کاربرد مهندسی برق الکترونیک

apadana34

عضو جدید
من می خواستم در مورد رشته مهندسی برق الکترونیک و کاربرد ان اطلاعات کسب کنم تا باان اطلاعات بدانم در مورد انتخاب ان تصمیم بگیرم
می خواستم از دانشجویی تا فاررغ التحصیلی وبعدش استفاده از ان و بازار کار هم اطلاعاتی داشته باشم . چونکه بعضی از معرفی رشته ها
فقط صرف این است که فلان رشته این و ان است ولی وقتی طرف ان را می خوانه و از دانشگاه می اید بیرون ممکن با واقعیتی دیگر روبرو بشه
اگه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید یا پیوستی بگذاردید ممنون می شم.

ehsanstr

عضو جدید
سلام

سلام

سلام
کاربردش همه جا هست تو هر اداره ای که بگی اما استخدام پارتیه.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

خدا بر دلها و گوشهاى آنان مهر نهاده; و بر چشمهايشان پرده‏اى افكنده شده; و عذاب بزرگى در انتظار آنهاست. (بقره 7)

navidkhob

عضو جدید
پاسخ

پاسخ

من می خواستم در مورد رشته مهندسی برق الکترونیک و کاربرد ان اطلاعات کسب کنم تا باان اطلاعات بدانم در مورد انتخاب ان تصمیم بگیرم
می خواستم از دانشجویی تا فاررغ التحصیلی وبعدش استفاده از ان و بازار کار هم اطلاعاتی داشته باشم . چونکه بعضی از معرفی رشته ها
فقط صرف این است که فلان رشته این و ان است ولی وقتی طرف ان را می خوانه و از دانشگاه می اید بیرون ممکن با واقعیتی دیگر روبرو بشه
اگه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید یا پیوستی بگذاردید ممنون می شم.
سلام به شما دوست عزیز.
وقتی صحبت از الکترونیک میشه و مخصوصا مبحث مهندسی باید به چند نکته متفاوت بین موضوع مهندسی و یک رشته خاص دقت شود.
اول بگذارید از مهندسی بگیم:
ببینید کلمه مهندس که از مشتقات هندسه هستش (البته چون رشته های معماری با هندسه در تعامل هستند این نام برای اون قرار گرفته.)واقعا هم مباحث ریاضیات و فیزیک رو در دستش می گیره و به آن کاربرد میده.
دلیل سخت بودن رشته های مهندسی هم در همین هست که به شدت از علوم پایه استفاده می شود.
پس لازمه موفقیت در فعالیت های مهندسی تسلط بر مباحث علوم پایه هستش.چون این رو باید قبول کنیم که بسیاری هستند که در دبیرستان تنها برای عبور از واحد درسی ریاضیات و فیزیک را مطالعه می کردند اما حال که پا به داشگاه گذاشتند و به رشته های فنی و مهندسی رفتند احساس متفاوت تری نسبت به این علوم پایه پیدا کردند.
بررسی موضوع مهندسی بسیار وقت گیر و خارج از حوصله این پست هستش اما حال باید به الکترونیک بپردازیم.
ببینید دوست عزیز ،شما هیچ وقت نمی تونی بگی من چون خیلی سختی کشیدم حالا باید بهم پاداش خیلی خوبی بدن در صورتی که شاید فردی با شرایط مشابه شما اما راحت تر و دارای پاداش بیشتر باشد.
پس در اینجا این رو بهتون بگم که اگر فارغ التحصیل شدید و سری به بازار کار زدید نگید که من برق خوندم و از همه رشته ها سخت تره اما چرا فلان رشته مهندسی که اسون تر بوده (البته از نظر شما) پول بهتری در میاره.
این از این.
اما الکترونیک:
این رشته به بررسی فیزیک نیمه هادی ها و جامدات می پردازه و میشه رشته های مشابه اون رو مهندسی سخت افزار و مخابرات دونست.
یکم تفاوت هست بین الکترونیکی که دانشجویان شریف می خونن و دانشجویان واحد .....
اما شما با یکم وقت گذاشتن می تونید همچین به این رشته پرو بال بدید که شاید اوضاعتون از 5 تا مهندس هم بهتر بشه.
مثلا شما الکترونیکی و می تونی با یکم تلاش plc یاد بگیری که این خودش یه بازار کاره.
یا می تونی برنامه نویسی مختص میکرو رو قوی کنی و پروژه های متفاوت کاربردی انجام بدی بازم یه بازاره کار.
یا می تونی کمی به سمت کامپیوتر بری و یک متخصص سخت افزار بشی و یا تعمیر کار اون.
همچنین موبایل.
و یا چون ما الکترونیکی ها نسبت به دیگر گرایشهای مهندسی برق به رشته مخابرات نزدیک هستیم می تونیم کلی از دامنه کارکرد اونها رو به خودمون تخصص بدیم.
کلا من دیدم در جاهایی که به قدرتی نیاز داشتند از الکترونیکی استفاده کردند و ضرر هم نکردند.
همچنین شما به راحتی می تونید در طراحی سیستم های دیجیتال و تکنولوژی های جدید الکترونیک حرف ها واسه گفتن داشته باشید.
اما همه چیز به شما بستگی داره.
شما واسه خودت کسی باش.کیفیت کارتو ببر بالا.از اکثر موضوعات مشابه رشتت اطلاعات داشته باش.مدیر کار های خودت باش(خودتو مدیریت کن).نظم کاری داشته باش.اونوقت می خوام ببینم کی تو رو نمی خواد.
پارتی هم حدی داره.
در کل شما از همه بابت خودتو بسنج و ببین چی می خوای از آیندت بعد رشتتو انتخاب کن و پشت کار داشته باش و از الان نگران کار آیندت نباش.شاید یه پنجره های عالی علمی واسه تو باز بشه که دیگه به این کار ها اهمیت ندی و فقط به دنبال پژوهش باشی.
زیاد هم به حرف های نا امید کننده اطرافیانت اهمیت نده.یادمه یکی از دوستام می گفت ما همیشه یه بهانه واسه کم کاری هامون پیدا می کنیم و موقعی که کنکور قبول نمیشیم می گیم باقی با سهمیه رفتن و وقتی کار گیرمون نمیاد همه با پارتی رفتن.
یعنی مثلا ما می خواهیم مشکل پارتی از بین بره یا کلاهی واسه سرمون پیدا کنیم.پس اگه خیلی می خوایم پارتی ریشه کن بشه اگه یکی اومد گفت بیا با پارتی ببرمت یه جا ما هم بهش بگیم نه نمیام چون حق اون بیچاره ای که پارتی نداره رو خوردیم.
اما در کل من مسائل حاضر در اجتماع رو انکار نمی کنم واسه پارتی بازی ها هم توجیهی نمیارم.قبولم دارم تو خیلی از مسائل حق خوری داریم اما چه میشه کرد ...............
پس دوست خوبم خودت هوا خودت رو داشته باش.

sadena.1989

عضو جدید
سلام.....ممنونم نويدجان.....كاملا باهات موافقم.....دوست من تو هر رشته اي وارد شدي سعي كن توش بهترين باشي و هميشه اطلاعاتت به روز باشه.....اونوقت ميبيني كه هميشه و همه جا برات كار هست....ديگه نيازي هم به پارتي نداري كه يه عمر مجبور باشي بخاطر اينكه تو رو سر كار بده خودتو مديونش بدوني.....پس با دقت رشته ات رو انتخاب كن و با اراده تلاش كن كه توش بهترين باشي.....برات آرزوي موفقيت مي كنم
مانا باشي.....

behnam_elec

کاربر بیش فعال
سلام دوست عزیز
دوستمون توضیحاته خوبی دادن
ببین عزیز حرفه ی ما یه طرف خواست و اراده خودت یه طرف
تو خودت دنبالش بگرد دنبال انگیزه و ایجاد هدف باش بدبه دنبال مسیر برای دست یابی به اون
خواسته های خودت از زندگی رو تعریف کن ببین میخوای 5 سال دیگه کجای این مملکت و جامعه باشی
من از 10 سالگی عاشق الکترونیک بودم دنبالشو گرفتم ریاضی خوندم اما در حد تکماده و تبصره فیزیک هم به همین صورت
اما وقتی وارد دانشگاه و الکترونیک شدم دیدم که نون من قراره از این راه در بیاد پس شب و روز خوندم تا جای که تو کنکور کاردانی به کارشناسی فیزیک مغناطیس و دیجیتال و الکترونیک تدریس میکردم به کنکوری ها
از بازار کار هم بگم که قربونش برم برای الکترونیک کار فراونه چرا؟
چون ما پامونو تو کفش شاخه های دیگه برق به راحتی میذاریم
ما در وحله اول مهندس نرم افزار و سخت افزاریم بد میشیم الکترونیکی بد میشیم مخابراتی
من اولین کارم الکترونیک صنعتی بود رله کنتاکتور پی ال سی
تا اون موقع اصلا ندیده بودم اما راه افتادم چون خواستم
البته اینم اضافه کنم با استکان شستن و تمیز کردن شروع کردم همون کارو با 300تومن اما بد از 2 ماه شدم تکنسین انحصاری محصولات هالوت فرانسه برین ایتالیا و اسکن کلایمر فنلاند با 800تومن حقوق
البته شاخصه های مثل زبان انگلیسی و ابدیت بودنم نقش به سزای داشت تو موفقیتم
چون هدفم منحصرا جمع اوری سابقه کار بود بد از 8 ماه رفتم شرکت گاز کار ابزار دقیق انجام میدادم با 20%کار الکترونیک بد شدم سر پرست خط تولید قطعات الکترونیکی ایران خودرو
امروز هم قرار دادمو با شرکت تستو گاز بستم تازه اصرار اصلی شرکت رو ادامه تحصیل منه که اونم 2ترم مونده کارشناسیم تموم شه
اینارو گفتم که بدونی فقط نباید تو یه ضمینه دنباله کار باشی
الکترونیک فقط طراحی و تعمیر نیست
دنیایه که خوت باید خوتو داخلش بسازی
برای رسیدن به اهداف مالی و شان و منزلت اجتماعیه خوب خیلی عالیه
اما خواهشا اگه علاقه نداری اگه تحمل سختی و فشار و انجام هر کاری رو نداری انتخاب نکن
اما اگرم کردی پی همه چیز رو به تنت به مال
موفق یاشین

pirbala

عضو جدید
سلام دوست گرامی
آقانوید آنقدر زیبا توضیح دادندکه جای توضیحات اضافی دیگه باقی نمونده اما یه خاطره کوچولو میخوام من عنوان کنم من موقعی که سنم کم بود همش دوست داشتم وسیله های الکترونیکی رو باز کنم وداخلش رو ببینم و ازش سردر بیارم پدرم میرسیدبالاسرم کلی دعوا میکرد این مسئله باعث شد من تودوران دبیرستان رشته فنی انتخاب کنم وتودانشگاه رشته الکترونیک .کمترین سودی که این رشته تو زندگی من داشته ایه که تابحال وسیله ای برقی یاالکترونیکی رو برای تعمیر بیرون ندادم حتی یه مدت مغازه هم داشتم که الحمدلله بد نبودوالان هم توخونه دوتا میز تعمیرات دارم وتابلو روان کارمیکنم
توکلت به خدا باشه بخوای میشه.یاحق

• Like
واکنش ها: sh85

apadana34

عضو جدید
ممنون از راهنمای شما.من مدتهاست که دنبال رشته گمشده ام هستم. من به ریاضی و بخصوص فیزیک علاقه دارم و توی دبیرستان هم علاقه داشتم.نمی دانم علاقه ام را چطور بین رشته ها پیدا کنم.برای انتخاب باید اول ببینم چطوریم و چی می خوام .واقعا نمی دانم چطوری کشف کنم ولی یه چیزی است اشنایی با ناشناخته ها و علوم وفنون می تونه در این راه کمکم کنه. مثلا من خیلی برنامه نویسی ان هم در رشته رباتیک و همچنین برنامه نویسی گرافیکی را دوست دارم .من فقط می دانم که ریاضی و فیزیک را دوست دارم و از خلاقیت و حل مسئله و ایجاد تکنولوژی جهت رام کردن طبیعت علاقه دارم . نمی دانم منظورمو در قالب چه کلماتی بیارم

• Like
واکنش ها: henn

كاتيا

عضو جدید
باسلام من يه تازه وارد الترونيكم ميخواستم ازتون بپرسم اين كه ميگن الكترونيك يه رشته مردونه است يعني چي؟؟
يعني اينكه خانم ها تو اين رشته بازار كار خوبي ندارن؟؟؟

sasa.electronic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام به نظر من الکترونیک دانشگاهی بیشتر به درد اونایی میخوره که دنباله هیجان وسروکله زدن با مدارات وتحلیل مداراو حل مسایل بسیار گاهآپیچیده که در عمل هیچ گونه کاربرد نداره .
مسولان سیستم آموزش ایران باید یه فکر اساسی در مورد چارت آموزشیه این رشته بردارن وگرنه یه مشت مهندس بی سواد از لحاظ تجربه وارد جامعه میشن که ازلحاظ خودشون مهندسن و باید کاره یه مهندس رئ انجام بدن لذا توقع ها بالا میره از طرفی این مهندسین نه سواد درس حیابی دارن نه تجربه پس من به عنوان فارغ التحصیل الکترئمنیک به بچه هایی که الکترونیک رو در نظر گرفتن پیشنهاد تجدید نظر دارم البته تا اوضاع به این صورت هست.امید وارم ناراحتتون نکرده باشم.

mahdis1992

عضو جدید
کاتیای عزیز

کاتیای عزیز

عزیزم این حرف به نظر من اصلا درست نیست.چه زن چه مرد کافیه تو کارش خبره باشه همین کافیه.;)