاست که این شخص کتاب "دختران بخوانند " را با قیمت پشت جلد کتاب را درب خانه تحویل خریدار می کند

جدا از این او 500000000 میلیون تومان برای یک نفر بسیار خوش شانس قرار داده :eek:

دختران بخوانند، جلد اول از دوره هفت جلدی « آنچه باید همه بدانند » است.

این کتاب در اتفاقی کم نظیر، در مدت کمتر از سه ماه به چاپ دوم رسیده است.

رادیو فرهنگ، برنامۀ مجله فرهنگی، این کتاب را معرفی و با نویسنده آن مصاحبه زنده داشته است.

بر روی تصویر کتاب کلیک کنید به سایت نویسنده آن می روید .

این کتاب در رادیو پیام به عنوان پُر فروش ترین کتاب هفته معرفی شده و همچنین در چند نوبت، در برنامه های تخصصی صدا و سیما ( خانواده )، منتخب و معرفی شده است.

دوستان عزیزی که کتاب " دختران بخوانند " را خوانده اند در مورد آن نظر بدهند .

و از تمام کسانی که از مطالب کتاب مطلع هستند می خواهم در بحث و گفتگوی
درباره نقاط قوت و ضعف این کتاب بپردازند

آخرین ویرایش:

mehdimehdi700

عضو جدید

به مسائل دختران اشاره داره و در این کتاب از مصداق های عینی استفاده شده و بعد از مطرح کردن مسائل تحت داستان های جذاب به ارائه راهکارها می پردازد
به طور مثال در قسمتی از کتاب داستان دختری را مطرح و برخورد آن را در مسائل پیش آمده را بیان کرده و بعد از آن داستان را باز آفرینی کرده و درقسمتهایی که واکنش های آن دختر اشتباه بوده واکنش های منفی را با واکنش های مثبت و کار آمد جابجا کرده تا یک رابطه منطقی را ارائه داده باشد.

mehdimehdi700

عضو جدید
سلام
شما خوندید؟
میشه بیشتر در موردش توضیح بدین موضوعش؟

سلام . به بحث و گفتگو
برای بهتر شدن بحث و گفتگو نظر یکی از خریداران این کتاب را در این جا برای شما می گذارم

تماس تلفنی یک مادر از آمریکا​
من قصد دارم از نویسنده کتاب دختران بخوانند در حد بسیار اعلا و عمیق تشکر کنم؛​
مادری هستم که به شدت از عدم ازدواج دخترم که سالها در امریکا زندگی می کند و به هیچ عنوان راضی به ازدواج نمی شد ( چرا که بسیار بدبین و دلزده بود از ازدواج های پیرامون خود )، نگران و مرعوب شده بودم که کتاب « دختران بخوانند » نوشته آقای « قدیر عیدی زاده »، از طریق خواهرم به آمریکا آمد​
ما اساسا خانواده ای کتابخوان هستیم، به همین دلیل و به دلیل اینکه موضوع کتاب ازدواج بود، به قصد کمک به دخترم مشغول مطالعۀ آن شدم، خواهرم مزاح می کرد که این کتاب برای مطالعۀ تو نیست و برای دختر خواهرم تهیه شده، به هرحال کتاب و موضوعات شیرینش را به دخترم معرفی کردم و از وی خواستم کتاب دختران بخوانند را که یک نویسنده وطنی نگارنده آن است را حتما حتما بخواند​
با کم حوصلگی پذیرفت، اما دیری نپایید که او نیز به مانند من، محو شیرینی و روانی کتاب شد و بی اغراق، ظرف مدت یک شب، کتاب را تا پایان خواند​
چند روزی را به سکوت گذراند، من منتظر بودم که از خواندن کتاب واکنشی نشان بدهد​
در همان روزها بود که معجزه اتفاق افتاد​

یکی از خواستگاران دختر من، پسر عموی ایشان است که سالهاست در مقابل جواب های منفی دختر من طاقت آورده و هنوز ازدواج نکرده بود، دختر من حتی اجازه خواستگاری رسمی را به خانواده عمویش نمی داد

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
به مسائل دختران اشاره داره و در این کتاب از مصداق های عینی استفاده شده و بعد از مطرح کردن مسائل تحت داستان های جذاب به ارائه راهکارها می پردازد
به طور مثال در قسمتی از کتاب داستان دختری را مطرح و برخورد آن را در مسائل پیش آمده را بیان کرده و بعد از آن داستان را باز آفرینی کرده و درقسمتهایی که واکنش های آن دختر اشتباه بوده واکنش های منفی را با واکنش های مثبت و کار آمد جابجا کرده تا یک رابطه منطقی را ارائه داده باشد.

:gol:به نظر کتاب جالبی میاد...

دوست عزیز این کتاب رو فقط آنلاین میشه خریداری کرد؟

mehdimehdi700

عضو جدید
سلام
شما خوندید؟
میشه بیشتر در موردش توضیح بدین موضوعش؟

آره من تا حالا دو تا سه فصل اونو خوندم .

در اینجا برداشت یکی از خریداران کتاب که خلاصه ای از برداشت خودشو از کتاب گفته می گم .

خلاصه کتاب دختران بخوانند
نام : مریم شنبه ، 7 بهمن ، 1391 08:22 ق.ظ
خلاصه برداشت من از کتاب:

تقویت ایمان مهمترین اصل است.آمادگی ازدواج نیز در مرحله بعدی مورد توجه قرار می گیرد که مختص سن خاصی نیست .انسان نیاز به خودشناسی و شناخت نیازهای خود برای انتخاب درست دارد که از طریق تمرین دفتر واقعی من و بکارگیری و استفاده از آن می توان آن را بدست آورد.از تجربیاتی مثل داستانهای ذکر شده در کتاب می توان کمک گرفت و همزادپندارینمود.از تجربیات و نظریات بزرگترها(پدر مادر اشخاص امین و باتجربه)بایستی کمک گرفت و چشم بسته و بر اساس ظواهر نباید تصمیم گرفت.بر اساس تفکر درست و منطقی میبایست تصمیم گرفت.مکان و زمان اولین برخورد نکته اساسی و مهم و به یادماندنی در مورد ازدواج است.چگونگی شروع رابطه بسیار مهم است.پوشش مناسب و سهل الوصول بودن از سوء استفاده افراد لاابالی تا حد زیادی می کاهد.خصوصیات جسمی خانوادگی اخلاقی شخصیتی عقیدتی سیاسی انتظارات و... را مدنظر قرار داده و رشد عاطفی اخلاقی و اجتماعی را مورد توجه قراردهیم. ازدواج امری لازم و مطابق با خواست بشری و الهی و فطری است و باید با دقت تمام و بعد از تحقیق و بررسی لازم،صورت پذیرد

mehdimehdi700

عضو جدید

:gol:به نظر کتاب جالبی میاد...

دوست عزیز این کتاب رو فقط آنلاین میشه خریداری کرد؟

دلیل خریداری آنلاینش اینه که شما بتونید در قرعه کشی 500000000 میلیونی کتاب شرکت کنید و قیمت تمام شده کتاب هیچ فرقی با قیمت آن در فروشگاه ها نداره به علت اینکه نویسنده ی کتاب ، کتاب رو با قیمت پشت جلد و بدون هزینه ارسال ، جلوی درب خونه شما تحویل شما می دهد

آخرین ویرایش:

♫ ♫ (。◕‿◕。) ♫ ♫

عضو جدید
کاربر ممتاز
دلیل خریداری آنلاینش اینه که شما بتونید در قرعه کشی 500000000 میلیونی کتاب شرکت کنید و قیمت تمام شده کتاب هیچ فرقی با قیمت آن در فروشگاه ها نداره به علت اینکه نویسنده ی کتاب ، کتاب رو با قیمت پشت جلد و بدون هزینه ارسال ، جلوی درب خونه شما تحویل شما می دهد

آها..ممنون بابت توضیحاتتون:smile:

mehdimehdi700

عضو جدید
در ادامه انگیزه نویسنده از این قرعه کشی رو برای شما باز گو می کنم " خواهشا خوانده شود "

کتاب « دختران بخوانند » که جلد اول از دورۀ هفت جلدیِ « آنچه باید همه بدانند » است؛ توسط قدیر عیدی زاده، با انگیزۀ تأمین و بهبود روابط انسانی در میان « تیپ » های مختلف اجتماعی نگارش شده است. در بخشی از این کتاب آمده است « تضمین سلامت کل یک جامعه، به سلامت و شکوفایی خانواده های موجود در آن، ارتباطی مستقیم و ناگسستنی دارد »، نویسنده معتقد است: « اگر سرچشمه ( خانواده ) پاک و زلال باشد، رودخانۀ خروشان و پُرتلاطم ( جامعه )، به یک رودخانۀ آرام و پُرانرژی تبدیل خواهد شد »
از آنجا که این کتاب به هیج شکلی قصد نصیحت و بزرگ تری ندارد و با خوانندگان خود، رابطه ای کاملا دوستانه برقرار می کند، پیش بینی می شود، نظر مثبتِ حداکثر خوانندگانش را به سمت خود جلب خواهد نمود.

« ترویج فرهنگ ازدواج های مناسب و پایدار»، در خانواده، که جامعۀ فردای ایران ما خواهد بود، یکی از مهم ترین انگیزه های طرح و اجرای پروژه قرعه کشی بزرگ کتاب دختران بخوانند است.

ما با توکل به لطف خداوند تبارک و تعالی و استعانت از او
با قصد و نیت یک حرکت اقتصادی فرهنگی
تلاش می کنیم در جمعیت کتابخوان کشور، سیری سعودی و رکوردگونه کسب کنیم.

بنابراین با تهیه کتاب دختران بخوانند ، نوشتۀ قدیر عیدی زاده
در این قرعه کشی بزرگ و حرکت بزرگ فرهنگی، همراه شوید.

شما در واقعیت، با اختیار کامل و به دلخواه، یک کتاب مورد نیاز خانواده را با قیمت پشت جلد آن
( 9500 تومان با ارسال رایگان در سراسر کشور )، کاملا معقول تهیه نموده و البته، همزمان می توانید شانس برنده شدن
000/000/ 500 تومان را داشته باشید.
و ما صادقانه، بدون اینکه منتی بر شما داشته باشیم
بخش اعظمی از منافع فروش این کتاب را با افتخار

در قالب یک جایزه 000/000/ 500 تومانی
تقدیم خوش شانس ترین شخصِ در این قرعه کشی می نماییم.

بازگشت به صفحه اصلی

mehdimehdi700

عضو جدید
سلام دوستان ،

یک درخواست از شما دارم اگر این کتاب را خریداری کرده اید و به نکات منفی و مثبت کتاب پی بردید با مطرح کردن آنها در این مکان سبب شوید تا بحث گفتگوی جدی در ابعاد و زوایای پیدا و پنهان این کتاب آغاز شود و هر آنکه با خواندن این کتاب در زندگی شخصی خود تغییراتی احساس کرد مطرح کند تا بلکه تا پویا بودن یا نبودن کتاب نمایان شود.

آخرین ویرایش: