کتاب آموزشی COSMOSMotion منتشر شد

mehrdad1985

عضو جدید
کتاب طراحی و شبیه سازی مکانیزم ها توسط نرم افزار COSMOSMotion

جهت انجام آنالیزهای دینامیکی در محیط نرم افزار SolidWorks

تالیف: مهرداد علیخانی ، رضا یگانه طارمچی

انتشارات: سیمای دانش

جهت تهیه این کتاب با 20 در صد تخفیف و اطلاع از مراکز پخش می توانید به سایت زیر مراجعه کنید

جهت آشنایی با کتاب و قابلیت های نرم افزار به سایت زیر مراجعه نمایید:

http://www.donya-co.tk

mehrdad1985

عضو جدید
معرفی کتاب و نرم افزار COSMOSMotion

معرفی کتاب و نرم افزار COSMOSMotion

نرم افزار COSMOSMotion محصول شرکت MSC.ADAMS یکی از قویترین نرم افزار های تحلیلی (CAE) می باشد که انجام آنالیزهای دینامیکی مکانیزم ها را در محیط نرم افزار SolidWorks انجام می دهد.
مجموعه نرم افزار های COSMOS همراه با بسته نرم افزاری SolidWorks به بازار عرضه می گردد و به طور کلی شامل برنامه های COSMOSWorks (جهت انجام آنالیزهای استاتیکی)، COSMOSMotion (جهت انجام آنالیزهای دینامیکی) و COSMOSFloWorks (جهت انجام آنالیزهای سیالاتی) می باشد.
بی شک برنامه SolidWorks یکی از قدرتمند ترین نرم افزارهای طراحی و مدل سازی(CAD) درجهان و به خصوص در ایران به شمار می رود. پس از نصب نرم افزار COSMOSMotion یک منوی جدید به نرم افزار SolidWorks اضافه خواهد شد که به وسیله ابزارهای آن آنالیزهای دینامیکی را در محیطی مشابه محیط نرم افزار SolidWorks انجام خواهید داد و نیاز به انتقال قطعات به نرم افزارهای تحلیلی و تعریف مجدد قیدها نخواهید داشت.
نتایج را می توانید به صورت انیمیشن و یا با فرمت Excel صادر کنید و نیز می توانید نتایج را برای آنالیزهای المان محدود (FEA) صادر کنید و سپس این نتایج را در نرم افزارهای المان محدود مانند Ansys ویا Abaqus فراخوانی کنید و یا بدون نیاز به اجرای برنامه جانبی دیگری این نتایج را در برنامه COSMOSWorks فراخوانی کنید.
در پایان از کلیه افرادی که در تالیف و چاپ این کتاب ما را یاری رساندند تشکر می گردد.
مهرداد علیخانی- رضا یگانه طارمچی

robo85

عضو جدید
مهم

مهم

سلام دوستان

من این کتابتونو خریدم

یه سوال مهم : توضیحات این کتاب با کدوم ورژن سالید(کاسموس) جور در میاد

من نتونستم با 2008 و 2009 کار کنم !!!

:(:warn:

mehrdad1985

عضو جدید
سلام
این کتاب با ورژن های 2006 و 2007 نوشته شده که DVD ضمیمه کتاب شامل نرم افزارهای SolidWorks2007 و COSMOSMotion2007 و COSMOSWorks2007 و COSMOSFloWorks2007 می باشد.
ورژن های 2009 و 2010 که من امتحان کردم کلا به علت سریال یا کرک نا مناسب با COSMOSMotion (SolidWorks Motion) مشکل داره ولی بعضی از دوستان تونستن مشکل رو حل کنند و مطالب کتاب با این ورژن ها نیز مطابقت دارند و تنها عنوان نرم افزار به SolidWorks Motion تغییر نام داده است .

جهت تهیه DVD ضمیمه کتاب:
1- با کتاب فروشی ای که کتاب را از آنجا تهیه کرده اید تماس بگییرید.
2- با انتشارات سیمای دانش تماس بگییرید.
3- به آدرس mehrdad1985@gmail.com ایمیل بزنید.

hktavamin

عضو جدید
سلام دوست عزیز
من نیاز به نرم افزار COSMOS MOTION کرک شده دارم متاسفانه تاکنون سالید ورکس ورژن های 2010 و 2011 را خریدم ولی برای COSMOSMOTION نیاز به کرک جداگانه دارد. و کتاب COSMOS MOTION آقای سلمانیان را به خاطرCD همراهش خریدم ولی متاسفانه CD همراه این کتاب اصلا باز نمی شود. و کتاب COSMOS MOTON آقای علیخانی در کتاب فروش مهرگان اصفهان موجود می باشد ولی به همراهش CD یا DVD نصب COSMOS MOTION موجود نمی باشد. من نرم افزار فروشی های اصفهان را هم جستجو کردم ولی این نرم افزار را نداشتند. لذا از شما خواهشمندم که اگر این نرم افزارکرک شده را دارید مرا راهنمایی کنید