کارگاه آموزشی در شیراز

irpersian20

عضو جدید
سلام
من کامپیوتر میخونم. تو دانشگاه آزمایشگاه مدار داشتیم اما هیچی به چیی.دقیقا هیچی :cry:

حالا میخوام ببینم تو شیراز جای معتبری که تئوری نباشه
کار به هیتر و وسایل مرتبط یاد بدن؟ چهار تا خازن عوض کنیم یاد بگیریم؟
بعضا پیش میاد باید یک مادربورد یا گرافیک خارن رو عوض کنیم. اما بلد نیستیم
سعی کردم تو منزل یاد بگیرم نشد

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
لطفا اگر کسی اطلاعای داره دریغ نفرمائید

سلام دوست عزیز

بهترین محل برای آموزش عملی الکترونیک، سازمان فنی حرفه ای هست که می تونید در اونجا دوره الکترونیک عملی رو بطور رایگان یاد بگیرید.

مرکز آموزش فنی حرفه ای خلیج فارس واقع در 20 متری امام خمینی

irpersian20

عضو جدید
سلام دوست عزیز

بهترین محل برای آموزش عملی الکترونیک، سازمان فنی حرفه ای هست که می تونید در اونجا دوره الکترونیک عملی رو بطور رایگان یاد بگیرید.

سلام
دستت درد نکنه
بعد من کامپیوتر خودنم مشکلی نداره؟ پیشنیازی چیزی برای شرکت نداره؟

پروانه شیرازی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سلام دوست عزیز

سلام البته باید اضافه کنم دوره های فنی حرفه ای رایگان هم هست هر سه ماه یک مرتبه اعلام نیرو میکنن و ثبت نام میکنن خیلی خوبه ولی خوب یکم کمتر آموزش میدن یعنی داداش من که واسه دوره ی فوق تخصص سخت افزار ررفته بود میگفت آموزش درحد عالی نیست ولی تااونجایی هست که بشه یه چیزاییو یاد گرفت و باقیشو خودشخص بره دنبالش

Benefic.H

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام
دستت درد نکنه
بعد من کامپیوتر خودنم مشکلی نداره؟ پیشنیازی چیزی برای شرکت نداره؟

همونطور که دوستمون گفت، سطح دوره ها خیلی بالا نیست که بخواد شما رو اذیت کنه، چراکه تمرکز روی نکات عملی هست و امکانات خوبی هم مهیا هست. در ضمن برای ثبت نام باید حضوری مراجعه کنید و اسم خود را در لیست انتظار ثبت نمایید در زمان مشخص شده باید جهت ثبت نام نهایی مراجعه نمایید.

بالا