کاش اندکی تامل میکردیم

کنترل871

عضو جدید
چندروزپیش چیزی شنیدم که برایم بسیار جالب بود شاید شما دیدهیا شنیده باشید ولی من نه.
دیدین آدما باچه حول و ولایی با اعتقاد و بی اعتقاد دنبال غذاهای نزری وغذاهایی که به خاطر معصومین وروزهای خواص پخته میشه میرن(البته خودمم راهم فراموش نمیکنم)
واما منظورم از این حرف
کسی برایم تعریف کرد فردی ارمنی در در محرم در یکی از روز های خاص یک غذا میگیرد وبه خانه میبرد خشک وآسیاب میکند وپود بدست آمده را در تمامی سال برای تبرک بر روی غذایش میپاشد
وحال بعضی از ما بچه مسلمونا چه کارا نمیکنیم برای گرفتن نزری بیشتر ونمیدونم اینهمه خوردیم
آیا تامل وتدبرمون بیشتر شد؟
آیا سعی کردیم باتبرک گرفتن به زندگی مون سامان بدیم؟
ازارمنی های محترم در خواست دارم اگه به اعتقادات مسلمونا اعتقاد ندارن از این تاپیک چیزی به دل نگیرن

کنترل871

عضو جدید
یکی ازائمه اطهار به نقل فرمودند:
حواریین عیسی بن مریم (ع) ازاو سوال کردند :ما با کی هم نشینی کنیم ؟(1)
فرمودند:با کسی بنشینید که وقتی او را میبینید به یاد خدا بیفتید .در سیمای او ،در وجناتش خدا ترسی وخداپرستی را بیابید ،باآن کس که علاوه براین که،سخن میگوید از سخنش استفاده میکنید ،بر علم شمامیافزاید.وقتی به عملش نگاه میکنید به کارخیر تشویق میشوید .با چنین کسانی نشست وبرخاست کنید.

1-اصول کافی ج4 کتاب فضل العلم باب :مجالسه العلماء وصحبتهم

SAMIFAR

عضو جدید
من یه خانواده وهابی می شناختم که از این غذاها یه کمی تو فریزرش نگه می داشت و به عنوان یه چیز متبرک به کسایی که مریض بودن یا مشکل داشتم مثلا به اندازه 2 قاشق میداد!
من خودم اگه غذا برامون بیارن می خورم وگرنه دنبالش نیستم!
تازه تو مراسم ختم هم هیچ وقت چیزی نمی خورم!
یکی از چیزهایی که همیشه بین فامیل و آشنایان مطرح می کنم اینه که طرف تو زنده بودنش یه مهمونی ساده نگرفت کل فامیلو دور هم جمع کنه، حالا ببین واسه فوتش و بین ما نبودنش چه بریز و بپاش و برو و بیایی راه افتاده یا راه انداختن!
کلا تامل چیز خوبیه، تو همه چیز!

کنترل871

عضو جدید
پاسخ SAMIFAR

پاسخ SAMIFAR

من یه خانواده وهابی می شناختم که از این غذاها یه کمی تو فریزرش نگه می داشت و به عنوان یه چیز متبرک به کسایی که مریض بودن یا مشکل داشتم مثلا به اندازه 2 قاشق میداد!
من خودم اگه غذا برامون بیارن می خورم وگرنه دنبالش نیستم!
تازه تو مراسم ختم هم هیچ وقت چیزی نمی خورم!
یکی از چیزهایی که همیشه بین فامیل و آشنایان مطرح می کنم اینه که طرف تو زنده بودنش یه مهمونی ساده نگرفت کل فامیلو دور هم جمع کنه، حالا ببین واسه فوتش و بین ما نبودنش چه بریز و بپاش و برو و بیایی راه افتاده یا راه انداختن!
کلا تامل چیز خوبیه، تو همه چیز!
در هر دین یا فرقه ای آدمهایی وجوی دارند که به چیزهای متبرک اتقاد دارند
آیاشما قبول دارید مالی که انسان در راه خدا میدهد ارزش منده؟
ایا شنیدید مهمان حبیب خداست ؟انسانی که میمیرد دستش از دنیا کوتاست پرونده اش بستست جزپرونده چیزهایی که از خودش بگزارد و روی دیگران تاثیرداشته باشه ،شما اگه بخورید یا برای خودتان بردارید تا بعدا بخورید در حقیقت مهمان او شدید و ومعمولا انسان برای تشکر دعایی برای صاحب سفره میکند
البته اگه دعایا سوره ای برای دیگری میخوانیم ازاجر وثواب ما نمیکاهد
هر چند گاهی بعضی از انسانها دست ودل بازی وگشاده دستی را با اسراف اشتباه میگیرند وبا غذای 10 نفر 5نفر راسیر میکنند بقه میره زباله د نی

بالا