کارشناسی ارشد 1388 کمک فوری

ramin parpanchi

عضو جدید
سلام به همگی
کسی می دونه مدرک دانشگاه مالک اشتر چطوریه؟می خواستم بدونم سازمانی است یا اینکه وزرات علومی است؟ یعنی مثل دانشگاه امام حسین یا شهید ستاری است یا نه؟
چون مدارکی که دانشگاه های شهید ستاری یا امام حسین یا دانشگاه امام علی می دهند سازمانی است!
چون اگه سازمانی باشه مدرکش را فقط خود سازمانش قبول داره؟ بیرون قبول ندارند؟
در ضمن اعتبار دانشگاه مالک اشتر در کشور چطوریه؟ یعنی جایی که می خواهی کار کنی مدرکش را مثل دانشگاهای دولتی قبول دارند؟ از دانشگاه آزاد معتبر تر هست یا نه؟
بچه ها اگر اطلاعات موثقی در اینم زمینه دارید منو راهنمایی کنید؟ خیلی ممنون می شم:que::que:
راست بازار کارش تو ایران چطوره؟:confused::confused::confused:

ASAD SPACE

عضو جدید
سلام مدرکش وزارت علوم ....من خودم اونجا مدرک لیسانسمو گرفتم. امکانات خیلی خوبی داره

ayat_foryou

عضو جدید
سلام به همگی
کسی می دونه مدرک دانشگاه مالک اشتر چطوریه؟می خواستم بدونم سازمانی است یا اینکه وزرات علومی است؟ یعنی مثل دانشگاه امام حسین یا شهید ستاری است یا نه؟
چون مدارکی که دانشگاه های شهید ستاری یا امام حسین یا دانشگاه امام علی می دهند سازمانی است!
چون اگه سازمانی باشه مدرکش را فقط خود سازمانش قبول داره؟ بیرون قبول ندارند؟
در ضمن اعتبار دانشگاه مالک اشتر در کشور چطوریه؟ یعنی جایی که می خواهی کار کنی مدرکش را مثل دانشگاهای دولتی قبول دارند؟ از دانشگاه آزاد معتبر تر هست یا نه؟
بچه ها اگر اطلاعات موثقی در اینم زمینه دارید منو راهنمایی کنید؟ خیلی ممنون می شم:que::que:
راست بازار کارش تو ایران چطوره؟:confused::confused::confused:

سلام مهندس. من کارشناسیم رو تو رشته ی جامدات از مالک اشتر گرفتم.تو هوافضای اونجا هم دوستای زیادی دارم.
در مورد این دانشگاه باید بهت بگم که کلا مثل تمام دانشگاهhی دیگه است با این تفاوت که بعضی از مواقع در بعضی نقاط دانشگاه قوانین وزارت دفاع ملاکه. اما اینطوزی نیست که فکر کنی مثل امام حسین یا ستاریه. اصلا. چون مدرکش مثل بقیه ی دانشگاههاست. در مورد اینکه مالک اشتر بهتره یا آزاد شک نکن که مالک اشتر حتی در مقایسه با خواجه نصیر من پیشنهاد میکنم مالک اشتر رو ترجیح بدی چون تمام استاداش روسای صنایع مختلف هوایی هستن و رابطه داشتن باهاشون میتونه خیلی بهت کمک کنه.
سطع علمی و کارگاههای عملی دانشگاه خیلی بالاتر از اون چیزیه که احتمالا آلان فکر می کنی.
در مورد استخدام هم شرایط بهتری داری تا بعدا تو وزارت دفاع استخدام بشی.
نقطه ضعف مالک اشتر سخت گیری و نمره ها و معدل پایینه!