پاسخ
پاسخ
من می خواستم در مورد رشته مهندسی برق الکترونیک و کاربرد ان اطلاعات کسب کنم تا باان اطلاعات بدانم در مورد انتخاب ان تصمیم بگیرم
می خواستم از دانشجویی تا فاررغ التحصیلی وبعدش استفاده از ان و بازار کار هم اطلاعاتی داشته باشم . چونکه بعضی از معرفی رشته ها
فقط صرف این است که فلان رشته این و ان است ولی وقتی طرف ان را می خوانه و از دانشگاه می اید بیرون ممکن با واقعیتی دیگر روبرو بشه
اگه لطف کنید بنده را راهنمایی کنید یا پیوستی بگذاردید ممنون می شم.
سلام به شما دوست عزیز.
وقتی صحبت از الکترونیک میشه و مخصوصا مبحث مهندسی باید به چند نکته متفاوت بین موضوع مهندسی و یک رشته خاص دقت شود.
اول بگذارید از مهندسی بگیم:
ببینید کلمه مهندس که از مشتقات هندسه هستش (البته چون رشته های معماری با هندسه در تعامل هستند این نام برای اون قرار گرفته.)واقعا هم مباحث ریاضیات و فیزیک رو در دستش می گیره و به آن کاربرد میده.
دلیل سخت بودن رشته های مهندسی هم در همین هست که به شدت از علوم پایه استفاده می شود.
پس لازمه موفقیت در فعالیت های مهندسی تسلط بر مباحث علوم پایه هستش.چون این رو باید قبول کنیم که بسیاری هستند که در دبیرستان تنها برای عبور از واحد درسی ریاضیات و فیزیک را مطالعه می کردند اما حال که پا به داشگاه گذاشتند و به رشته های فنی و مهندسی رفتند احساس متفاوت تری نسبت به این علوم پایه پیدا کردند.
بررسی موضوع مهندسی بسیار وقت گیر و خارج از حوصله این پست هستش اما حال باید به الکترونیک بپردازیم.
ببینید دوست عزیز ،شما هیچ وقت نمی تونی بگی من چون خیلی سختی کشیدم حالا باید بهم پاداش خیلی خوبی بدن در صورتی که شاید فردی با شرایط مشابه شما اما راحت تر و دارای پاداش بیشتر باشد.
پس در اینجا این رو بهتون بگم که اگر فارغ التحصیل شدید و سری به بازار کار زدید نگید که من برق خوندم و از همه رشته ها سخت تره اما چرا فلان رشته مهندسی که اسون تر بوده (البته از نظر شما) پول بهتری در میاره.
این از این.
اما الکترونیک:
این رشته به بررسی فیزیک نیمه هادی ها و جامدات می پردازه و میشه رشته های مشابه اون رو مهندسی سخت افزار و مخابرات دونست.
یکم تفاوت هست بین الکترونیکی که دانشجویان شریف می خونن و دانشجویان واحد .....
اما شما با یکم وقت گذاشتن می تونید همچین به این رشته پرو بال بدید که شاید اوضاعتون از 5 تا مهندس هم بهتر بشه.
مثلا شما الکترونیکی و می تونی با یکم تلاش plc یاد بگیری که این خودش یه بازار کاره.
یا می تونی برنامه نویسی مختص میکرو رو قوی کنی و پروژه های متفاوت کاربردی انجام بدی بازم یه بازاره کار.
یا می تونی کمی به سمت کامپیوتر بری و یک متخصص سخت افزار بشی و یا تعمیر کار اون.
همچنین موبایل.
و یا چون ما الکترونیکی ها نسبت به دیگر گرایشهای مهندسی برق به رشته مخابرات نزدیک هستیم می تونیم کلی از دامنه کارکرد اونها رو به خودمون تخصص بدیم.
کلا من دیدم در جاهایی که به قدرتی نیاز داشتند از الکترونیکی استفاده کردند و ضرر هم نکردند.
همچنین شما به راحتی می تونید در طراحی سیستم های دیجیتال و تکنولوژی های جدید الکترونیک حرف ها واسه گفتن داشته باشید.
اما همه چیز به شما بستگی داره.
شما واسه خودت کسی باش.کیفیت کارتو ببر بالا.از اکثر موضوعات مشابه رشتت اطلاعات داشته باش.مدیر کار های خودت باش(خودتو مدیریت کن).نظم کاری داشته باش.اونوقت می خوام ببینم کی تو رو نمی خواد.
پارتی هم حدی داره.
در کل شما از همه بابت خودتو بسنج و ببین چی می خوای از آیندت بعد رشتتو انتخاب کن و پشت کار داشته باش و از الان نگران کار آیندت نباش.شاید یه پنجره های عالی علمی واسه تو باز بشه که دیگه به این کار ها اهمیت ندی و فقط به دنبال پژوهش باشی.
زیاد هم به حرف های نا امید کننده اطرافیانت اهمیت نده.یادمه یکی از دوستام می گفت ما همیشه یه بهانه واسه کم کاری هامون پیدا می کنیم و موقعی که کنکور قبول نمیشیم می گیم باقی با سهمیه رفتن و وقتی کار گیرمون نمیاد همه با پارتی رفتن.
یعنی مثلا ما می خواهیم مشکل پارتی از بین بره یا کلاهی واسه سرمون پیدا کنیم.پس اگه خیلی می خوایم پارتی ریشه کن بشه اگه یکی اومد گفت بیا با پارتی ببرمت یه جا ما هم بهش بگیم نه نمیام چون حق اون بیچاره ای که پارتی نداره رو خوردیم.
اما در کل من مسائل حاضر در اجتماع رو انکار نمی کنم واسه پارتی بازی ها هم توجیهی نمیارم.قبولم دارم تو خیلی از مسائل حق خوری داریم اما چه میشه کرد ...............
پس دوست خوبم خودت هوا خودت رو داشته باش.